Worstelaars

Wat is er met Enzo Amore gebeurd? Wiki Bio, daten, getrouwd, vrouw, vermogen

Wie is Enzo Amore?

Eric Arndt werd geboren op 8 december 1986 in Hackensack, New Jersey, VS, en is zowel een rapper als een gepensioneerde professionele worstelaar, misschien nog steeds het best bekend voor zijn tijd bij World Wrestling Entertainment (WWE) waarin hij optrad onder de ring naam Enzo Amore. Hij was tweevoudig Cruiserweight Champion en de helft van het 2015 NXT Tag Team of the Year.

https://www.instagram.com/p/BvuEkojFrpu/

De rijkdom van Enzo Amore

Hoe rijk is Enzo Amore? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van $ 250.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in het professionele worstelen. Sinds hij het worstelen heeft verlaten, is hij meer gefocust op muziekinspanningen, en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Terwijl Enzo werd geboren in Hackensack, groeide hij op in het nabijgelegen Waldwick, waar hij naar de Waldwick High School ging, en tijdens zijn tijd daar speelde hij voor het American football-team van de school. Na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in aan de Salisbury University en speelde van 2007 tot 2009 met het Sea Gulls NCAA Division III-team van de school als veiligheids- en linebacker, voordat hij een graad in journalistiek behaalde.

Na zijn afstuderen nam hij een aantal klusjes aan, waaronder het werken als DJ en een New York Jets-kaartverkoper, ook als manager voor Hooters en als pianoverhuizer. Voordat hij bij WWE werkte, had hij geen worstelervaring wat dan ook, maar trainde sinds zijn 16e in de sportschool van Wyckoff, New Jersey, genaamd DeFranco's Training Systems, en begon bij toeval te trainen naast WWE-executive en professionele worstelaar Triple H.

Enzo Amore

Een pad naar worstelen

Als een levenslange fan van worstelen, maakte Amore een videocompilatie van zichzelf terwijl hij oefeningen deed en een promo maakte, en die aan Triple H liet zien, en de worstelaar gaf hem een ​​kans op een try-out bij Wwe wat resulteerde in zijn ondertekening in 2012 onder de ringnaam Eric Anthony, maar debuteerde in het ontwikkelingsmerk NXT als Enzo Amore in het volgende jaar als een hak, werkend als een schreeuwer en stereotiepe eigenwijs Jersey Shore-persoonlijkheid. Daar vormde hij een alliantie met William Morrissey, die optrad onder de artiestennaam Colin Cassady - ze begonnen samen een tag-team, maar hij liep tijdens de training een gebroken been op.

Hij keerde het volgende jaar terug en zette zijn samenwerking met Cassady voort, nam deel aan een NXT Tag Team Championship-toernooi, voordat hij een alliantie aanging met vrouwelijke worstelaar Carmella. Ze daagden verschillende keren tevergeefs uit voor het NXT Tag Team Championship, en na WrestleMania 32 maakte het duo hun debuut op de hoofdselectie en ging ruzie maken met verschillende tagteams, waarbij ze tevergeefs uitdaagden voor tagteamtitels. Tijdens de WWE Draft van 2016 werden ze opgeroepen voor het Raw-merk, maar later werd onthuld dat zijn partner Cassidy — of Big Cass — hem had verraden, hun worstelpartnerschap beëindigde en een vete tussen de twee begon. Hun wedstrijd werd echter gestaakt nadat Cass een legitieme knieblessure had opgelopen.

Cruiserweight titel en vertrek

In 2017 stapte Enzo over naar het merk 205 Live om deel te nemen aan de cruiserweight-divisie, wat hem de overwinning opleverde kampioenschap , draaiende hiel kort daarna. Hij verloor de titel aan Kalisto voordat hij deze heroverde in een rematch tijdens TLC: Tables, Ladders & Chairs, en verdedigde met succes zijn titel bij Survivor Series voordat hij inactief werd vanwege griep. In januari 2018 werd hij geschorst na een geval van aanranding, wat leidde tot de annulering van zijn titelverdediging, en zijn riem werd ontruimd.

Hij besloot te stoppen met professioneel worstelen en een muziekcarrière te beginnen. Hij heeft de artiestennamen Real1 en nZo gebruikt voor zijn muziek, en heeft twee nummers uitgebracht - Phoenix en Bury Me a G, en zijn debuutalbum getiteld Rosemary's Baby Pt. 1: Gefeliciteerd met je verjaardag.

Ik ga terug naar Cali-Cali ... KOM MIJ ZIEN HOND. 11.19.18. ontmoet groet. nieuwe koopwaar. komedie. En... NIEUWE MUZIEK!

???? pic.twitter.com/70vNS17yNl

- #nZo (FKA Enzo Amore) (@ real1) 7 november 2018

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Amore's romantische relaties. Hij is in verband gebracht met verschillende vrouwen, maar niet in termen van langdurige relaties. In 2018 beschuldigde een vrouw hem ervan haar een paar maanden eerder te hebben verkracht in een hotelkamer in Phoenix, Arizona, wat leidde tot een onderzoek door de politie van Phoenix en schorsing vanwege een schending van de nultolerantie van WWE voor aanranding en intimidatie. Hij werd uiteindelijk dezelfde dag ontslagen omdat hij WWE niet op de hoogte had gesteld van het onderzoek. Hij ontkende alle beschuldigingen tegen hem en de zaak werd uiteindelijk geseponeerd wegens onvoldoende bewijs.

Hij staat bekend om zijn langdurige vriendschap met worstelaar Big Cass, William Morrissey. De twee waren vrienden geworden voordat ze bij WWE in dienst kwamen, terwijl ze samen basketballen in Manhattan, New York, bijna een decennium voor hun NXT-debuut. Hun vriendschap eindigde echter in 2017 nadat Amore Cass ervan beschuldigde hun wedstrijd niet af te maken nadat hij zijn knie had geblesseerd. Ondanks dat hij meer dan een jaar uit het bedrijf is geweest en niet meer aan worstelen doet, blijft hij actief in de professionele worstelscene, waarbij hij door talloze worstelpublicaties wordt geïnterviewd. Hij geeft vooral zijn mening over de huidige stand van het worstelen, en haalt ook herinneringen op aan zijn tijd bij WWE. Hij woonde eind 2018 ook de Survivor Series bij en veroorzaakte een verstoring, waardoor hij van de locatie werd verwijderd.

Aanbevolen