Beroemdheden

Wat is er met Emmahdorable gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd, dating

Wie is Emmadorabel?

Emmahdorable is een Amerikaanse internetberoemdheid, die waarschijnlijk het best bekend staat als gamer en algemeen werd erkend omdat ze eerder actief was op het populaire livestreaming-gameplatform Twitch, waarop ze regelmatig haar gamesessies streamde. Naast haar gamevideo's en streams kwam ze begin 2016 in de schijnwerpers toen haar account tijdelijk werd verbannen wegens 'onethische promotie van naaktheid'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wie wist dat één persoon zo'n schoonheid kon bezitten. #emmahdorable #emmah #emmahdorbs

Een bericht gedeeld door Emma (@emma_adorable) op 23 februari 2017 om 19:09 PST

Het vroege leven en onderwijs

Emmahdorable werd geboren Emma Renee onder het sterrenbeeld Boogschutter op de 21NSDecember 1995 in Syracuse, New York, VS, en behalve dat ze duidelijk de Amerikaanse nationaliteit heeft, is ze ook van blanke etniciteit. Verdere persoonlijke details met betrekking tot de achtergrond van haar familie, evenals de gegevens over de namen van haar ouders, roepingen en het weer dat ze broers of zussen heeft of niet, zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt.

Als het gaat om haar educatieve achtergrond, zijn er ook geen beschikbare, maar relevante details over haar opleiding. Hoewel ze geboren was in New York, waar ze het grootste deel van haar jeugd doorbracht, verhuisde Emmahdorable op latere leeftijd naar de staat Californië, waar ze haar carrière als videogamer begon na te streven.

Carrière

Emmahdorable was van jongs af aan geïnteresseerd in gamen en begon als jonge tiener met het spelen van videogames. Ze realiseerde zich snel het volledige potentieel van haar hobby, besloot er een fulltime carrière van te maken en dook in de wereld van streaming.

Emmadorable

Haar eerste stappen in een online wereld waren onder meer het runnen van een Tumblr-pagina gewijd aan gaming, waarop ze voor het eerst korte clips begon te uploaden van haar videogames die snel populair werden en fans en volgers aantrokken. Ze streefde naar meer en besloot haar werkterrein uit te breiden en stapte over op streamingdiensten zoals stream.me en hitbox.tv (momenteel aangeduid als smashcast.tv .) waarop ze meer dan 15.000 views vergaarde.

Aangetrokken door de stijgende populariteit van Twitch, besloot ze haar best te doen en haar geluk te beproeven, dus opende ze haar eigen kanaal - emmahdorable . Ze kreeg bekendheid door het spelen van populaire online games zoals teamgebaseerde first-person shooters Counter Strike: Global Offensive (vaak afgekort als CS:GO) en Overwatch, evenals de massale multiplayer online battle arena-videogame League of Legends (vaak ook wel LoL genoemd). Vanwege de kwaliteit van haar streams en haar vaardigheden om videogames te spelen, vergaarde ze snel een groot aantal views en volgers, en verdiende ze naam in de videogamestreaming-community.

Ze trok echter de aandacht van de massamedia in februari 2016 toen ze van het platform werd verbannen, wat heftige reacties veroorzaakte bij haar fans. Blijkbaar, met haar stijgende populariteit, Emmadorable begon meer te uploaden dan alleen een videogamestream naar haar account en 'verrijkte' haar Twitch-profiel met haar naaktfoto's. De administratie van het platform reageerde snel en haar account was verboden snel daarna. Voor dit alles kreeg ze zware kritiek te verduren van haar fans en andere Twitch-streamers, van wie sommigen haar zelfs aanwezen als een ' Twitch Thot ‘.

Ze was ook nauw betrokken bij een controverse over pedofilie. Ze beschuldigde een van de jongens aan wie ze haar naaktfoto's stuurde ervan een pedofiel te zijn en beweerde dat ze toen nog maar 15 jaar oud was. Deze beschuldigingen bleken later echter niet waar te zijn. Dit was niet de enige controverse waar ze bij betrokken was - later in 2016 begon ze een 'vete' met een collega, gamer en streamer Whitney Wisconsin, die algemeen wordt erkend onder de naam Amy Lynn Lew, omdat ze betrokken was bij een liefdesrelatie. driehoek met een andere gamer genaamd LeafyIsHere.

Gepost door Emma Dorable Aan zaterdag 3 december 2016

De twee meisjes vielen elkaar aan en beledigden elkaar toen ze erachter kwamen dat ze allebei zijn vriendinnen waren, allemaal openbaar gedocumenteerd in een aflevering van de YouTube-show Drama Alert. Nadat al deze negativiteit om haar heen was neergedaald, werd ze in 2017 weer actief op Twitch, maar kon haar eerdere populariteit niet repliceren, dus werd ze uiteindelijk weer inactief.

Priveleven

Geïnteresseerd in het privéleven van Emmahdorable, nietwaar? Nou, ondanks haar eerdere populariteit en bijna dagelijkse optredens en streams voor de camera, is ze er op de een of andere manier in geslaagd om haar privéleven behoorlijk geheim en ver van het publiek te houden. Ondanks de bovengenoemde controverses waarbij ze betrokken is geweest, zijn er geen andere relevante, maar beschikbare details over haar persoonlijke leven.

#Aanbevolen #Beroemdheid ! #Emmahdorable - #TwitchStarfrom #Syracuse , NY, Geboorteteken #Boogschutter https://t.co/I4JxkJ7KEs pic.twitter.com/w8NrQHoJHv

— Verjaardagen van beroemdheden (@celebirthdays1) 6 april 2016

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 23-jarige Amerikaanse internetberoemdheid tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk is Emmahdorable? Volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, rond de som van ten minste $ 100.000 draait, met een maandelijkse omzet die wordt geschat op maar liefst $ 20.000, allemaal verworven door haar eerdere inspanningen in een online gaming- en streamingcommunity, die haar tegelijkertijd ook een enorme dosis populariteit opleverde.

Aanbevolen