Motorracers

Wat is er met Flip van Street Outlaws gebeurd? Hoe stierf Flip? Zijn Wiki: Doodsoorzaak, Bio

Wie is Flip van Street Outlaws?

Tyler Flip Priddy werd geboren op 30 november 1981 in Chickasha, Oklahoma, VS, en was een straatracer uit Oklahoma die een van de focuspunten was tijdens het eerste seizoen van de reality-tv-show Street Outlaws van Discovery Channel. Hij overleed in 2013.

De rijkdom van Flip

Hoe rijk is Flip? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in racen en de reality-tv-show, afgebroken vanwege zijn dood in 2013. Al zijn inspanningen hielpen zijn rijkdom naar waar te brengen. het was voor zijn overlijden.

Het vroege leven en onderwijs

Flip ging naar de Hinton Elementary School en ging daarna naar de Putnam City High School in Warr Acres, Oklahoma. Hij was op jonge leeftijd sterk betrokken bij auto's en racen, en raakte goede vrienden met collega-racers die later ook het onderwerp zouden worden van Street Outlaws, met name Justin Shearer en Chris Day, die respectievelijk bekend zouden worden als Big Chief en Kamikaze.

Na het voltooien van zijn middelbare schoolstudie, gaf hij de universiteit op om zich meer op auto's te concentreren. Hij was erg gefascineerd door hoe auto's werkten, en hij hield ook specifiek van 'muscle cars'. Hij begon zijn racecarrière in eerste instantie met een Mustang, maar zou overstappen op racen met een Chevy El Camino uit 1980, die hij eigenlijk meerdere keren aanpaste en hem The Old Slut noemde vanwege de vele niet-overeenkomende onderdelen die werden gestolen, gesmeekt of zelfs geleend tijdens zijn leven. Hij was erg gepassioneerd door racen en deinsde nooit terug voor een race.

Straatrovers

Vanwege zijn populariteit in racekringen en zijn associatie met andere grote namen, zou Flip uiteindelijk een van de namen worden die te zien zouden zijn in de reality-documentaire tv-show Street Outlaws, die werd uitgezonden op Discovery Channel. De show richt zich op straatracen in de VS, met de nadruk op verschillende racers in competitie en achter de schermen; de racers laten zien dat hun passie voor auto's en racen boven alles staat. De leden van de show hebben verschillende achtergronden voordat ze uiteindelijk samenkomen om te genieten van hun gedeelde passie.

De show heeft zijn aandeel in de controverse gehad, hoewel het erg populair is geworden. Velen geloofden dat wat de castleden van de show aan het doen waren illegaal was, en heeft veel vragen opgeroepen. Desondanks is de show tien seizoenen blijven draaien, met afleveringen van elk seizoen van acht tot vijftien. Flip was een van de twee leden van de show die is overleden, maar ondanks hun vroegtijdige dood heeft de show niets verloren. tractie en gaat nog steeds sterk.

vroegtijdige dood

Flip werd in mei 2013 dood aangetroffen in zijn huis in Yukon, Oklahoma, op de leeftijd van 31 jaar - de eerste mediaberichten bevestigden geen details, maar later werd onthuld dat hij stierf door een geweerschot, en ondanks dat sommigen de conclusie in twijfel trekken van zelfmoord, werd de zaak snel gesloten, en zijn lichaam werd uiteindelijk gecremeerd en zijn as werd bijgezet op de Hinton Cemetery in Oklahoma. Er is geen reden voorgesteld waarom hij zichzelf van het leven zou beroven.

Na de dood van Flip ging zijn auto automatisch naar Big Chief, die hem later aan Flip's jeugdvriend KamiKaze gaf, die hem adopteerde ter ere van zijn overleden vriend, en later de auto omdoopte tot Elco, omdat hij weigerde de auto aan te raken voor meer dan een jaar. Toen hij er voor het eerst mee ging rijden, vatte de auto vlam door vastgelopen remklauwen, maar werd uiteindelijk gerepareerd. Hij won uiteindelijk met de auto en zou hem nog verder upgraden. Hij blijft rijden en racen met de auto, zowel op circuits als op televisie, omdat hij zei dat het zou zijn wat zijn vriend wilde.

Flip's persoonlijke leven

Toen Flip stierf, liet hij een vrouw en kinderen achter. Hij was getrouwd met Morgan Amber Priddy - er waren geen duidelijke problemen met hun huwelijksleven. Ze hebben ook vier kinderen en zijn vrouw merkte op dat Flip onvoorwaardelijk van al zijn kinderen hield. Vanwege de gebeurtenissen die hun familie hebben getroffen, heeft de vrouw echter geweigerd in de media te blijven en liever haar privacy te behouden.

Aanbevolen