Journalisten

Wat is er gebeurd met Chris Fowler van ESPN? Zijn bio: salaris, vrouw Jennifer Dempster, nettowaarde, huis, kinderen

Wie is Chris Fowler?

Chris Fowler werd geboren op 23 augustus 1962 in Denver, Colorado, VS, en is een sportzender, die wereldwijd vooral bekend is vanwege zijn uitgebreide werk voor ESPN, met name als presentator van de show College GameDay van 1990 tot 2014, en ook als de play-by-play-omroeper voor Saturday Night Football op ABC, naast vele andere verschillende opdrachten.

Afbeeldingsbron

Wat is er met Chris Fowler gebeurd?

Sinds hij de College GameDay-show verliet, vraagt ​​iedereen zich af wat er met Chris is gebeurd en waar hij nu is. Welnu, hij is bij ESPN gebleven naast zijn nieuwe taken bij ABC, dus hij is nog steeds springlevend en gefocust op zijn carrière. Je kunt hem zien bij verschillende sportevenementen, waarbij hij live de belangrijkste details behandelt. Wat een toewijding, toch?

Chris Fowler Bio: vroege leven, ouders en opvoeding

Chris is erin geslaagd om stil te blijven wanneer hem wordt gevraagd naar zijn jeugdervaringen, en heeft ook de identiteit van zijn ouders verborgen gehouden voor de media. Hij ging echter naar de General William J. Palmer High School, waar hij in 1980 afstudeerde, waarna hij zich inschreef aan de Universiteit van Colorado, waar hij in 1985 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad met als hoofdvak radio-/televisienieuws.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Het was eigenlijk tijdens zijn studententijd dat Christus zijn carrière begon op te bouwen; hij werd een onderdeel van Rocky Mountain News, dat van 1982 tot 1984 verslag deed van sport op de middelbare school, terwijl van 1983 tot 1985 Chris co-host en producer was van een wekelijks tijdschriftprogramma uitgezonden op een kabeltelevisiesysteem in Boulder, Colorado, en verder maakte ook deel uit van KAIR-AM, het radiostation van de universiteit. Vervolgens, voordat hij bij ESPN kwam, was Chris bij KCNC-TV en KMGH-TV. In 1986 voelde hij de eerste stralen van succes toen hij door ESPN werd aangeworven als presentator/verslaggever van Scholastic Sports America. Dit duurde de volgende twee jaar en werd toen gepromoveerd tot een nevenactiviteitverslaggever van het universiteitsvoetbal.

Leuk om bij te praten met mijn man @DesmondHoward bij de @MiamiHEAT spel. Zijn stoelen een beetje dichterbij dan de mijne... Des met Veel meer sap hier in de 305! pic.twitter.com/sMbFd2xaqr

— Chris Fowler (@cbfowler) 2 maart 2018

Stijging naar bekendheid

Na vier jaar bij het netwerk, kreeg Chris een kans om sterren te worden, toen hij werd genoemd als de gastheer van de College Game Day-voetbalroadshow, die slechts een jaar later werd uitgebreid naar ESPN's andere zaterdagschoolvoetbalsegmenten. Hij vervulde deze functie tot 2014, gedurende welke tijd hij een sterreporter werd voor ESPN, die enorm populair werd dankzij zijn geweldige werk, en daarna kreeg hij verschillende nieuwe rollen op het netwerk. Vervolgens was hij de leidende studiogastheer van College Basketball op ESPN, en organiseerde hij ook Summer X Games van 1995 tot 2000, en werd hij bovendien het hoofdanker voor tennis Grand Slam-toernooien, van 2009 tot heden. Verder heeft Chris ook de Sports Century-show gehost, daarnaast is Chris ook te zien op ABC, in shows als Saturday Night Football en College Football Playoff, evenals Heisman Trophy-presentaties.

Weet je hoe rijk Chris Fowler is?

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Chris verslag gedaan van een aantal spraakmakende sportevenementen, van tennisfinales tot NCAA Bowls en Basketball Finals. Hij werkt nu al meer dan 25 jaar bij ESPN en is een van hun topsportzenders. Dit alles heeft invloed gehad op zijn vermogen, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Chris Fowler vanaf medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Fowler zo hoog is als $ 4 miljoen, terwijl zijn huidige salaris $ 1,5 miljoen per jaar is - behoorlijk indrukwekkend, vind je niet?

Afbeeldingsbron

Chris Fowler Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is Chris er vrij open over geweest en deelt hij alle ups en downs die hem overkomen, zowel persoonlijk als professioneel. Dus Chris is sinds 2006 getrouwd met voormalig fitnessmodel / instructeur Jennifer Dempster, maar het paar heeft geen kinderen.

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van zijn carrière is Chris ook een ster geworden op sociale-mediaplatforms, met name Twitter, met zijn officiële pagina die bijna 800.000 volgers aantrekt en die hij gebruikt om zijn carrière-inspanningen te promoten. Onlangs deelde hij de interview hij maakte met Juan Martin Del Potro voor de US Open Finale, en zijn gedachten op het verlies van Serena Williams.

Ik ben aan het revalideren na de operatie, maar met een zwaar hart moet ik me terugtrekken uit #RogersCup (coverage).. u kent de rest van het standaard persbericht. Bedankt, ESPN-team voor het oppakken van speling! Ik ben volgende week in Cincy?. Deze verrassende blessure herinnert me eraan om gezondheid nooit als vanzelfsprekend te beschouwen! pic.twitter.com/95pv2R1tf6

— Chris Fowler (@cbfowler) 9 augustus 2018

Chris heeft geen actieve Facebook- en Instagram-pagina, maar je kunt altijd zijn fan worden op Twitter en bekijk zijn laatste inzichten, nieuws en meningen over verschillende sporten, van voetbal tot tennis.

Aanbevolen