Ceo's

Wat is er gebeurd met Dale Earnhardt ex-vrouw Teresa Earnhardt? Wat is haar nettowaarde vandaag?

Het vroege leven en onderwijs

Geboren als Teresa Houston, is ze de dochter van Hal Houston, terwijl haar oom de legendarische Tommy Houston is, die samen met Jack Ingram de populariteit van NASCAR in de jaren '80 en '90 hielp vergroten. Ze ging naar de Bunker Hill High School in Claremont, North Carolina, en speelde tijdens haar middelbare schooltijd basketbal voor het team, waarmee ze haar eerste tekenen van interesse in sport liet zien.

Na haar toelating koos ze er echter voor om geen sportcarrière na te streven, maar in plaats daarvan een graad in commerciële kunst en interieurontwerp te behalen.

Eerste ontmoeting met Dale Earnhardt en huwelijk

Omdat haar familie vaste NASCAR-enthousiastelingen was, woonde ze vaak races bij, en het was tijdens een van deze eind jaren '70 dat ze Dale Earnhardt ontmoette. De twee begonnen te daten en binnen een paar jaar wisselden ze hun huwelijksgeloften uit in 1982. Zes jaar later verwelkomde het paar hun dochter Taylor Nicole.

De carrière van een zakenvrouw

Teresa en Dale lanceerden Dale Earnhardt Inc. in 1998 en genoten de volgende jaren veel succes door de Busch Series in 1998 en 1999 te winnen, en ook de Craftsman Truck Series. Helaas verloor Dale Earnhardt in 2001 zijn leven bij een tragisch ongeval tijdens de Daytona 500-race. Hij was betrokken bij een auto-ongeluk met Ken Schrader nadat hij een klein contact had gemaakt met Sterling Marlin, maar Dale botste frontaal tegen de buitenmuur en was op slag dood. Zijn teamgenoot Michael Waltrip won de race en de teamofficials die de overwinning van Michael vierden, vreesden allemaal voor het welzijn van Dale. Helaas was dat niet genoeg en ondanks een snelle reactie van ambulancepersoneel was er geen hulp voor Dale. Na de dood van Dale nam Teresa de volledige controle over het bedrijf over, maar een paar jaar na de dood van Dale begonnen de sponsors het bedrijf te verlaten. Bovendien begonnen de zonen van Teresa en Dale, Dale Jr., een vete over het eigendom van het bedrijf, wat er uiteindelijk toe leidde dat Dale Jr. tekende bij Hendrick Motorsports, in plaats van zijn contract met Dale Earnhardt Inc. te verlengen. Dit leidde tot verdere wanorde in de bedrijf, en twee jaar later moest ze het aanbod van Chip Ganassi accepteren en fuseren met zijn Ganassi Racing om de Earnhardt Ganassi Racing te vormen. Hun samenwerking duurde tot 2014, toen Chip Ganassi de aandelen van Teresa in het NASCAR-team kocht. Sindsdien heeft ze zich gericht op andere ondernemingen van de Dale Earnhardt Inc. om de erfenis van een van de grootste NASCAR-coureurs in de geschiedenis te behouden. Dale Earnhardt werd in het inaugurele jaar 2010 opgenomen in de Motorsports Hall of Fame. Teresa was aanwezig bij de introductie en sprak trots over haar man en zijn prestaties.

Weet je hoe rijk Teresa Earnhardt is?

Welnu, ondanks de ontberingen die Dale Earnhardt Inc. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, heeft Teresa een behoorlijk behoorlijk vermogen behouden. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar vermogen geschat op $ 50 miljoen, verdiend door haar succesvolle zakelijke ondernemingen. Samen met wijlen haar echtgenoot had ze een boerderij van meer dan 300 hectare in de buurt van Mooresville, North Carolina, maar sindsdien heeft ze een huis gekocht in Palm Beach, Florida, waar ze nu woont.

Leven na NASCAR


Na de wanorde van het team, heeft Teresa zich toegelegd op liefdadigheidswerk en heeft ze de media vermeden sinds haar verschijning in de Hall of Fame. Ondanks het feit dat ze haar leven heeft gegeven om de erfenis van haar overleden echtgenoot te behouden, geven veel fans van NASCAR Teresa de schuld van de afdaling van Dale Earnhardt Inc. Haar vete met Dale Jr. en zijn vertrek uit het team, en verdere meningsverschillen met familie leden leidden er allemaal toe dat Teresa niet een van de aanbeden Earnhardts werd.

Kent u haar huidige relatiestatus?

Sinds de tragische dood van Dale Earnhardt is Teresa erin geslaagd om haar leven op een laag pitje te houden en haar intieme details niet prijs te geven, maar de media zijn erin geslaagd haar nauwe relatie te ontdekken met John Menard Jr., eigenaar van de Menards, een familieketen. verbetering winkels. Van geen van beiden is echter een bevestiging gekomen over romantiek. Ze is momenteel vrijgezel en richt zich op filantropische activiteiten.

Aanbevolen