Beroemdheden

Wat is er met ClaraBabyLegs gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, vriendje

ClaraBabyLegs Wiki Bio

Clara Swan werd geboren in Los Angeles, Californië, VS, op 31 augustus 1996, dus onder het sterrenbeeld Maagd en heeft de Amerikaanse nationaliteit – Clara is beroemd om haar YouTube-kanaal ClaraBabyLegs, waarop ze een paar grappige video's heeft geüpload, evenals enkele make-up lessen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Voel je je als Alice door het kijkglas?

Een bericht gedeeld door Clara BabyLegs (@thequeenofneverland) op 28 maart 2019 om 15:58 PDT

Wat is er met ClaraBabyLegs gebeurd?

Het publiek weet niet waarom ClaraBabyLegs van haar YouTube-kanaal is verdwenen. Haar laatste video op YouTube getiteld What What in the… Vlog? Idk is meer dan drie jaar geleden geüpload en daarna verdween Clara uit het zicht.

Haar vroege en opleiding

Clara heeft niets over haar ouders of broers en zussen met het publiek gedeeld. Ze zou een vrij normale jeugd hebben gehad, en nadat ze zich had ingeschreven aan een plaatselijke middelbare school in LA, besloot ze haar carrière als YouTuber voort te zetten in plaats van een universitaire opleiding te volgen - ze is echter niet gezien op YouTube voor de laatste drie jaar.

ClaraBabyBenen

Clara's carrière van een YouTuber

Clara's carrière begon op 3 augustus 2014, toen ze haar YouTube-kanaal ItsBabyLegs oprichtte, dat ze later herdoopte tot ClaraBabyBenen – het kanaal heeft tot nu toe bijna 250.000 volgers en meer dan 3,2 miljoen views op al haar 14 video's samen. Het is niet bekend waarom Clara besloot te stoppen met haar leven als YouTuber, omdat ze erg perspectiefvol leek te zijn - ze heeft al meer dan drie jaar geen enkele video geüpload.

Haar populairste video werd meer dan 1,7 miljoen keer bekeken en heeft de titel HAATOPMERKINGEN LEZEN | ClaraBabyLegs zuigt k**k?! Ze zou ook de officiële vlogger zijn geweest voor de Tokyo Treat tijdens haar YouTube-dagen.

Clara's aanwezigheid op andere sociale-mediaplatforms

Hoewel ze niet langer actief is op YouTube, is Clara nog steeds te vinden om de provocerende foto's van zichzelf op haar te uploaden Instagram-account die tot nu toe bijna 140.000 volgers en meer dan 320 foto's telt. Ze lanceerde ook haar Twitter-account in januari 2012 en heeft tot nu toe bijna 150.000 volgers, bijna 16.000 keer getweet - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen voor haar vrienden en familie te gebruiken.

Controverses en geruchten

Veel naaktfoto's van Clara is te vinden op internet, vooral op Reddit, omdat mensen wekelijks haar naaktfoto's van Snapchat uploaden. Sommigen zeggen dat dit de reden zou kunnen zijn waarom ze YouTube verliet, terwijl anderen zeggen dat het (of ook) de reden is waarom ze het uitmaakte met Bashur, haar ex-vriendje. Aan haar Twitter-account te zien, kun je haar bekijken ClaraKitty-shows elke avond op internet om negen uur 's avonds. en zie wat +18 inhoud (je hebt hier niets van gehoord).

Persoonlijk leven en relaties

Clara is geen erg open persoon als het gaat om haar vroegere en huidige zaken, maar ze zou een relatie hebben gehad met Bashur, een andere YouTube-persoonlijkheid - de twee woonden samen aan het begin van haar carrière, maar aangezien Clara van YouTube is verdwenen, het is niet bekend of de twee nog bij elkaar zijn. Afgaande op haar Instagram-account is ze momenteel single, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Gepost door Clara BabyLegs Aan zondag 17 februari 2019

Wie is Bashur, Clara's ex-vriendje?

Brandon Dylan Ashur werd op 9 september 1985 in de VS geboren, dus onder het sterrenbeeld Maagd en met de Amerikaanse nationaliteit – hij was populair vanwege zijn nu verwijderde YouTube-kanaal getiteld Bashurverse waarop hij video's over de Minecraft-videogame uploadde.

Bashur had twee YouTube-accounts, de belangrijkste Bashurverse was voornamelijk gemaakt voor Minecraft, en zijn andere getiteld BashDoesThings waar hij video's van zichzelf uploadde ... dingen aan het doen. Het tweede kanaal was een weergave van zijn leven zoals hij elke dag uploadde en vertelde over de problemen waarmee hij in zijn leven werd geconfronteerd. Op 4 maart 2015 uploadde hij een video met zijn bekentenis over een belangrijke gebeurtenis in zijn leven – de video werd later verwijderd en niemand praat er meer over. Deze gebeurtenis was iets dat een onbekende persoon gebruikte om hem te chanteren en te dreigen hoe hij of zij het op internet zou gooien. Daarom maakte Bashur een video waarin hij uitlegde waar het evenement over ging, maar hij verwijderde het later.

Bashur had een nogal moeilijke jeugd omdat hij niet weet wie zijn vader is en hij al heel lang niet meer met zijn moeder praat. Nadat zijn moeder in de gevangenis belandde, namen zijn familieleden hem in huis en hielpen hem opvoeden - zijn moeder trouwde nadat ze uit de gevangenis kwam. Bashur werd gepest op zijn middelbare school, andere kinderen stalen zijn zakgeld, en bij één gelegenheid brak hij zelfs zijn laptop - het werd erger toen hij het op 17-jarige leeftijd uitmaakte met zijn eerste vriendin omdat ze hem bedroog, en zakte nog verder toen hij werd gearresteerd wegens provocerende chatgeschiedenis met een minderjarige - een 15-jarig meisje dat een zus was van zijn beste vriend meldde hem. Bashur vond daarna troost in videogames en het bleek dat hij er best goed in was. Hij lanceerde zijn YouTube-kanaal, begon zijn Minecraft-video's te uploaden en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Bashur is nergens meer actief op internet - hij gebruikt zijn YouTube-kanalen niet, noch zijn oude Instagram en Twitter-accounts.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Bashur (@bashuruniverse) op 1 augustus 2013 om 8:29 uur PDT

Clara's uiterlijk en vermogen

Clara is momenteel 22 jaar oud. Ze is een natuurlijke blondine die haar haar roze kleurt en blauwe ogen heeft; haar lengte en gewicht zijn niet bekend, maar haar vitale statistieken zijn 36-26-36.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt Clara's huidige nettowaarde geschat op meer dan $ 100.000, maar stijgt mogelijk niet omdat Clara niet langer actief is op haar YouTube-kanaal en blijkbaar geen goedbetaalde banen doet.

Aanbevolen