Beroemdheden

Wat is er gebeurd met Kayleigh McEnany van CNN? Haar Wiki: Echtgenoot Sean Gilmartin, Nettowaarde, Salaris, Bruiloft, Hoogte

Wie is Kayleigh McEnany?

Geboren onder het teken Ram op de 18evan april 1988. in Tampa, Florida, VS, Kayleigh McEnany is een 30-jarige blanke politieke commentator, schrijver en producent, misschien het best bekend bij de wereld als een belangrijke aanwezigheid op het scherm als CNN-bijdrager, evenals de nationale woordvoerder voor het Republikeinse Nationale Comité. Ze heeft het afgelopen decennium ook een aantal andere successen in de media gehad in haar soms lucratieve carrière als politiek commentator.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sean Gilmartin en ik verpletteren het bij Pre Cana. Leuk en waardevol!!

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op 21 oktober 2017 om 9:31 uur PDT

Het vroege leven: opgroeien in Tampa

Kayleigh groeide op als enig kind in haar geboorteplaats door ouders met onbekende identiteiten en beroepen. Het is niet bekend wanneer ze geïnteresseerd was in wat ze vandaag doet, evenals in een van haar jeugdhobby's. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een particuliere voorbereidende school voor meisjes voor meisjes, die tot de achtste klas co-educatief is, genaamd Academie van de Heilige Namen in het westen van Florida. Na haar toelatingsexamen in 2006 schreef Kayleigh zich voor het eerst in aan de Georgetown University School of Foreign Service in Washington D.C., waar ze afstudeerde met een Bachelor of Science in Foreign Service in internationale politiek. Afgezien daarvan studeerde ze ook een jaar aan een constituerende universiteit van de Universiteit van Oxford, St Edmund Hall in Engeland. Later studeerde ze ook aan de University of Miami School of Law, voordat ze overstapte naar Harvard Law School, waar ze in mei 2017 afstudeerde met een Juris Doctor-graad.

Carrière: van producent tot woordvoerder

Nadat ze was afgestudeerd aan de Georgetown University, hoewel ze nog steeds haar opleiding volgde, produceerde Kayleigh in 2012 een enkele aflevering van Mike Huckabee's talkshow getiteld Huckabee. Daarna liep ze stage voor een paar politici, zoals Adam Putnam, George W. Bush en Tom Gallagher, en was actief in de campagne van George W. Bush in 2004, en ook in het Witte Huis Office of Communications op de afdeling Media Affairs. Ze begon ook met het co-hosten van de politieke talkshow van CNN, getiteld The Point, en bleef in deze positie tot 5 augustuse2017, toen ze tweette dat ze CNN zou verlaten voor een ander aanbod.

Op 6 augustuse, maakte ze haar opwachting als presentator van Real News Update, een nieuwsshow op de Facebook-pagina van Donald Trump. Kayleigh is ook een bekende Trump-supporter, die zijn opvattingen in meerdere talkshows heeft verdedigd en daarmee een beruchte reputatie heeft verdiend bij anti-Trump-kijkers. De volgende dag deed het Republikeinse Nationale Comité een openbare aankondiging, waarin stond dat Kayleigh nu hun nationale woordvoerder voor televisie en radio was, en ze blijft in die positie vandaag. Begin januari 2018 bracht ze haar eerste boek uit, getiteld The New American Revolution: The Making of a Populist Movement.

Wekelijkse update 8.6.17

Sluit je aan bij Kayleigh McEnany terwijl ze je het nieuws van de week brengt vanuit de Trump Tower in New York! #MAGA #TeamTrumpBetaald door Donald J. Trump voor President, Inc.

Gepost door Donald J. Trump op zondag 6 augustus 2017

Liefdesleven: getrouwd met Sean Gilmartin

Kayleigh ontmoette de honkbalwerper Sean Gilmartin in 2015 in New York via gemeenschappelijke vrienden. Op dat moment gooide Gilmartin voor de Mets terwijl Kayleigh stage liep bij een advocatenkantoor. Toen hem werd gevraagd naar hun ontmoeting, zei hij: 'Ik herinner me dat ik haar naam herkende toen ik haar voor het eerst ontmoette toen ik naar Fox News keek,' zei Gilmartin. Ze deed wat on-air-dingen en werkte als producer voor Sean Hannity en Mike Huckabee voordat ze haar rechtenstudie volgde. Ze liep stage bij het advocatenkantoor en ik kookte in mijn appartement in New York en we zouden samen eten. Ze verloofden zich in 2016 en trouwden in november 2017.

Ik sluit het hoofdstuk af over een decennium van leven en voel me zo gezegend dat ik eindelijk een partner, een beste vriend en de liefde van mijn leven heb om het volgende decennium mee door te lopen ... zo dankbaar aan mijn redder dat hij me heeft gebracht @GilmartinSean ! pic.twitter.com/3WKTEGjR79

— Kayleigh McEnany (@kayleighmcenany) 19 april 2018

Haar ziekte

Kayleigh is drager van een gemuteerd BRCA2-gen, dat borstkanker veroorzaakt. Ze besloot een preventieve dubbele borstamputatie te ondergaan, die ze later op haar Instagram-profiel plaatste. Vervolgens maakte een conservatieve radiopresentator, Dana Loesch, die niet op de hoogte was van Kayleighs toestand, opmerkingen over haar 'platte borst', wat een verontwaardiging veroorzaakte onder de kijkers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb het gedaan!!! Ik ben officieel een Previvor! #Preventieve Mastectomie

Een bericht gedeeld door KayleighMcEnany (@kayleighmcenany) op 1 mei 2018 om 17:58 PDT

Wat is de nettowaarde van Kayleigh McEnany?

Rijkdom is ~ $ 4,8 miljoen eind 2019.

Vier juli in het Witte Huis in het beste land met de beste zus die iemand zich maar kan wensen - Ryann McEnany! #Vier juli

Gepost door Kayleigh McEnany Aan woensdag 4 juli 2018

Lichaams metingen

  • Vitale statistieken zijn 36-24-35
  • Hoogte is 1,68 m
  • Gewicht is 129 lbs (59 kg)
  • Haarkleur is lichtblond
  • Ogen zijn lichtbruin
  • BH maat is 34D (blijkbaar na operatie)
  • Jurk maat is 8

Aanbevolen