Tv-Beroemdheden

Wat is er met Erik Salitan gebeurd? Waarom verliet hij Life Below Zero? Wiki

Wie is Erik Salitan?

Erik Salitan werd geboren op 9 februari 1984 in New York City, VS. Hij is een jager, piloot, geregistreerde gids, zakenman en een voormalige reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend van het verkrijgen van bekendheid door de show Life Below Zero, waarin hij tijdens de eerste seizoenen van de show naast zijn vrouw speelde.

Het vermogen van Erik Salitan

Hoe rijk is Erik Salitan? Vanaf begin 2020 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 450.000, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hoewel de show zijn vermogen aanzienlijk heeft vergroot, komt het grootste deel van zijn inkomen momenteel uit een aantal bedrijven die hij samen met zijn vrouw bezit.

Wat is er met Erik Salitan gebeurd? - Update 2018 - https://t.co/Cr3LM26AUy - #Erik Salitan #Wat? #Amusement pic.twitter.com/F6szEByLOX

— Gazette Review (@GazetteReview) 14 juli 2018

Het vroege leven en onderwijs

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Erik voorafgaand aan zijn verschijning op televisie, omdat hij niet veel details over zijn familie en jeugd heeft gedeeld. Het is bekend dat hij opgroeide in New York, maar zich op jonge leeftijd realiseerde dat de meeste banen die hij wilde niet in zijn directe omgeving te vinden waren. Hij ging naar Finger Lakes Community College (FLCC) in Hopewell, New York, en voltooide daar zijn middelbare schoolopleiding. Daarna verhuisde hij naar Alaska, waar hij zich inschreef aan de Universiteit van Alaska, Fairbanks dat is de vlaggenschipcampus van het University of Alaska-systeem.

De universiteit werd opgericht in 1917 en is de thuisbasis van verschillende grote onderzoekseenheden, waaronder het landbouw- en bosbouwexperimentstation en het Geofysisch Instituut. Ze hebben ook zes landelijke en stedelijke campussen rond Alaska; meer dan 8.000 studenten worden jaarlijks ingeschreven.

Wonen in Alaska en leven onder nul

Terwijl hij in Alaska woonde, gebruikte Salitan zijn vaardigheden in jagen en vissen, enkele van de dingen die hij als tiener leerde. Op 18-jarige leeftijd werd hij gedwongen om op deze vaardigheden te vertrouwen omdat hij in een primitieve tent woonde zonder steun achter hem.

Erik Salitan

Hij moest jagen, pelsvallen en vliegen om in zijn levensonderhoud te voorzien - hij nam een ​​zelfvoorzienende levensstijl aan, jaagde persoonlijk op het vlees dat hij eet, en raakte zeer vertrouwd met het doen van dit in Alaska. Hij zou lid worden van jacht- en natuurbeschermingsgroepen in de staat, waaronder de Alaska Professional Hunters Association en de Northwest Sportsman's Club.

Uiteindelijk trok zijn levensstijl de aandacht van televisieproducenten en werden hij en zijn vrouw uitgenodigd om deel uit te maken van een televisiedocumentaireserie met de titel Leven onder nul , die de dagelijkse en seizoensgebonden activiteiten illustreert van zelfvoorzienende jagers die in afgelegen gebieden van Alaska wonen.

De show liet het paar zien als goed thuis in het leven in de wildernis, 107 mijl ten noorden van de poolcirkel in Wiseman, Alaska. Ze waren niet de enige kenmerken van de show, want er waren veel andere hoofdpersonen die door de documentaire werden behandeld. De show wordt geproduceerd door BBC Worldwide en wordt uitgezonden op National Geographic Channel.

Het leven onder nul verlaten

Erik en zijn vrouw verdienden dankzij de show een aanzienlijk inkomen en ook hun populariteit schoot omhoog. Ze waren een van de pioniers van Life Below Zero en veel fans van de show raakten aan hen gehecht na hun optreden tijdens de première in 2013.

Ze bleven een aantal jaren bij de show, maar halverwege de jaren 2010 merkten kijkers dat ze afwezig waren geworden in de show. Ze keerden terug om in 2016 in drie afleveringen te verschijnen, en het laatste optreden van het paar was in de aflevering Renegades of the Arctic. Latere rapporten verklaarden dat het paar de show verliet om zich op hun gezin te concentreren, terwijl ze een kind opvoedden. De roem en het inkomen van de show hielpen ook zijn jachtreisbedrijf, genaamd Bushwhack Alaska Begeleiden & Uitrusten .

Het bedrijf biedt jachttochten aan op dieren zoals beren, elanden, kariboes, dall-schapen en vele andere dieren. Het echtpaar opende ook hun eigen Alaska-lodge genaamd Talarik Creek Lodge, die blijkbaar een geweldig uitzicht biedt op het Iliamna-meer.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is het bekend dat Erik Martha Mae ontmoette terwijl hij in Alaska was, en de twee raakten snel verbonden vanwege hun gedeelde passie voor jagen, vissen en een zelfvoorzienende levensstijl. Ze trouwden later, hoewel details over hun huwelijk schaars zijn, behalve een verwijderde clip op National Geographic, waarin staat hoe hij haar ten huwelijk vroeg tijdens een vliegvisreis.

Zijn vrouw groeide op in Iliamna, Alaska en moest leren jagen en vissen in de omgeving. Ze hebben samen een kind dat ze ook hun manier van leven leren. Het stel is al minstens acht jaar samen en brengt hun tijd vaak tussen de wildernis en nabijgelegen steden, voornamelijk vanwege hun bedrijf. In hun vrije tijd doen ze ook vrijwilligerswerk en dienstverlening aan de gemeenschap.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie is over de huidige inspanningen van Erik, is te wijten aan het ontbreken van een sterke online aanwezigheid. Hij heeft geen accounts op een van de grote sociale media-websites zoals Instagram, Facebook en Twitter. Hij houdt zijn zakelijke websites echter actief en open. Het is onwaarschijnlijk dat het paar terugkeert naar de televisie, omdat ze al succes hebben geboekt bij andere inspanningen die hen meer tijd geven om met familie door te brengen.

Aanbevolen