Beroemdheden

Wat is er met Dannie Riel gebeurd? Wiki, leeftijd, vriendje, zwanger

Wie is Dannie Riel?

Voordat we je onthullen wat er met Dannie is gebeurd, laten we eerst wat basisinformatie over haar delen met degenen die niet bekend zijn met haar leven en werk. Dannie Riel is een model, YouTube-ster, vlogger en voedselexpert. Ze heeft meer dan 1,2 miljoen volgers op Instagram, terwijl ze op YouTube meer dan 220.000 abonnees heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik weet dat ik blijf spelen, dus als je een foto van mij echt IN mijn zwembad wilt, COMMENTeer dan je grappigste bijschrift voor deze foto hieronder lol? krijgen we misschien wat??? ...enddd GO??

Een bericht gedeeld door ️ # DANNIERIEL (@dannieriel) op 31 juli 2019 om 10:57 uur PDT

Wat is er met Dannie Riel gebeurd?

De afgelopen maanden is Dannie niet actief geweest op YouTube. met haar laatste video geüpload in februari 2019. Veel fans hebben gevraagd waar ze is, en is ze nog steeds actief in de industrie. Nou, Dannie geniet nog steeds van haar carrière en was vooral gefocust op Instagram. Hier is de meest recente foto van Dannie .

Dannie Riel Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Dannie Riel werd geboren op 16 juni 1988 in Canada; ze is van gemengde afkomst, net als van Aziatische en Franse afkomst. Helaas heeft ze niet veel onthuld over haar jeugd en informatie over haar ouders, zoals hun namen en beroepen, blijft onbekend, noch heeft ze bekendgemaakt of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Om verder te praten over haar geheimhouding, heeft Dannie ook niets onthuld met betrekking tot haar educatieve achtergrond. Hopelijk deelt Dannie meer informatie over haar leven voordat ze model werd.

Dannie Riel

fiona nova hoogte

Carrièrebegin en opkomst tot sterrendom

Het was in maart 2008 dat Dannie haar carrière begon; ze opende YouTube-kanaal en haar eerste video was Dannie Riel Lippiercing , die nu meer dan 220.000 views heeft. Ze ging verder met video's die haar persoonlijke inspanningen lieten zien, zoals zwemmen met dolfijnen in Cancun en anderen. Ze werd geleidelijk populairder en na een paar modellenwerkjes werd ze opgemerkt door SCD, wat haar meer gewild maakte. Haar carrière op YouTube verbeterde en haar video's zijn nu meer dan 25 miljoen keer bekeken.

Enkele van de meest populaire zijn Party Rock in SAIGON, Vietnam (Ho Chi Minh), met meer dan een miljoen views, daarna Buffet, Bikini & Mud Bath in NHA TRANG, Vietnam, ook meer dan een miljoen views, Exploring HANOI, Vietnam, 900.000, en Golden Goddess / Dannie Riel, die onder andere meer dan 650.000 views heeft, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van haar rijkdom.

Ze is ook een ster geworden op Instagram en heeft samengewerkt met een aantal kleding- en lifestylemerken, zoals onder andere Hellolouey, Philocalyhair. Ze heeft meer dan 1,2 miljoen volgers bereikt en het aantal neemt nog steeds toe.

Wat doet het met mijn andere arm??? ?1. Mijn nieuwe vlogs-link in mijn bio wees geen hater en kijk maar eens!!!2. Ya bish komt op 6 april in #DALLAS TBA3. Ik hou van je, doei. ?

Gepost door Dannie Riel Aan dinsdag 19 maart 2019

Dannie Riel Netto waarde

$ 2 miljoen.

Dannie Riel Persoonlijk leven, daten, vriendje

Ze is momenteel single, hoewel ze in het verleden zes jaar een relatie had met Ken Nguyen, een financieel adviseur, voordat de twee uit elkaar gingen. Fans verwachtten een huwelijksaankondiging, maar kregen in plaats daarvan te horen dat de twee uit elkaar waren.

Ik ben in Dallas voor @hotimportnights 6 april???? pic.twitter.com/60PeqrWfH2

- Dannie Riel (@dannieriel) 19 maart 2019

Dannie Riel Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Dannie staat op 5ft 2ins, wat gelijk is aan 1,57m, weegt ongeveer 103lbs of 47kgs, en haar vitale statistieken zijn 34-24-33 inches. Ze heeft bruin haar en bruine ogen.

Aanbevolen