Zakenmensen

Wat is er gebeurd met Amy Assiter op Barrett Jackson? Wiki, Bio, leeftijd, operatie

Wie is Amy Assistent?

Amy Assiter werd geboren in 1969 in St Paul's Valley, Oklahoma, VS, en is een veilingmeester, een van de bekendste vrouwelijke veilingmeesters in de branche. Ze is ook de vrouw van collega-veilingmeester Spanky Assiter en was een van de meest populaire veilingmeesters van Barrett-Jackson voordat ze het bedrijf verliet.

EMV

Gepost door Amy Assiter Aan zondag 22 januari 2012

Het vermogen van Amy Assiter

Hoe rijk is Amy Assiter? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een geschat vermogen van meer dan $ 1,5 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als veilingmeester. Haar vermogen is mogelijk ook verhoogd dankzij het succes van haar man, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 3 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over Amy's leven voordat ze zich in een veilingcarrière waagde. Er is bijna geen informatie over haar familie en jeugd, maar het is bekend dat ze zich na haar middelbare school inschreef aan de Oklahoma State University en een graad in economie behaalde. In 1998 begon ze haar zoektocht als professionele veilingmeester, waar ze werkte als grondstoffenmakelaar voor KIS Commodities, en in slechts een jaar werd ze de Oklahoma State Auctioneers Association (SAA) Rookie Champion. In 2000 werd ze de Oklahoma State Reserve Champion, waarmee ze de eerste vrouw in de geschiedenis van de vereniging was die beide prestaties behaalde.

Kort daarna werd ze de winnaar van de Internationaal kampioenschap veilingmeester (IAC) Women's Division, waarmee ze de meest begeerde titel in de branche opleverde. Ze slaagde erin om het te winnen tijdens haar eerste poging, waardoor ze in de kortste tijd de winnaar werd van deze talrijke titels. Tijdens haar eerste jaar als IAC diende ze bij de National Auctioneers Association (NAA) als Goodwill-ambassadeur en bleef ze de komende jaren furore maken in de industrie, waardoor ze in 2003 bij Barrett-Jackson ging werken.

Barrett-Jackson en andere projecten

Barrett Jackson is een veilingbedrijf gevestigd in Scottsdale, Arizona en wordt aangekondigd als de grootste autoveiling voor verzamelaars ter wereld, met hun veilingen vaak gedekt door het kanaal Speed ​​TV. Ze zijn gespecialiseerd in antieke en klassieke auto's en organiseren verzamelevenementen door het hele land, zoals in Palm Beach, Florida, Las Vegas, Nevada en Uncasville, Connecticut, naast hun grote veilingen in Scottsdale. Het bedrijf werd opgericht door Russ Jackson en Tom Barrett, die begin jaren zeventig het idee hadden om een ​​klassieke autoveiling te starten.

Ik vind het geweldig om zoveel servicemannen en -vrouwen te ontmoeten @BarrettOnSPEED @Barrett_Jackson #BJA2012 pic.twitter.com/3md4ThR5

— Amy Assiter (@AmyAssiter) 21 januari 2012

Het bedrijf heeft sinds de oprichting talloze prestaties geleverd en is er zelfs in geslaagd om via zijn platform $ 100 miljoen aan totale fondsen voor liefdadigheid te overschrijden. Tal van luxe autobedrijven hebben deelgenomen aan hun evenementen. Assiter toonde haar vaardigheden op de nationale televisie en als een van de beste vrouwelijke veilingmeesters ter wereld werd ze ook een voorkeursinstructeur aan het Worldwide College of Auctioneering, en werd ze een privécoach en mentor voor veel opkomende namen . Ondanks de meeste van haar ervaring met auto's voor verzamelaars, heeft ze ook veilingen gehouden voor onder meer onroerend goed en zwaar materieel.

Barrett-Jackson en huidige projecten verlaten

Ondanks dat ze al meer dan twee decennia bij het bedrijf werkt, werd in 2018 gemeld dat Amy stilletjes haar samenwerking met Barrett-Jackson beëindigde. Hoewel er aanvankelijk veel werd gespeculeerd over haar vertrek, werd later onthuld dat haar man Barrett-Jackson ook had verlaten, nadat de twee een contractgeschil hadden met het bedrijf en dat genoeg was voor hen om hun talenten ergens anders heen te brengen.

Amy Assiter

Nadat ze het bedrijf had verlaten, leidde Amy verschillende veilingen voor andere bedrijven, voordat ze uiteindelijk haar eigen veilingbedrijf oprichtte, genaamd Assiter Veilingmeesters naast haar man. Als onderdeel van het bedrijf hebben ze veel onroerendgoedveilingen gedaan en hebben ze snel naam gemaakt, dankzij de twee Assiter's die het team leiden. Ze verschijnt ook nog steeds regelmatig op autoveilingen in het hele land en blijft ook actief bij grote veilingorganisaties, die vaak deelnemen aan hun evenementen. Ze is lid van de International Auctioneer Champion Competition Committee.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Amy in 2004 met Spanky Assiter trouwde en samen drie kinderen hebben. De familie woont in Canyon, Texas, waar ze ook de wortels van hun bedrijf hebben gevestigd. Afgezien van veilingen, is ze erg gepassioneerd door muziek en componeerde ze zelfs haar eigen countrymuziekalbum voor het goede doel. Ze heeft in de loop van haar carrière veel andere liefdadigheidsinspanningen gedaan, waaronder geld inzamelen voor het St. Jude Children's Research Hospital via veilingen. Ze geeft ook motiverende en educatieve workshops door het hele land. Ze is lid van Toastmasters, de NAA Children's Auction Committee, de National Association of Women Business Owners en de Association of Fundraising Professionals.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Amy Assiter (@amyassiter) op 1 juni 2018 om 10:56 uur PDT

Net als bij tal van veilingpersoonlijkheden, is Amy online aanwezig via accounts op sociale media, op Facebook en Twitter. Ze was vanaf 2012 zeer actief op beide accounts en vertelde over enkele van haar ervaringen als veilingmeester, en gebruikte de platforms ook om met haar volgers te communiceren en haar evenementen te promoten. Ze besloot echter na enige tijd te stoppen met posten op haar accounts, en plaatste alleen een bericht over haar moeder voordat ze besloot inactief te worden op haar beide accounts.

Aanbevolen