Acteurs

Wat is er met Beverly D'Angelo gebeurd? Haar bio: kinderen, nettowaarde, ex-man Al Pacino, affaire, plastische chirurgie

Wie is Beverly D'Angelo?

Geboren als Beverly Heather D'Angelo op 15 november 1951 in Upper Arlington, Ohio, VS, is ze een voor een Golden Globe Award genomineerde actrice, vooral bekend door haar hoofdrollen in films uit de jaren 80, zoals Coal Miner's Daughter (1980). ), National Lampoon's Vacation-serie van 1983 tot 2015 en A Streetcar Named Desire (1984), naast vele andere verschillende rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

National Lampoon's Vacation (1983) Geregisseerd door Harold Ramis. Chevy Chase als Clark Griswold en Beverly D'Angelo en Ellen Griswold. In de Walley World-scènes is Anthony Michael Hall groter dan Beverly D'Angelo; in eerdere scènes met haar was hij even lang als haar. Dit kwam omdat Hall drie centimeter groeide nadat de hoofdfotografie klaar was. Het einde werd vier maanden later opnieuw opgenomen, omdat het originele einde faalde bij het testpubliek #nationallampoonsvacation #haroldramis #chevychase #beverlydangelo #clarkgriswold #ellengriswold #adventure #comedy #walleyworld #1983

Een bericht gedeeld door Andrew Glazebrook (@glazy_uk) op 25 december 2017 om 20:13 uur PST

Wat is er met Beverly D'Angelo gebeurd? Heeft ze plastische chirurgie ondergaan?

Deze verbluffende schoonheid heeft een behoorlijk deel van het succes gehad in een carrière van drie decennia, maar haar gloriedagen zijn nu voorbij. Het is ze echter weer gelukt om de wereld te verdoven, dit keer niet met een nieuwe rol, maar met een reeks plastische operaties . Ze is nog steeds een actrice en verscheen recentelijk in de tv-serie Shooter (2017-2018), als National Security Advisor Gregson en als Stella Rose Buckley in de tv-serie Insatiable in 2018.

Beverly D'Angelo Bio: vroege leven, gezin en onderwijs

Beverly, van Italiaanse, Engelse, Ierse, Schotse en Duitse afkomst, is de dochter van artistieke ouders, Priscilla Ruth een violist, en Eugene Constantino D'Angelo een bassist en televisiestationmanager. Ze is een kleindochter van Howard Dwight Smith, architectonisch ontwerper van het Ohio Stadion, de populaire Horseshoe aan de Ohio State University. Beverly groeide op in haar geboorteplaats met broers Jeff, Tim en Tony, en ging naar de Upper Arlington High School, waar ze jaren later de Upper Arlington Alumni Association (UAAA) Distinguished Alumnus Award ontving voor prestaties in haar carrière. Voordat ze haar zinnen op acteren zette, was Beverly een illustrator bij Hanna-Barbera Studios, terwijl ze ook een zangcarrière nastreefde, met name als back-upvocalist voor de rockabilly-zanger Ronnie Hawkins en zijn band The Hawks, die The Band werd, na Hawkins' vertrek.

1981

Gepost door Beverly D'Angelo Aan zaterdag 16 september 2017

Carrièrebegin

Beverly's acteercarrière begon halverwege de jaren '70, met rollen in toneelstukken, waaronder een optreden op Broadway in Rockabye Hamlet, een musical gebaseerd op Shakespeare's Hamlet. Ze stapte al snel over naar het scherm en in 1976 portretteerde ze Miss Emmy in de tv-miniserie Captains and the Kings. Ze ging verder met kleine rollen in films als Annie Hall, geregisseerd door en met in de hoofdrol Woody Allen, en Hair (1979), waarin ze een mede-hoofdrol had naast John Savage en Treat Williams.

Gepost door Beverly D'Angelo Aan maandag 6 april 2015

Stijging naar bekendheid

Beverly verbeterde snel, wat al snel resulteerde in opmerkelijke rollen, en het was in 1980 dat ze voor het eerst de stralen van glorie voelde toen ze werd gecast als Patsy Cline in de biopic over Loretta Lynn, getiteld Coal Miner's Daughter, waarvoor ze verdiende een Golden Globe Award-nominatie in de categorie voor Beste Actrice in een Bijrol - Film. Ze bleef redelijk succesvol in de jaren '80, met in de hoofdrol een aantal rollen, zoals Ellen Griswold in de avonturenkomedie National Lampoon's Vacation in 1983, en herhaalde haar rol in de sequels, National Lampoon's European Vacation (1985), National Lampoon's Vacation (1985), National Lampoon's Vacation Christmas Vacation (1989), Vegas Vacation (1997), en meest recentelijk in de nieuwe aflevering echter alleen een cameo rol naast Chevy Chase in Vacation in 2015, terwijl ze ook speelde in de romantische komediefilm In the Mood, en in Maid to Order beide in 1987, naast andere succesvolle films die Beverly tot een nationale acteerster maakten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ahhh, de jaren 80! Toen geruite overhemden en overhemden met kraag alledaagse kleding waren. #chevychase #beverlydangelo #vakantie #nationallampoons #nationallampoonsvacation #1983 #plaid #80s #the80s #1980s

Een bericht gedeeld door Beverly D'Angelo (@bevdangelo) op 20 september 2015 om 16:37 PDT

Voortdurend succes

Beverly bleef indruk maken op het publiek en de castingdirecteuren, en toonde haar acteervaardigheden in een aantal succesvolle films in de jaren '90, zoals de romantische komediefilm Man Trouble in 1992, met in de hoofdrol Jack Nicholson en Harvey Dean Stanton, daarna de televisie film Judgment Day: The John List Story in 1993, Lightning Jack in 1994, en de vrouwelijke hoofdrol in de misdaaddramafilm American History X, naast Edward Norton en Edward Furlong.

Carrièredaling

Toen ze eenmaal het vijfde decennium van haar leven was ingegaan, begon Beverly's carrière af te nemen, omdat ze slechts kleine rollen in B-productiefilms veiligstelde, maar ze slaagde erin terug te komen met de rol van Barbara Miller in de tv-comedyserie Entourage (2005-2011) en met een bijrol in de sci-fi actiethrillerfilm Bounty Killer in 2013. Recentelijk begon ze de rol van nationaal veiligheidsadviseur Gregson in de actiedramaserie Shooter (2017-2018).

Afbeeldingsbron

Weet je hoe rijk Beverly D'Angelo is?

Beverly is gecrediteerd met meer dan 110 film- en tv-titels, waarvan sommige een groot succes werden, maar die allemaal bijdroegen aan haar bankrekening. Met de hoofdrollen in de films van National Lampoon profiteerde Beverly niet alleen commercieel, maar haar naam werd ook over de hele wereld bekend. Ze bleef bouwen aan haar bekendheid en zelfs vandaag is ze een van de meest geprezen actrices in Hollywood. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Beverly D'Angelo is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van D'Angelo zo hoog is als $ 20 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Kent u Beverly's persoonlijke leven, zaken, relatie met Al Pacino, huwelijk, kinderen?

Beverly is vrij open geweest over haar persoonlijke leven en deelt bijna elk belangrijk detail met haar trouwe fans. Ze had een moeizame relatie met de beroemde acteur Al Pacino - de twee waren samen van 1997 tot 2003, in die tijd baarde ze een tweeling, dochter Olivia Rose en Anton James, maar toen ging het paar uit elkaar en begon een gevecht om voogdij van de tweeling. Vóór Pacino was Beverly getrouwd met de erfgenaam van Don Forese Salviati, 5e hertog Salviati, Marchese di Montieri en Boccheggiano, Nobile Romano Coscritto - Don Lorenzo Salviati - van 1981 tot 1995. Het paar had geen kinderen.

Aanbevolen