Beroemdheden

Wat is er gebeurd met ASMR-verzoeken? Wiki Biografie, leeftijd, familie

Wie is ASMRrequests?

Ally Maque werd geboren op 9 juli 1990 in de Verenigde Staten van Amerika en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend om haar kanaal dat is gericht op het leveren van verschillende soorten autonome sensorische meridiaanrespons (ASMR). Onder haar geadopteerde professionele naam is ze sinds 2012 actief op de website, een van de bekendste kanalen met dit soort video's.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aankondigingsvideo komt eraan! #ASMR #myroom #doesnteveryonekeepharrypotterbytheirbed

Een bericht gedeeld door Steeg (@asmrrequests) op 18 april 2016 om 16:55 PDT

De rijkdom van ASMR-verzoeken

Hoe rijk is ASMRrequests? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Haar online bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, aangezien ze naast haar kanaal ook andere projecten heeft. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en ASMR

Er is heel weinig bekend over het leven van ASMRrequests voordat ze online beroemd werd, omdat ze weinig heeft onthuld over haar familie, jeugd en opleiding. Ergens tijdens haar volwassenheid raakte ze zeer geïnteresseerd in ASMR en hoe ze hetzelfde soort reactie kon geven. ASMR wordt gekenmerkt door een statisch of tintelend gevoel op de huid, dat meestal begint op de hoofdhuid en zich naar de bovenste wervelkolom verplaatst. De sensatie is vergeleken met auditief-tactiele synesthesie.

ASMR-verzoeken

betsy kling

Een van de redenen waarom ASMR populair is geworden, is te wijten aan het subjectieve gevoel van lichte euforie. Het tintelende gevoel kan door de prikkels mogelijk een combinatie van positieve gevoelens uitstralen. ASMR gebeurt meestal via auditieve of visuele signalen, hoewel er gevallen zijn geweest waarin het kan worden geactiveerd door opzettelijke aandachtscontrole. Haar interesse in het vakgebied leidde er uiteindelijk toe dat ze het platform YouTube ontdekte, dat kan worden gebruikt om ASMR te activeren door middel van auditieve of visuele signalen die via video worden gedaan.

Youtube kanaal

Youtube is een van de meest populaire videoplatforms ter wereld en is een van de grootste bronnen van video-inhoud. Video's zoals livestreams, filmtrailers, educatieve video's, videoclips, documentaires, muziekvideo's en nog veel meer kunnen op de website worden bekeken. Dankzij de populariteit en het Google AdSense-programma waarmee inkomsten worden gegenereerd met video's op basis van het aantal kijkers en interacties met de video, heeft het bijgedragen aan het vergroten van de bekendheid en het inkomen van talloze makers van inhoud. Vanaf 2017 wordt er elke minuut meer dan 400 uur aan inhoud naar de website geüpload.

ASMRrequests lanceerde haar kanaal in 2012 met de video getiteld Personal Story Time - How I Developed ASMR, die wat achtergrondinformatie gaf over haar kanaal en haar interesses. Vervolgens produceerde ze verschillende soorten ASMR-inhoud, waaronder zacht spreken, lichte auditieve signalen zoals tikken of krabben, en nog veel meer. Ze begon ook bekendheid te verwerven dankzij de betrokkenheid van rollenspelsessies in de video's, waarin ze vaak een ander personage portretteerde; ze heeft een schoonheidsspecialiste, een reisagent, een visagist en nog veel meer gespeeld. Sommige van haar meest populaire video's hebben meer dan twee miljoen keer bekeken.

Recente inspanningen en andere projecten

ASMR-verzoeken’ kanaal is uitgegroeid tot meer dan 500.000 abonnees, en ze uploadt op een semi-regelmatige basis, vaak meerdere video's binnen een maand. Het is bekend dat ze af en toe een pauze neemt van haar kanaal, maar na een maand of zo keert ze terug naar het maken van video's. Naast ASMR richt ze zich naast haar kanaal ook op andere interesses. Ze is een zelfverklaarde virtual reality-enthousiasteling en begon zelfs haar eigen VR-videoshow genaamd VirtuAlly, die hoogtepunten in de wereld van VR behandelt.

POV #ASMR onderweg, via @Snapchat @Shows ! ? Blijf kijken! pic.twitter.com/lHr8a7uvwa

— ASMR-verzoeken (@ASMR-verzoeken) 27 augustus 2017

Volgens haar zijn enkele van haar favoriete VR-ervaringen de demo van populaire animaties van Ghibli-studio's, waaronder My Neighbor Totoro en Spirited Away. Ze genoot ook van de first person game genaamd Windlands VR. Als onderdeel van haar virtual reality-inspanningen lanceerde ze het bedrijf PixelWhipt om een ​​netwerk van contentmakers te creëren die zich richten op virtual reality-content. In 2016 stopten haar inspanningen op het gebied van virtual reality en haar website is niet langer actief. Velen hebben verklaard dat het project niet succesvol was omdat virtual reality zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevindt, en als zodanig zijn er nog niet veel opties in het genre.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van ASMRrequests. Ze heeft niet over dit aspect van haar leven gepraat, noch is ze in het openbaar gezien met een echtgenoot of vriend. Ze houdt dit onderwerp liever buiten de schijnwerpers en onthult heel weinig buiten haar YouTube-werk.

Nieuw rollenspel onderweg! Ik help je winkelen voor een persoonlijke geur!? ? ?

Gepost door ASMR-verzoeken Aan woensdag 12 april 2017

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online door het gebruik van sociale medianetwerken. Ze heeft accounts op grote websites zoals Instagram, waaronder haar asmrrequests-account met meer dan 14.000 volgers. Ze heeft ook een persoonlijk Instagram-account, waarop een paar persoonlijke foto's en promoties van haar livestreams op Periscope staan, maar dit account is al een aantal jaren niet meer actief. Ze heeft ook een Facebook-pagina, maar die is sinds 2017 niet meer actief, maar plaatste eerder video's om recente en aankomende YouTube-video's uit die periode te promoten. Ze zet de laatste tijd meer in op YouTube en is meestal afwezig op het kanaal vanwege ziekte. Veel van haar volgers steunen haar erg en willen dat ze prioriteit geeft aan gezond worden boven het leveren van snelle inhoud.

Aanbevolen