Motorracers

Wat is er met Jeff Lutz van Street Outlaws gebeurd? Zijn Wiki: Nieuwe auto, nettowaarde, vrouw, leeftijd, baan

Wie is Jeff Lutz?

Jeff Lutz werd geboren op 15 mei 1970 - plaats onbekend maar in de Verenigde Staten van Amerika, en is een straatracer en reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend bij het publiek door zijn optreden in de Discovery Channel-serie Street Outlaws. Hij heeft het all-time drag-record op het Hot Rod Drag Week-evenement.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het begint #streetoutlaws @danchukusa @hploil

Een bericht gedeeld door Jeff Lutz (@lutzracecars) op 20 augustus 2018 om 9:15 uur PDT

Het vermogen van Jeff Lutz

Hoe rijk is Jeff Lutz? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 1,5 miljoen, verdiend door succes in straatraces en op televisie. Hij bezit een aangepaste Chevrolet Camaro uit 1969 die hij de Mad Max noemt, en ook een Chevy uit 1957 die hij samen met zijn zoon bouwde. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Begin van het vroege leven en racen

In tegenstelling tot de meeste castleden van Street Outlaws, werd Jeff geboren in een familie die echt geen interesse had in auto's. Pas later in zijn leven werd zijn passie voor auto's geboren, nadat hij de Camaro van zijn broer op een dragstrip had gereden en zich realiseerde dat hij een carrière in de racerij wilde nastreven.

Gepost door LUTZ RACEAUTO'S Aan maandag 27 augustus 2018

Hij verbeterde langzaam in de komende jaren, en uiteindelijk kocht zijn vader hem zijn eerste auto, een Nova uit 1974. Hij reed het grootste deel van zijn tienerjaren met deze auto voordat hij uiteindelijk aan een Chevrolet Camaro uit 1969 werkte, waarmee hij de top tien van de ranglijst wilde bereiken. De Camaro was oorspronkelijk niet gebouwd voor straatraces, maar hij heeft hem aangepast en verbeterd totdat hij kon concurreren met de beste van hen. Hij kreeg echter niet echt veel erkenning, afgezien van de racescène, totdat hij deel ging uitmaken van de reality-tv-show Street Outlaws.

Straatrovers

Street Outlaws begon in 2013 en is een reality-tv-show in documentaire-stijl die zich bezighoudt met straatracen en illegaal racen op een paar locaties in de VS, zoals Oklahoma City. De show is populair gebleken omdat deze in totaal 10 seizoenen draait met tussen de acht en 15 afleveringen per seizoen. De show heeft echter ook veel controverses gekend vanwege de aard van de acceptatie van straatracen en illegaal racen in het hele land. Zelfs de meeste castleden waren aanvankelijk op hun hoede voor het reality-tv-voorstel, maar geen van hen heeft sinds het begin ooit een probleem gehad met de autoriteiten in termen van de show.

Deze staan ​​op de website!

Gepost door LUTZ RACEAUTO'S Aan woensdag 11 juli 2018

Lutz' run met Mad Max was lang, maar het eindigde tijdens het negende seizoen van de show toen werd aangekondigd dat pro-mod-auto's niet langer in de top tien zouden staan. Voorafgaand aan het verbod was hij een vaste klant tijdens de jaarlijkse Hot Rod Drag Week-competitie en werd hij in 2017 uitgeroepen tot King of Drag Racing toen hij het record brak met een pass van 5,85 seconden en een snelheid van 251,34 mph.

Dit team maakt racen een stuk leuker en makkelijker! Het is echter nog steeds geen gemakkelijke weg

Gepost door LUTZ RACEAUTO'S Aan woensdag 18 juli 2018

Recente inspanningen

In 2017, Jeff en zijn zoon bouwde een 'nieuwe' 1957 Chevy zodat hij terug kon keren naar de competitieve straatracescene. Het debuteerde op de 3rdJaarlijkse Tri-Five Nationals in Bowling Green, Kentucky, aangedreven door een 540 big-block met dubbele 98 mm turbo's, die zeker naar de eerste plaats zullen racen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Teamwerk @bigchiefokc @murdernova @mwsc_monkey @phantom405 @kentucky_chris @the_civic_ #lookingsrupidiseasy #radials #madmax

Een bericht gedeeld door Jeff Lutz (@lutzracecars) op 23 maart 2017 om 4:03 uur PDT


Afgezien van zijn racecarrière, is Jeff ook eigenaar van een winkel voor het aanpassen van straatauto's genaamd Lutz Race Cars, die is gevestigd in Callery, Pennsylvania. Het bedrijf is bekend geworden dankzij de show, evenals enkele racers die het heeft helpen winnen in de vele jaren dat het in bedrijf is.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Jeff sinds 1989 getrouwd is met Christine Lutz, en dat ze samen een zoon hebben, Jeff Jr, die in de voetsporen van zijn vader treedt, aangezien hij ook een passie heeft ontwikkeld voor zowel auto's als straatracen. . Jeff zei dat hij niet wilde dat zijn carrière zijn familie zou beïnvloeden, en daarom brengt hij veel vrije tijd met hen door.

Afbeeldingsbron

jason hawk gezicht littekens

In tegenstelling tot andere leden van Street Outlaws heeft hij geen persoonlijke pagina's op sociale media, maar bezit en beheert hij de Lutz Race Cars persoonlijke website , die enkele van zijn recente auto-builds laat zien, en zelfs enkele van deze recente projecten te koop aanbiedt. Lutz Race Cars heeft ook hun eigen Facebook- en Instagram-pagina, die aankomende evenementen promoot, samen met foto's en video's van recente automobielbijeenkomsten. Ook plaatst hij af en toe een paar persoonlijke foto's van zichzelf achter het stuur met zijn zoon. Veel van de auto's waaraan ze hebben gewerkt, staan ​​op de Instagram-pagina van de winkel, waar vaak vintage auto's worden getoond die moderne aanpassingen voor racen hebben ondergaan.

Aanbevolen