Beroemdheden

Wat is er met Cryaotic gebeurd? Echt gezicht, vriendin, leeftijd, Wiki Bio

Wie is cryotisch?

Ryan Terry, vooral bekend onder zijn online alias Cryaotic, werd geboren op de 11eeJuni 1989, in New York City, VS van gemengde afkomst. Hij is een 30-jarige gamer en YouTube-ster. Cryaotic werd beroemd om zijn gameplay-video's, maar zijn kanaal bevat ook regelmatig korte verhalen en andere game-gerelateerde inhoud.

Zijn opkomst tot roem werd gedeeltelijk gevoed door zijn vastberadenheid om zo min mogelijk privé-informatie te onthullen. Hij heeft zijn gezicht nooit onthuld, ondanks talloze pogingen van zijn fans om hem over te halen. Bovendien staat hij ook bekend om zijn ongewone en unieke stem, wat veel van zijn fans naar zijn kanaal had getrokken. Zijn online carrière is actief sinds 2006.

Bekijk dit bericht op Instagram

. — hartvormige kussen – dit was leuk om te maken en het kostte veel tijd haha ​​rip maar art credit to Kiwa007 op deviantart – +lied; verraden – lil xan – +programma; after effects ——— #videoedit#edit#chaoticcry#chaoticcryedits#cryaoticedit#cryaotic#chaoticmonki#chaoticmonkiedit#youtube#youtuber#youtuberedit#youtubegamer#omgpage

Een bericht gedeeld door sophie (@chaoticcry) op 4 juni 2018 om 13:12 PDT

Cryotische Wiki Bio

Hoewel hij een van de beroemdste en meest gerespecteerde gamers van YouTube is, wil Cryaotic geen informatie delen over zijn vroege leven, gezin en opleiding. Hij is van gemengde afkomst – zijn familie heeft wortels in Italië, Duitsland, Schotland, Ierland en Frankrijk. Wat we wel weten over zijn vroege jaren is dat hij al op jonge leeftijd geobsedeerd was door games en consoles - de eerste games die hij speelde waren Counter Strike en World of Warcraft.

De naam van zijn YouTube-kanaal is eigenlijk afkomstig van zijn bijnamen in deze twee games - bij het spelen van Counter Strike was het Cryosin en in World of Warcraft ChaoticMonki. Toen hij in 2006 lid werd van YouTube, voegde hij ze samen, vandaar Cryaoitc.

cryotisch

josé bastón netto waarde

Begin op YouTube

Hoewel hij al meer dan 13 jaar actief is op het platform, is de inhoud van het kanaal van Cryaotic vrijwel hetzelfde gebleven. Avontuur-, indie-, stealth- en horrorspellen waren altijd degenen die hem het meest interesseerden. Hij besloot zichzelf te filmen terwijl hij een aantal van deze games speelde, terwijl hij tijdens de gameplay humoristisch commentaar gaf. Fans werden aangetrokken door zijn inhoud dankzij zijn unieke stijl van humor en de ongewone toon van zijn stem.

Hij begon ook video's te plaatsen waarin hij korte verhalen las, die ook populair werden onder zijn vroege fans. Omdat gamen een groot deel van zijn leven in beslag nam, kon hij een grote hoeveelheid inhoud produceren en deze via YouTube met anderen delen. Zijn populariteit nam in de loop der jaren geleidelijk toe, waardoor hij volledig van YouTube kon leven en hem een ​​begeerlijke YouTuber maakte voor samenwerking en samenwerkingsprojecten.

Echt gezicht en identiteit, relatiestatus

Hoewel Cryaotic al vroeg verklaarde dat hij niet van plan was zijn echte gezicht en details over zijn persoonlijke leven te onthullen, hebben fans onvermoeibaar geprobeerd hem over te halen dit te doen. Toch is hij trouw gebleven aan zijn principes, wat zijn fans ertoe bracht een aantal tekeningen te maken van hoe ze zich zijn gezicht voorstelden. Cryaotic heeft echter, opzettelijk of per ongeluk, verschillende informatie over zijn uiterlijk onthuld.

Hij verklaarde dat hij blauwe ogen heeft en corrigeerde enkele fans die hem met bruin haar trokken door te stellen dat zijn haar niet bruin was; hij zei ook dat hij een bril draagt. Zijn echte naam was ook lange tijd een mysterie, totdat sommige fans ontdekten wat het was omdat het werd getoond in de app genaamd Simsimi. Als het gaat om zijn relatiestatus, verklaarde hij in een video dat hij zichzelf als panseksueel beschouwt en dat hij alleen om iemands persoonlijkheid geeft, niet om hun geslacht of uiterlijk. Sommige fans hebben echter gespeculeerd dat hij alleen maar een grapje maakte.

Bron: http://shsl-specialfxartist.deviantart.comDanganronpa V8: YouTube-editie ~ RemedyJ46

Gepost door cryotisch Aan dinsdag 20 juni 2017

Gameplaystijl en samenwerkingen

Cryaotic staat bekend om zijn optimistische en humoristische benadering van gamen, evenals zijn relaxte houding. Tijdens gameplays dompelt hij zich af en toe onder in een bepaalde rol en blijft hij de hele video in die rol. Hij schuwt de interactie met zijn fans niet; hij vertrekt 30 minuten per dag om te reageren op fanmail, en hij maakte zelfs een video waarin hij een fanfictieverhaal over hem las.

Wat zijn samenwerkingen betreft, organiseert hij samen met zijn collega YouTuber en echte vriend Russ Money een stream getiteld Late Night With Cry and Russ. Hij staat ook bekend om zijn frequente samenwerking met PewDiePie, een van de grootste sterren van YouTube. Hij heeft samengewerkt met andere populaire gamers en streamers zoals Draxr, Snake en Scott Jund. Door de jaren heen heeft Cryaotic meer dan 100 verschillende games gespeeld, zoals Bioshock Infinite, Final Fantasy XV, Heavy Rain en Tales from the Borderlands.

??!!!
Eindelijk de volgende pagina geplaatst. ^^; Ik ga proberen om elke twee weken een pagina te posten. ^^ (niet opnieuw posten)
Pagina 14 #darkiplier #cryaotisch pic.twitter.com/Pw4mpl44nC

— FairyKats (@FairyKats_) 26 februari 2019

Netto waarde

Naast zijn YouTube-inkomsten en zijn sponsordeals, verkoopt Cryaotic ook zijn eigen merchandise, zoals op maat gemaakte t-shirts, mokken, stickers en hoeden. In de loop van zijn carrière die meer dan tien jaar beslaat, heeft hij volgens schattingen van gezaghebbende bronnen een nettowaarde van meer dan $ 600.000 verworven.

Sociale media

Cryotisch gemaakt zijn YouTube-kanaal op 14eMaart 2006. Sindsdien heeft hij meer dan 2,7 miljoen abonnees verzameld en meer dan 2000 video's geproduceerd, die bijna 500 miljoen keer zijn afgespeeld, waardoor hij een van de meest productieve gamers op YouTube is.

Zijn Twitch-account heeft momenteel meer dan 780.000 volgers, en hij heeft ook een account op Twitter , die bijna 410.000 volgers heeft.

Aanbevolen