Beroemdheden

Wat is er met JaeRoar gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd, echte naam

Wie is JaeRoar?

Voordat we je onthullen waar JaeRoar nu is en wat er met hem is gebeurd, laten we zijn bio naar degenen brengen die niet helemaal bekend zijn met zijn werk. JaeRoar is een populaire YouTube-ster en Twitch-streamer, die beroemd werd door het uploaden van gameplay-video's van games als Batman: Arkham Knight, Counter-Strike, Gears of War en vele anderen. Daarnaast heeft hij ook recensies geschreven over stripboeken, films en videogames, waardoor hij alleen maar populairder werd.

Bekijk dit bericht op Instagram

De moederdoos #dccomics #justiceleague

Een bericht gedeeld door JaeRoar™⚡ (@jaeroar) op 20 september 2018 om 11:18 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over JaeRoar, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je kennis laten maken met deze prominente videogamespeler en YouTube-ster.

Wat is er met JaeRoar gebeurd

JaeRoar heeft YouTube verlaten!? Nee, maak je geen zorgen, dit is een grap, hij is zojuist doorgegaan naar het volgende kanaal. Zijn hoofdkanaal JaeRoar heeft meer dan 190.000 abonnees en zijn video's hebben meer dan 55 miljoen views, maar hij heeft de afgelopen maanden niets geüpload.

In plaats daarvan maakte hij een ‘ vaarwel video' , waarin hij vertelde hoe opgebrand hij zich voelt over zijn werk tot nu toe, en dat hij een nieuw kanaal begint, JaeRoarTv, waarop hij slechts zo'n 3.000 abonnees heeft. Dit aantal zou echter moeten toenemen naarmate de tijd verstrijkt.

JaeRoar Wiki: Leeftijd, Jeugd, Gezichtsonthulling

JaeRoar is nogal geheimzinnig over zijn ware identiteit, en alles wat we over hem weten is zijn geboortedatum; hij werd geboren op 27 februari 1988 in de VS. Nog iets dat we over hem hebben ontdekt, is dat hij twee broers heeft, Brandon en Brody genaamd, terwijl de naam van zijn zus Mia is.

jaeroar

Voorlopig heeft hij zijn echte naam of de naam van zijn ouders niet onthuld. Om verder te spreken over zijn geheimhouding, heeft JaeRoar ook niets gedeeld met betrekking tot zijn educatieve achtergrond. Helaas voor ons en de fans heeft JaeRoar, naast zijn naam, ook met succes zijn gezicht verborgen - voorlopig heeft hij zijn uiterlijk niet aan het publiek onthuld.

Carrière

Van jongs af aan was hij geïnteresseerd in videogames en strips, waardoor hij ging nadenken over geld verdienen met zijn hobby's. Met de uitbreiding van sociale media en streamingdiensten begon hij zijn vaardigheden en kennis te delen met mensen van over de hele wereld.

Het was in 2012 dat hij zijn YouTube-kanaal begon en zijn eerste video was een discussie over de Batman 2015 opnieuw opstarten . Hij bleef nieuwe video's maken met vergelijkbare inhoud, voornamelijk gericht op de DC Universe-films en videogames, wat bijdroeg aan zijn populariteit. Dat gezegd hebbende, werd JaeRoar met elke nieuwe video populairder en het aantal abonnees nam snel toe en bereikte uiteindelijk meer dan 190.000 abonnees, maar sindsdien heeft hij YouTube verlaten en zich op het streamingplatform Twitch gericht.

LEEF NU OP #Zenuwtrekking wat spelletjes spelen!

kom hallo zeggen

https://t.co/nVMcO4rgfS
https://t.co/nVMcO4rgfS
https://t.co/nVMcO4rgfS pic.twitter.com/PpZVD3i23g

— Jae♦️ (@JaeRoar) 6 augustus 2019

Twitch-kanaal

Terwijl zijn populariteit op YouTube toenam, begon hij ook video's op Twitch te uploaden, waarbij hij zich meer op gameplayvideo's concentreerde en zijn populariteit opbouwde door videogames te spelen als Counter-Strike, Gears of War en meest recentelijk Dead By Daylight. Sinds hij YouTube heeft verlaten, is JaeRoar meer gefocust op Twitch en heeft hij nu meer dan 45.000 volgers op zijn officieel Twitch-kanaal .

JaeRoar Nettowaarde

Sinds de lancering van zijn carrière is JaeRoar behoorlijk succesvol geworden in wat hij doet, en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk JaeRoar is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van JaeRoar zo hoog is als $ 300.000, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

JaeRoar Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze populaire YouTuber? Welnu, JaeRoar is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie gezien zijn relatiestatus en andere interesses, naast videogames en strips. Hopelijk verandert JaeRoar van gedachten en begint hij meer informatie uit zijn persoonlijke leven te delen.

JaeRoar Internet Fame

JaeRoar is al een YouTube- en Twitch-ster, maar sinds het begin van zijn carrière heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitter, hoewel hij ook behoorlijk populair is op Instagram en Facebook. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 15.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, en ook zijn inzichten en meningen, ook over het nieuwste seizoen van de populaire serie Vreemde dingen , naast tal van andere berichten.

Twitch Montage 2018 – Grappige Momenten Montagewatch hier: https://youtu.be/Os4Hq0oVyN4

Gepost door jaeroar Aan zondag 13 januari 2019

Op Instagram , JaeRoar heeft meer dan 11.000 volgers, terwijl hij op Facebook wordt gevolgd door meer dan 7.000 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen