Beroemdheden

Wat is er met Gary Rojas gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, dating, familie. Is hij homo?

Wie is Gary Rojas?

Gary Rojas werd geboren op 30 september 1994 in New Jersey, VS, en is een persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend van het feit dat hij aan populariteit won via de app Vine. Hij werkte samen met verschillende populaire Vine-persoonlijkheden tijdens de run van de app en is ook online aanwezig op andere websites zoals Twitter.

De rijkdom van Gary Rojas

Hoe rijk is Gary Rojas? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door succes in zijn verschillende online inspanningen. Zijn bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder het werken met andere prominente persoonlijkheden. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over Gary's jeugd en familie. Hij is van Mexicaanse afkomst, hoewel hij is geboren en getogen in New Jersey. Hij ging daar naar school, en nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan een plaatselijke universiteit, studeerde architectuur en hoopte op een dag het vak voort te zetten. Het was tijdens deze periode dat hij de app Vine ontdekte en zijn eigen video's wilde posten om te helpen met de stress die hij ervoer op school.

Gary Rojas

Het komt eraan was een korte videoservice die eigendom was van Twitter, waarmee gebruikers zes seconden durende videoclips konden maken en delen. De video's werden gepubliceerd via het eigen sociale netwerk en konden worden gedeeld via andere populaire sociale-mediawebsites. Gebruikers kunnen ook door Vine bladeren en video's sorteren op trending of thema. Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit had het ongeveer 200 miljoen gebruikers en concurreerde het met Instagram, maar in 2016 werden uploads uitgeschakeld en werden alle video's van Vine geüpload naar een internetarchief. Nadat de app was afgesloten, waren er plannen om een ​​nieuwe versie te maken, maar door juridische en financiële problemen kreeg het nooit grip.

Overgang naar andere platforms

Veel berichten van Rojas op Vine trokken een aanzienlijk aantal views, en dit leidde tot roem en een groter aantal volgers. Enkele van zijn meest populaire video's van het platform zijn Hoe het voelt om op de dokter te wachten en Wanneer de leraar je niet naar het toilet laat gaan. Hij begon ook samen te werken met andere populaire Vine-makers, zoals Scotty Sire, Max Jr, Jerry Purpdrank en Piques. Nu Vine stopte, moest hij, net als veel andere populaire Viners, naar andere wegen kijken om door te gaan met het opbouwen van roem en rijkdom.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gary Rojas (@garyrojas) op 22 januari 2019 om 4:35 uur PST

Hij ging over naar de website Instagram , dat nu een van de populairste socialemediadiensten ter wereld is. De service is eigendom van Facebook en een van de redenen voor zijn populariteit is te wijten aan het gemak waarmee gebruikers hun inhoud kunnen bewerken en ordenen. Op de website kunnen gebruikers video- en foto-inhoud uploaden die vervolgens kan worden gedeeld met het publiek of met vooraf goedgekeurde volgers. Vanaf 2019 heeft de website meer dan een miljard geregistreerde gebruikers en ongeveer 500 miljoen actieve dagelijkse gebruikers.

Andere projecten

Met zijn overstap naar Instagram kreeg Gary veel volgers voor zijn account, en hij richtte zijn aandacht ook op Twitter , een sociale netwerkdienst waarmee gebruikers met elkaar kunnen communiceren via korte berichten die bekend staan ​​als tweets. De website is enorm populair geworden en is een van de meest bezochte websites op internet geworden, waarbij sommige publicaties het bestempelen als de sms van internet. Volgens rapporten zijn er meer dan 321 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en is het een van de grootste bronnen van het laatste nieuws van de dag geworden, vooral in de politieke sfeer.

Haha pic.twitter.com/W1TiVeAXnt

- Gary Rojas (@ Garyrojas9Gary) 3 september 2013

Velen dachten dat Gary ook zijn eigen YouTube-kanaal zou maken, wat een trend is voor veel voormalige Vine-persoonlijkheden. In plaats daarvan heeft hij er echter voor gekozen om regelmatig samen te werken met Scotty Sire, een andere Vine-persoonlijkheid. Scotty's YouTube-kanaal heeft meer dan twee miljoen abonnees op de website voor het delen van video's, die wordt beschouwd als een van de meest populaire websites ter wereld. Het is een grote bron van videogerelateerde inhoud zoals videoblogs (vlogs), livestreams, filmtrailers, muziekvideo's en dergelijke.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven was Rojas romantisch verbonden met de inmiddels overleden zangeres Christina Grimmie, hoewel hun relatie nooit werd bevestigd. Hij was ook romantisch verbonden met medewerker en kamergenoot Scotty Sire, vanwege hun frequente samenwerking, maar ze weerlegden de geruchten en beweerden dat ze geen homo waren, wat verder wordt bewezen door het feit dat Scotty een relatie heeft met Kristen McAtee. Er zijn geen andere namen aan Rojas gekoppeld, omdat hij dit aspect van zijn leven liever buiten het publiek houdt. Hij woont in Los Angeles, in de hoop ooit een acteercarrière na te streven.

Hij beschouwt zichzelf graag als een sociaal onconventioneel en spiritueel persoon. Zijn Twitter-account staat vol met filosofische of spirituele citaten, hoewel zijn spirituele berichten meestal verzonnen zijn en geen bijbelse basis hebben. Ondanks zijn bekendheid op Instagram, besloot hij later zijn account te sluiten, en zijn Twitter-feed nam de afgelopen jaren ook in frequentie af. Hij heeft in 2019 maar één video gepost en zijn laatste bericht daarvoor was van twee jaar geleden. Hij lijkt terug te deinzen voor zijn online carrière, hoewel hij nog steeds veel samenwerkt met zijn vriend Scotty.

Aanbevolen