Beroemdheden

Wat is er met John Kuckian gebeurd? Wiki Biografie, vermogen

Wie is John Kuckian?

Voordat we je onthullen wat er met John Kuckian is gebeurd, laten we je eerst aan hem voorstellen door enkele van de belangrijkste informatie over hem te delen, zoals wie is hij echt? Welnu, John Kuckian is een conceptueel kunstenaar en een YouTube-persoonlijkheid, die wereldfaam heeft verworven door zijn controversiële video's, waarin hij zich richt op het brengen van alle negativiteit van producten van verschillende influencers en andere media-persoonlijkheden. Tot nu toe heeft hij een aanhang van meer dan 350.000 mensen verzameld op zijn officieel YouTube-kanaal .

Bekijk dit bericht op Instagram

tieten hebben ???????????? baan om Mars verlaten? 2e foto is mij facetiming Peppa ❤️. dus ik heb de hele gemist????? ???????? ???????? thee omdat ik in Praag naar appartementen aan het kijken was! verhuizen geeft me de ruimte om groter te gaan met bepaalde projecten, maar ik ben nog niet 100% verkocht? om eerlijk te zijn had ik gisteren een gekke ervaring, dus ik weet niet zeker wat nu het beste voor mij zal zijn. denk je dat ik hier nog moet komen wonen? ik dacht echt dat we dit voorbij waren…. xx #tittiesflyingaway #flyingbabies #jackiejackiejackie

Een bericht gedeeld door John Kuckian (@johnkuckian) op 15 juni 2019 om 06:59 uur PDT

Wat is er met John Kuckian gebeurd?

John is behoorlijk populair geworden op YouTube, aanvankelijk uploadde hij bijna dagelijks video's, maar geleidelijk aan langzamer, en hij uploadt nu slechts wekelijks - zijn nieuwste video heet De waarheid over liefde, geslacht en relaties , gepubliceerd medio juni 2019. Dus, niets te vrezen, waarschijnlijk gewoon af en toe een gebrek aan inspiratie, en heeft verklaard dat hij de afgelopen drie maanden op zoek was naar geluk, de tijd dat hij weg was van de media. Nou, dat kunnen we hem niet kwalijk nemen, aangezien hij dit al een hele tijd doet, om precies te zijn drie jaar.

John Kuckian Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als John Cowan op 22 november 1994 in Newcastle, Engeland, bracht hij zijn jeugd door in de omgeving van Greater Manchester, waar hij werd opgevoed door zijn moeder. Hij heeft niet veel informatie over zijn vroege jeugd onthuld en alle belangrijke informatie blijft voorlopig niet beschikbaar voor de media. Hopelijk begint hij informatie uit zijn kinderjaren te delen met de fans.

John Kuckian

Carrièrebegin

Toen hij 17 werd, verliet John het huis en verhuisde naar Londen, waar hij zijn carrière als kunstenaar begon, en zijn werk trok al snel de aandacht van mensen over de hele wereld. In 2013 was hij al populair dankzij zijn tekening van een dakloze man die hij in inkt maakte. Het jaar daarop maakte hij een tekening van wijlen zangeres Amy Winehouse en werd langzaamaan een succesvolle schilder. Zijn werk heeft verschillende musea en ook media bereikt, waaronder de BBC, een van de meest prominente tv-zenders in het VK, waardoor zijn bekendheid toenam. Sindsdien is hij echter een geheel nieuwe carrière begonnen en is hij een YouTube-persoonlijkheid geworden.

Stijging naar bekendheid

Hij opende het YouTube-kanaal in 2011, maar het was pas in 2015 dat hij zijn eerste video uploadde - Wat staat er in Mijn Schetsboek 2! – die nu meer dan 12.000 views heeft, maar het is niet dit dat hem populair maakte; het was maar een test, want al snel begon hij totaal andere video's te maken. Hij begon andere YouTubers en influencers te roosteren, wat zijn populariteit in een mum van tijd naar een heel nieuw niveau bracht. Carli Bybel Snapchat Rant| Jeffree Drama, heeft nu meer dan 785.000 views, en het was nog maar een begin op weg naar het sterrendom. Hij bleef soortgelijke video's maken en het aantal abonnees nam in een snel tempo toe.

Hij heeft nu meer dan 350.000 volgers op zijn officiële kanaal en zijn video's zijn meer dan 72 miljoen keer bekeken, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan zijn rijkdom. Enkele van zijn meest populaire video's zijn JEFFREE STAR, LAURA LEE, GABRIEL ZAMORA, MANNY MUA + SHANE * LIVE SUB COUNT, die meer dan 1,6 miljoen views heeft. NIKKIETUTORIALS DRUNK DUMPS JEFFREE STAR & BENEFIT TRIP DRAMA! , die meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken, en JACLYN HILL AND JON SPLIT: WAT IS ER GEBEURD? (verwijderde reacties) Morphe Makeup Ulta Haul Eye Shadow, die nu meer dan 1,3 miljoen views heeft, naast vele anderen met meer dan een miljoen views, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn rijkdom.

John Kuckian Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is John behoorlijk populair geworden, en hoewel hij overstapte naar YouTube, dragen de verkoop van zijn schilderijen ook bij aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk John Kuckian is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Kuckian vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Kuckian maar liefst $ 30 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière de komende jaren met succes voortzet.

E X P O S E D – binnenkort nieuwe video xx

Gepost door John Kuckian Aan dinsdag 13 maart 2018

John Kuckian Persoonlijk leven, daten, homoseksueel, hetero

John is een nogal geheimzinnig persoon geweest en heeft niet veel onthuld over zijn persoonlijke leven. Sommige bronnen stellen dat hij homo is, en aangezien hij bekend staat om zijn steun aan de LGBTQ-gemeenschap, zou het niet vreemd zijn als die veronderstelling waar is. Maar totdat hij naar voren komt over zijn seksualiteit, kunnen we alleen maar zeggen dat John vrijgezel is en zich op zijn carrière concentreert.

John Kuckian Internet Fame

Naast zijn populariteit op YouTube, heeft John zijn populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 45.000 volgers, terwijl op Facebook ,,John heeft zo'n 4.500 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTube-persoonlijkheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is.

Aanbevolen