Ankers

Wat is er gebeurd met Jessica Dean (CNN)? Wiki Bio, leeftijd, salaris, bruiloft

Wie is Jessica Dean?

Jessica Dean is een Amerikaanse journalist, nieuwsanker en tv-presentator, die momenteel voor CNN werkt, hoewel ze beroemd werd door haar werk voor CBS 3, dat regelmatig verscheen in de Eyewitness News-show. Voor CBS werkte Jessica voor verschillende andere televisiestations, waaronder KNWA/KFTA, KARK-TV.

Hallo uit Minneapolis! Wie is er klaar voor de Super Bowl?

Gepost door Jessica Dean Nieuws Aan dinsdag 30 januari 2018

Jessica Dean Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Jessica Dean werd geboren op 22 augustus 1985 in Little Rock, Arkansas, VS, en groeide op in een familie van jagers met een zus genaamd Rachael Dean-Wilson. Tijdens haar kinderjaren was Jessica geïnteresseerd in de podiumkunsten en begon ze met balletlessen nadat ze drie jaar oud was geworden. Toen ze opgroeide, raakte ze echter meer geïnteresseerd in camerawerk, wat resulteerde in haar inschrijving aan de University of South California, waar ze een Bachelor of Arts-graad in Broadcast Journalism behaalde.

Carrièrebegin

Tijdens haar laatste jaar op de universiteit begon Jessica haar stage bij NBC en droeg ze bij aan de show Dateline. Na haar afstuderen vond ze een baan bij KNWA/KFTA als verslaggever in Fort Smith, en de volgende vijf jaar was ze verantwoordelijk voor het rapporteren van verschillende verhalen en het maken en bewerken van foto's. Dit heeft haar veel geholpen in haar verdere carrière, omdat ze tijdens deze taken enorme ervaring heeft opgedaan. In 2011 besloot ze dat het tijd was voor verandering en verliet ze KNWA/KFTA om zich bij KARK-TV aan te sluiten in Little Rock, en voor het eerst in haar carrière kreeg Jessica te maken met een camerafunctie. Ze zette grote stappen voorwaarts, werd stilaan succesvoller en elke dag kwamen er nieuwe aanbiedingen op haar pad. Ze verliet al snel KARK-TV en trad toe tot KYW-TV in Philadelphia.

Jessica Dean

Wat is er met Jessica Dean gebeurd? CBS 3 en CNN

In 2013 werd haar harde werk beloond toen ze werd gerekruteerd door CBS 3, officieel benoemd tot nieuw lid van de CBS 2-crew in september 2013. Tijdens haar tijd daar werd ze een vaste klant op Eyewitness News en droeg ze bij aan een aantal andere shows, die haar populariteit en vermogen alleen maar verhoogden. Enkele van haar bijdragen waren co-hosting van de populaire show The Talk, naast sterren als Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood, Aisha Tyler en Sara Gilbert, die hielpen zich te vestigen in de wereld van succesvolle nieuwsankers, verslaggevers en presentatoren van tv-programma's. Omdat ze het gevoel had dat ze het hoogste niveau had bereikt bij CBS 3, stopte ze met haar functie en ging op zoek naar andere kansen. Het duurde niet lang voordat ze bij CNN kwam, en sinds eind 2018 is dient als correspondent voor het netwerk en is gestationeerd in Washington .

Jessica Dean Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Jessica haar talenten bewezen en heeft ze een lange weg afgelegd om zich aan te sluiten bij een van de meest prominente televisienetwerken, CNN, wat alleen maar heeft bijgedragen aan haar rijkdom. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jessica Dean is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Dean zo hoog is als $ 300.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Jessica Dean Persoonlijk leven, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Jessica? Welnu, deze sterjournalist is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, maar we hebben enkele interessante feiten ontdekt. Jessica is sinds 2013 getrouwd met zakenman Blake Rutherford. Het echtpaar heeft geen kinderen en heeft een Labrador geadopteerd die ze Finn noemden.

Jessica Dean Internet Fame

In de loop der jaren is Jessica behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral op Twitter en Facebook. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 11.500 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals haar verslag over de Amy Klobuchar 2020-campagne , en ook de status van de Verkiezingen voor de Democratische Partij , naast tal van andere berichten. Je kunt Jessica ook vinden op Facebook, waarop ze wordt gevolgd door meer dan 7.500 trouwe fans, maar ze heeft sinds september 2018, de tijd dat ze CBS 3 verliet, niets meer gepost op dit sociale netwerk.

JUST IN: Voormalig vice-president Joe Biden staat klaar om zijn langverwachte aankondiging te doen om volgende week deel te nemen aan de presidentiële campagne van 2020, zeggen mensen die dicht bij hem staan. https://t.co/OFmYIO1Ecd pic.twitter.com/0WCcwT1ewu

— CNN (@CNN) 19 april 2019

Jessica Dean Lichaamsafmetingen, lengte, gewicht

Weet je hoe lang Jessica is en hoeveel ze weegt? Welnu, Jessica staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,63 m, terwijl ze ongeveer 55 kg weegt, haar vitale statistieken 34-28-35 zijn, en ze heeft bruine ogen en geverfd blond haar.

Aanbevolen