Tv-Beroemdheden

Wat is er met Freddy Dodge van Gold Rush gebeurd? Zijn Wiki: Kanker, Nettowaarde, Dochter, Vrouw, Leeftijd

Wat is er met Freddy Dodge van Gold Rush gebeurd?

Freddy Dodge werd geboren onder het sterrenbeeld Waterman op 30 december 1966 in Colorado, VS, en is vooral bekend als een professionele goudzoeker en een goudzoeker, die erkenning kreeg voor zijn optredens in Goudkoorts , de bekende tv-serie die het leven volgt van mensen die op zoek zijn naar goud in de Klondike.

Gefeliciteerd Michael Bilyeu! Dit is nu je panning-set met wat goud om te pannen. Ik heb je een vriendschapsverzoek gestuurd, dus PM me wat verzendgegevens. Ook iedereen bedankt voor alle reacties die ik veel lees.

Gepost door Freddy Dodge Gold Recovery Aan Vrijdag 3 juni 2016

Vrouw, Dochter, Kreeft

Als het gaat om Freddy's relatiestatus, is hij getrouwd met Lisa Dodge en het lijkt erop dat ze samen een welvarend leven leiden. Het echtpaar heeft twee dochters, Nikki en Sammi Dodge, en de oudere broer of zus, Nikki, neemt vaak deel aan Gold Rush en helpt haar vader. Freddy wordt gevolgd door meer dan 60.000 mensen. Sommige van zijn laatste berichten bevatten een foto van een gouden pomp van Gold Rush. Naar verluidt had de reality-tv-ster kanker, maar het lijkt alsof alles nu in orde is.

Afbeeldingsbron

Netto waarde

~ $ 400.000. Door te verschijnen in een veelgeprezen reality-tv-serie is Dodge financieel stabiel geworden.

WEGGEVEN @Goudkoorts Aan @Ontdekking begint over 70 minuten, dus ik geef willekeurig een volger die retweets en favorieten @goldrushtodd pic.twitter.com/4ln4vAm9yP

- Freddy (@FreddyDodgeGR) 3 december 2016

Vroege achtergrond en leven

Hij is Kaukasisch. Freddy onthulde dat hij al op zoek was naar goud sinds hij negen jaar oud was. Hij deelt ook geen informatie over zijn familie, maar zijn broer Derek is ook in de serie verschenen.

Goudkoorts

Gold Rush, voorheen getiteld Goudkoorts: Alaska , is een realityserie die het verhaal volgt van zes mannen die naar Porcupine Creek, Alaska, reizen om goud te zoeken nadat ze hun baan zijn kwijtgeraakt. De serie wordt uitgezonden op Discovery en zijn aangesloten kanalen over de hele wereld - de meeste evenementen vinden plaats in Klondike, Yukon, Canada, maar sommige sterren van de serie waren betrokken bij bedrijven in de VS.

Over de ontvangst van de serie gesproken, de finale van het eerste seizoen was het meest bekeken vrijdagavondprogramma op de Amerikaanse televisie, bekeken door een publiek bestaande uit mannen tussen de 18 en 49 jaar, maar ook door vrouwen van 25 tot 54 jaar. De serie kreeg in de daaropvolgende seizoenen over het algemeen positieve reacties van het publiek, waardoor de sterren meer aandacht en erkenning van de media kregen. De serie ging in première in 2010 en heeft tot nu toe 167 afleveringen gehad. Freddy verscheen erin en kreeg de kans om samen te werken met mensen als Todd Hoffman, Parker Schnabel, Jack Hoffman en Dave Turin. uiteindelijk, de serie werd beloond met onderscheidingen zoals ASCAP Award. Gold Rush heeft ook zijn officiële Twitter-pagina, gevolgd door een leger van meer dan 100.000 mensen. Het account deelt previews en sneak peeks van de afleveringen.

Aanbevolen