Beroemdheden

Wat is er met Drew Monson gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd. Homo?

Wie is Drew Monson?

Drew Monson werd geboren op 26 juni 1995 in Modesto, Californië, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van zijn kanaal MyToeCold. Hij plaatst vaak komische sketches op zijn kanaal, terwijl hij ook videoblogs (vlogs) maakt. Dit heeft ertoe geleid dat hij meer dan een miljoen abonnees heeft gekregen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hier is een foto van mij terwijl ik een leuke dans doe. Ik deed mijn favoriete dans, toen ik besloot een foto te maken. Je kunt aan mijn gezicht zien hoe blij ik ben om mijn dans te doen. Ik hou van dansen. Ik ben al 15 jaar dansinstructeur en ik wil nooit meer stoppen! Deel deze foto met enkele vrienden. Ik wil echt het woord verspreiden over de dans die ik vandaag heb gedaan. Bedankt.

Een bericht gedeeld door Drew Monson (@drewmytoecold) op 8 april 2019 om 17:45 uur PDT

De rijkdom van Drew Monson

Hoe rijk is Drew Monson? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 200.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder sponsoring en samenwerking. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Drew voordat hij beroemd werd online. Hij heeft niet veel details gedeeld over zijn familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat hij in 2006, tijdens de beginjaren van de site, geïnteresseerd raakte in het maken van video's voor het platform YouTube. Hij creëerde zijn kanaal in hetzelfde jaar, maar plaatste geen inhoud tot het volgende jaar.

Drew Monson

jason gastrow

YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en is opgericht door drie voormalige PayPal-medewerkers. Hiermee kunnen gebruikers video-inhoud uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken. Kijkers kunnen vervolgens video's becommentariëren, beoordelen en delen, terwijl ze de mogelijkheid hebben zich te abonneren op video's die ze leuk vinden. In de loop der jaren is de website uitgegroeid tot een groot aantal door gebruikers gegenereerde en bedrijfsvideo's. Sommige van de video's die op de site te zien zijn, zijn documentaires, originele video's, videoclips, educatieve video's, filmtrailers en meer. Grote bedrijven die in hun eigen zenders hebben geïnvesteerd zijn BBC, Vevo en CBS.

YouTube-inhoud

Hij begon zijn kanaal met het plaatsen van verschillende korte video's waarin hij vaak willekeurige dingen deed. Hij acteerde in zeer korte sketches, speelde verschillende karakters en zijn consistente inhoud leidde tot een langzame groei van abonnees. Uiteindelijk begon zijn bekendheid aanzienlijk te groeien toen hij begon samen te werken met andere populaire YouTubers. Een van zijn grootste medewerkers zou Shane Lee Yaw zijn, ook wel bekend als Shane Dawson ; de twee vonden raakvlakken in het maken van komische sketches en het spelen van originele personages. Uiteindelijk begonnen de twee verschillende uitdagingen aan te gaan, vaak met eten, en dit zou Monson helpen miljoenen views te krijgen en zijn populariteit een grote boost te geven.

Hij kreeg ook veel aandacht in video's waarin hij andere YouTube-persoonlijkheden kuste. Uiteindelijk streefde hij een van zijn vroegste verlangens na sinds hij zijn kanaal begon en kreeg hij filmprojecten aangeboden. In 2014 werd hij gecast in de Shane Dawson-film getiteld Not Cool, die zich richt op een groep middelbare schoolvrienden die tijdens een Thanksgiving-pauze herenigd worden terwijl ze op de universiteit zitten. De film is gemaakt voor de Starz-show The Chair, met in de hoofdrollen Cherami Leigh, Michelle Veintimilla en Lisa Schwartz.

Andere acteerprojecten en recente inspanningen

Twee jaar na zijn eerste film werd Drew gecast in de serie This Isn't Working, die een seizoen lang op ABC werd uitgezonden. genoeg geld om de huur te betalen. Rond dezelfde tijd werkte hij aan een andere film, getiteld Dirty 30, waarin hij samen met andere populaire YouTube-persoonlijkheden verscheen, zoals Grace Helbig, Mamrie Hart en Hannah Hart. De film werd geregisseerd door Andrew Bush en werd uitgebracht in geselecteerde theaters, ontving gemengde recensies en werd later uitgebracht op dvd. Een van zijn laatste projecten is de televisiefilm getiteld Fab Life Teresa Xo die in 2017 werd uitgebracht.

Lees het en huil pic.twitter.com/jMRz9Uoe0e

— trok monson (@drewmonson7) 27 augustus 2019

Naast acteren heeft hij ook achter de schermen gewerkt, als schrijver voor de korte horrorfilm getiteld Viral Video 2. Hij heeft gedurende zijn carrière talloze comedy-wedstrijden gewonnen en kreeg zelfs een Shorty Award-nominatie voor Beste YouTube-comedian. In 2018 bracht hij een album met negen nummers uit, getiteld The Pop He Faked, en op het hele album hoor je hem piano spelen. De afgelopen maanden is hij doorgegaan met het regelmatig uploaden van kanalen en heeft hij zich ook uitgesproken over zijn strijd tegen depressie.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Monson. Hij is in verband gebracht met zijn frequente medewerker Shane Dawson, hoewel de twee later openbaar werden en verklaarden dat ze alleen beste vrienden waren, naast het feit dat Shane verloofd is. Veel mensen speculeren over de seksuele geaardheid van Monson, omdat velen dachten dat hij homo of biseksueel was, deels vanwege zijn vrouwelijke stem. Maar zelfs na al zijn jaren op YouTube is hij niet open geweest over dit aspect van zijn leven.

Gepost door Shane Dawson/Ryland Adams/Garrett Watts/Drew Monson/huisdieren Aan Donderdag 6 december 2018

Net als veel YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram waarop hij ruim 950.000 volgers heeft. Hij plaatst vaak persoonlijke foto's op zijn account, toont komische inhoud en promoot een deel van zijn werk op YouTube. Hij heeft ook een Twitter-account met meer dan 650.000 volgers en gebruikt het account om zijn YouTube-kanaal te promoten, evenals de merchandise die hij heeft gemaakt. Veel mensen merkten hoe hij de afgelopen maanden afstandelijk was en zich terugtrok uit zijn samenwerkingen met andere YouTube-persoonlijkheden, mogelijk vanwege zijn worsteling met depressie.

Aanbevolen