Beroemdheden

Wat is er met Andy Hillstrand (Deadliest Catch) gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd

Het vroege leven, familie

Andrew Paul Andy Hillstrand werd geboren op 25 september 1963 in Homer, Alaska, VS. Over zijn jeugd gesproken, Andy bracht zijn vroege jaren door in Homer. De naam van zijn vader is John Hillstrand Sr., die zijn hele leven als commerciële visser heeft doorgebracht, net als zijn vader voor hem. Andy's moeder verliet het gezin toen Andy zes jaar oud was, en er is niets bekend over haar naam, beroep en details over haar latere leven. Samen met zijn vader werd Andy opgevoed door zijn stiefmoeder, Nancy Hillstrand, die voor hem en andere vijf broers zorgde die samen in hun huis in Homer woonden en opgroeiden. Ze hadden ook een stiefbroer, Lincoln Brewster, de zoon van Nancy, die nu een christelijke muzikant is. Van kinds af aan was Andy getuige van het harde werk dat zijn vader en zijn grootvader, Earl David Hillstrand, deden als onderdeel van de visserij. Toch was Andy niet bang voor dat harde werk en begon hij zijn vader al op jonge leeftijd te helpen. Hij zou zijn begonnen toen hij nog maar drie jaar oud was, samen met zijn broers, Neal en Johnathan. Later klaagden ze nooit dat ze betrokken waren bij het familiebedrijf, omdat ze allemaal begrepen dat dit hun enige kans was op een goed en vol leven. Toen Andy zeven jaar oud was, nam hij zijn broer Johnathan mee en ze gingen helemaal alleen vissen. Andere broers, David en Michael, droegen ook bij in het familiebedrijf.

Opleiding

Er is weinig bekend over Andy's opleiding. Hij studeerde waarschijnlijk af aan een plaatselijke middelbare school in Homer, omdat hij niet uit zijn geboortestad verhuisde. Er is geen informatie beschikbaar over zijn hbo- of universitaire opleiding, indien van toepassing.

Andy Hillstrand

Carrière en tv-populariteit

Andy had meer dan 30 jaar in de commerciële visserij gewerkt toen hij werd uitgenodigd om deel te nemen aan de show genaamd The Deadliest Catch. Hij en zijn broer Johnathan verschenen in de show als co-kapiteins van hun vissersvaartuig Time Bandit, een 113-voet huis achterboot die eigendom is van de Hillstrands, en is ontworpen door John Hillstrand. Het eerste seizoen van de show werd gelanceerd in 2005 en toont verschillende vissersvaartuigen die strijden om de grootste vangst tijdens het vissen in de Beringzee. Voor zijn verschijning in The Deadliest Catch werd Andy opgemerkt in tv-series als American Chopper: The Series op Discovery Channel en The Insider, en na deze projecten werd hij uitgenodigd voor The Deadliest Catch. Andy geeft toe dat als het niet de show was, hij gewoon zou doorgaan met het bedrijf van zijn vader en zou blijven werken in de commerciële visserij.

The Deadliest Catch is tot nu toe 15 seizoenen uitgezonden en het nieuwe seizoen staat gepland voor later in 2019. Andy's broer Johnathan leed aan verschillende hartaanvallen, maar bleef werken en speelde in de show, hoewel hij na seizoen 14 met pensioen ging en nu geniet van zijn vrije tijd.

Andy verscheen in verschillende tv-shows, zoals Dirty Jobs (2005 - 2012), Rachael Ray (2006 - heden), The Bonnie Hunt Show (2008 - 2010) en The Tonight Show with Conan O'Brien (2009 - 2010) . Hij werd ook uitgenodigd voor een van de afleveringen in de Conan TV-komedieserie (2009-heden).

Hobby's en interesses

Leden van Andy's familie noemen hem een ​​goede muzikant, want als hij niet aan het werk is, speelt hij graag gitaar en drums. Hij schrijft ook zijn eigen muziek.

Andy houdt van honden en ondersteunt sociale campagnes (bijvoorbeeld The Humane Society of the United States) die het bewustzijn van het juiste huisdier vergroten.

Andy is een NFL-fan en besteedt zijn vrije tijd graag aan het kijken naar wedstrijden en games. Hij is ook een gecertificeerde duiker en een RC-piloot.

Priveleven

Andy is al meer dan 25 jaar getrouwd met Sabrina. Hij gaf toe dat het moeilijk was om een ​​getrouwd leven te leiden als hij de meeste tijd ver van huis was, hoewel hun huwelijk sterk lijkt te zijn. Ze hebben twee dochters, Cassandra en Chelsea, beiden geboren in Homer, Alaska; Andy en Sabrina zouden twee kleinkinderen hebben.

Paardenranch Hobby Paard Acres

Toen zijn dochter Cassandra op het punt stond acht jaar te worden, vroeg ze haar ouders om haar een paard aan te bieden. Andy en Sabrina waren helemaal niet klaar voor zo'n wending, hoewel ze de wens van hun dochter begrepen en een paard voor haar kochten als haar verjaardagscadeau, en Andy leerde Cassandra rijden, en voelde het innerlijke verlangen om een ​​paardenranch te hebben. Ze kochten 17 hectare in Chandler, Indiana, en als slimme zakenman begreep Andy meteen dat hij van die ranch een bedrijf kon maken. Zowel Andy als Sabrina waren het erover eens dat ze alleen de principes van Natural Horsemanship moesten volgen, een soort training van paarden en mensen die gebaseerd is op het gebruik van begrip, communicatie en psychologie, waarbij intimidatie of angst of mechanische middelen worden vermeden. Andy werd paardentrainer en werkte op professioneel niveau drie jaar als trainer, hoewel Andy toegeeft dat hij zijn vrouw, dochters en vrienden in het algemeen al ongeveer negen jaar lesgeeft. Hobby Horse Acres had vroeger een website en ging aan boord van paarden, trainde paarden, gaf les in paardrijden, organiseerde verjaardagsfeestjes en evenementen en had dagkampen. Andy was zelfs in staat om verschillende paardenraces te winnen, waaronder Alaska National Barrel Horse Association in 1998. Hij legde zijn passie voor paardrijden uit: 'Het is heel basaal, maar niet eenvoudig. Ik moet het paard berijden zonder zijn natuurlijke beweging in de weg te staan, wat al mijn emotionele en mentale concentratie vereist, evenals mijn fysieke balans en fitheid. Het paard geeft een directe bron van feedback als ik fysiek, emotioneel of mentaal uit balans ben en hij laat het me meteen weten; dat houdt me heel gecentreerd', deelde hij zijn mening in zijn interview tot dodelijkste rapporten.

Aanwezigheid op sociale media

Andy heeft een Twitter account waarop hij meer dan 140.000 lezers heeft. Hij heeft geen Instagram-account, hoewel er verschillende fanaccounts zijn die zijn foto's en enkele foto's van de show posten. Hij heeft een fanpagina op Facebook ongeveer 235.000.

pic.twitter.com/Sw2PQBZLij

— Andy Hillstrand (@capt_andy) 17 juni 2015

Verschijning

Andy heeft bruin haar dat hij heel kort draagt, en blauwe ogen. Andy is 1,78 m lang, hoewel zijn precieze gewicht niet bekend is. Zijn werk veronderstelt grote fysieke belasting, dus hij moet fit blijven om fysiek sterk genoeg te zijn voor zijn visserijactiviteiten. Wat betreft zijn kledingstijl, hij geeft altijd de voorkeur aan vrijetijdskleding.

Netto waarde

Volgens verschillende gezaghebbende bronnen is het geaccumuleerde vermogen van Andy Hillstrand meer dan $ 1,5 miljoen. Als tv-persoonlijkheid en commerciële visser in de derde generatie blijft hij zijn vermogen nog steeds vergroten via verschillende inkomstenbronnen. De officiële site van hun vissersvaartuig Time Bandit heeft een winkel waarin ze overhemden, kopjes en souvenirs verkopen, waarmee ze inkomsten genereren. Hij bezit een herenhuis in Virginia, waar hij woont met zijn vrouw en twee kinderen.

Aanbevolen