Websterren

Wat is er met Keyori gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, echte naam, vriendin

Wie is Keyori?

Geboren op 1 juli 2000, op een onbekende locatie in Engeland, onder het waterteken Kreeft, Keyori, ook bekend als Barney/Barny, is een 19-jarige Engelse gamer, streamer, YouTuber en social media-persoonlijkheid. Hij werd voor het eerst beroemd toen hij grappige en leerzame video's op zijn gelijknamige kanaal begon te plaatsen. Zijn unieke persoonlijkheid en ietwat intense en onbezonnen reacties hebben hem tot een favoriet bij fans gemaakt, aangezien hij zowel jonge als oude gamers aantrok, waaronder een vrij grote vrouwelijke schare fans. Meestal speelt hij Overwatch en Minecraft, maar hij staat ook bekend om games als Mario Kart, League of Legends en zelfs Fortnite. Met zijn onverzettelijke liefde voor alles uit de jaren 80, staat Keyori er ook om bekend een 20 jaar oud spel op te graven en het te streamen zonder voorafgaande kennisgeving. Op 19-jarige leeftijd is hij een van de beroemdste gamers van het afgelopen decennium.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wie is de favoriete competitie-gerelateerde youtuber van je jongens. De mijne is zeker keyori. (Ik kan niet wachten om een ​​hoop haat te krijgen van dunkey-fanboys) #keyori #leagueyoutuber #favorite #league #leagueoflegends #LoL

Een bericht gedeeld door Meester Yi (@dunkmaster_yi) op ​​28 juli 2015 om 12:09 PDT

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Engeland

Keyori's echte naam is Kieran , wat een traditionele Britse naam is. Een verkorte versie is Key, en omdat hij een grote fan is van de Japanse cultuur, heeft hij er een beetje Oost-Aziatische flair aan toegevoegd. Hij groeide op in zijn geboorteplaats door ouders met nog onbekende namen en beroepen, blijkbaar enig kind. In één video gaf hij toe een game-junkie te zijn op de middelbare school. Elke dag haastte hij zich van school naar huis om Counter Strike, Call of Duty en World of Warcraft te spelen. Hoewel dat zijn favoriete games waren, zijn zijn interesses sindsdien aanzienlijk uitgebreid en omvatten nu titels zoals Overwatch.

Carrière: League of Legends, Overwatch en meer

Keyori heeft een bewogen carrière achter de rug. Ook al was hij in 2012 al actief op YouTube, hij werd pas beroemd in 2014. Niet alleen was hij destijds een van de meest energieke streamers, er waren ook geen populaire gamers in zijn leeftijdsgroep. Zijn vaardigheid en jarenlange ervaring waren duidelijk sinds zijn eerste video, getiteld ANNIE EN AMUMU ROLLENSPEL .

Keyori

De meeste van zijn vroege inhoud draaide om League of Legends-inhoud, met een focus op obscure 'meta'-video's en inside-moppen. Hoewel hij een van de meest bekeken streamers op Twitch werd, kondigde Keyori publiekelijk aan dat hij stopte met League of Legends. 'Ik heb er genoeg van om al vier jaar dezelfde shit te spelen, en ik denk dat het tijd is voor verandering', zei Kieran in een video. Hij richtte zich vervolgens op Overwatch, maar breidde zich uit naar andere veelgeprezen games. Fans stelden vaak de titels voor die hij zou moeten spelen, wat ertoe leidde dat fasen van zijn kanaal draaiden rond Dead Souls, Minecraft onder andere. Tegenwoordig speelt hij zowel nieuwe als oude games en geniet hij wekelijks van miljoenen views.

Rundvlees met Sky Williams

Het is bekend dat de gaminggemeenschap giftig is, wat Keyori bij verschillende gelegenheden heeft gevoeld. Een keer werd hij op Twitter lastiggevallen door een aantal nepaccounts – de meesten gaven aan fan te zijn van Sky Williams , een andere beroemde gamer en YouTuber. Om de verbale aanvallen af ​​te weren, noemde hij ze ontaard, waarop Williams prompt antwoordde. Hij hield niet van de manier waarop Keyori zich gedroeg tegenover zijn fans, waarvoor Keyori hem een ​​hypocriet en een lafaard noemde. Sinds het incident uit 2018 hebben de twee gamers hun geschillen bijgelegd , en hebben zelfs publiekelijk gecommuniceerd via sociale media.

Waarom mensen denken dat zijn echte naam Barny is

De meeste nieuwe fans van Keyori denken: zijn echte naam is Barney. De hele misvatting heeft zijn wortels in een streamingsessie die hij met zijn vrienden uitvoerde.

Iemand was blijkbaar dronken en noemde hem Barny/Barney, wat voor iedereen grappig was, dus noemden ze hem expres urenlang. Daarna gingen zijn fans naar Twitter en maakten er een lopende grap van, waar zelfs Keyori kennis van heeft genomen. Zijn kanalen op YouTube heten 'Barny64' en Barny2, wat een uitstekend voorbeeld is van het vinden van de juiste kans om publiciteit te krijgen. Deze grap zorgde binnen enkele weken voor een winst van bijna 10.000 fans op zijn Instagram-account.

Wat Keyori speciaal maakt

Keyori is een van de meest geliefde gamers van vandaag. Hij verft zijn haar in verschillende kleuren, en sommige suggesties komen zelfs van fans en zijn vriendin. Gedurende zijn carrière heeft Kieran zorgvuldig een uniek beeld gekoesterd rond de esthetiek van de jaren 80 en vaporwave muziek .

De meeste van zijn kanaal- en profielontwerpen hebben roze en turquoise tinten, met futuristisch ogende afbeeldingen van palmen, grote steden en snelle auto's. Zijn handelsmerken, net als die van PewDiePie, zijn schreeuwen, onverwachte animaties en ruzie met mensen tegen wie hij speelt. Hij staat erom bekend dat hij gemakkelijk conflicten aangaat als iemand hem ervan beschuldigde een bedrieger te zijn. Sinds hij begon te spelen, is Keyori het doelwit geweest van misbruik gericht op zijn uiterlijk. In naar Reddit AMA , onthulde hij dat hij dergelijke opmerkingen gewoon wegpoetst. ‘Ja, ik zie eruit als een 12-jarig meisje met een vervelende stem’, zei hij, erop wijzend hoe belangrijk het is om te accepteren wie je bent. In dezelfde reactie gebruikte hij een citaat van Tyrion Lannister uit Game of Thrones. ‘Vergeet nooit wat je bent’, merkte Keyori op. ‘De rest van de wereld niet. Draag het als een harnas en het kan nooit worden gebruikt om je pijn te doen.'

WIJ WIT HAAR WEER JONGENS

Gepost door Keyori Aan woensdag 24 september 2014

Persoonlijk leven: heeft Keyori een vriendin? Is hij getrouwd?

Keyori is getrouwd met JayneeWasTaken (echte naam Jane), een mede-gamer en streamer van League of Legends. Het stel ontmoette elkaar tijdens een willekeurig gerangschikt spel en begon berichten uit te wisselen op sociale media nadat het team van Keyori had gewonnen. Ze ontmoetten elkaar in het echt en begonnen te daten. Eind 2015 schokten ze de wereld toen Jane aankondigde dat Kieran haar ten huwelijk had gevraagd, en in januari 2016 stapten ze in het huwelijksbootje. Via Twitter uiten ze regelmatig hun liefde voor elkaar. Een aantal mensen bekritiseerde de nu 24-jarige Jane omdat ze met een jongen trouwde die vijf jaar jonger was dan zij, maar noch hij noch zij schonk enige aandacht aan opmerkingen van zowel fans als haters.

Lichaamsmaten: hoe lang is Keyori?

Als het gaat om zijn fysieke specificaties, is er op dit moment niet genoeg informatie beschikbaar om zijn exacte lengte, gewicht en kledingmaten te verifiëren, hoewel wordt aangenomen dat hij een slank figuur heeft vanwege zijn afkeer van het eten van snoep.

Nettowaarde: hoe rijk is Keyori?

Keyori heeft medio 2019 een nettowaarde van $ 300.000, verzameld door inkomsten te genereren met zijn video's, merchandise te verkopen en deel uit te maken van het Polaris-gamingcollectief. Gezien het feit dat hij alleen maar populairder wordt naarmate de tijd verstrijkt, zou het niet verwonderlijk zijn om te zien dat dit 19-jarige wonderkind binnenkort miljonair wordt.

Online aanwezigheid

ik koop paarse overalls pic.twitter.com/8VeSUjJhCE

- schuur? (@barnybeekeeper) 28 juli 2019

Hij had een enorm populaire Instagram-pagina, maar besloot deze uiteindelijk te verwijderen omdat het ‘negatieve energie in zijn leven bracht’. Hij is erg actief op Facebook en Twitter met respectievelijk 175.000 en 70.000 fans. Zijn brood en boter is natuurlijk YouTube, waarop? hij heeft een solide 850.000 abonnees. Dit is echter alleen op zijn hoofdrekening, als zijn reserve ' Barny2 ’ wordt gevolgd door 35.000 fans. Je vindt hem ook op Zenuwtrekking en word een van zijn 190.000 volgers.

Aanbevolen