Journalisten

Wat is er met Lauren Simonetti gebeurd? Waarom verlaat ze Fox News? Haar Wiki: Echtgenoot, Leeftijd, Netto waarde, Hoogte, Bruiloft

Wie is Lauren Simonetti?

Lauren Simonetti werd geboren op 10 oktober 1984 in Staten Island, New York City, VS, en is journalist, verslaggever en nieuwslezer, vooral bekend om haar werk als onderdeel van het Fox Business Network . Ze heeft sinds 2005 talloze programma's gehost in de loop van haar carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ochtend! We houden van onze nieuwe FBN:AM koffiekopjes. Maar de mijne is leeg wahhhh **Doe mee om 5 uur**

Een bericht gedeeld door Lauren Simonetti (@laurensimonetti) op ​​14 augustus 2018 om 01:55 PDT

De rijkdom van Lauren Simonetti

Hoe rijk is Lauren Simonetti? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in de uitzendjournalistiek. Ze zou een jaarsalaris van $ 200.000 hebben voor haar werk bij FBN. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Laura is van Italiaanse en Amerikaanse afkomst en groeide op met het vieren van Italiaanse tradities. Ze ging naar de St. Joseph by the Sea High School op Staten Island, en rond deze tijd begon ze een carrière als televisiereporter na te streven, nadat ze verhalenwedstrijden had meegemaakt waarbij ze een verhaal uit het hoofd moest leren om aan een groot publiek te vertellen. Haar moeder was ook instrumenteel in het inspireren van haar om die carrière na te streven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Happy #nationalsiblingday … en nu neven en nichtendag voor ons aangezien we allemaal baby's hebben! één kreeg zojuist het evacuatiebevel! #dueinapril

Een bericht gedeeld door Lauren Simonetti (@laurensimonetti) op ​​10 april 2018 om 5:53 uur PDT


Na haar toelatingsexamen ging ze naar de George Washington University (GWU) in Washington, D.C., waar ze summa cum laude afstudeerde met een graad in het Engels, en was ook een presidentiële wetenschapper. Tijdens haar tijd aan de universiteit werd ze geselecteerd voor het programma Semester at Sea, zeilen rond de wereld en studeren in 10 landen. Later zette ze haar studie voort en voltooide ze een master in Engelse en vergelijkende literatuurwetenschap aan de Columbia University.

Gepost door Lauren Simonetti Aan zondag 6 november 2011

Journalistieke carrière

In 2005 begon Lauren haar carrière bij CNN als schrijver en producer voor twee jaar, voordat ze in 2007 bij Fox Business Network ging werken, waar ze verslaggever en veldproducent werd. Ze werd medepresentator van het zakelijke nieuwsprogramma 's ochtends vroeg, getiteld FBN:AM, dat op weekdagen wordt uitgezonden vanaf 5 uur 's ochtends oostelijke tijd. Tijdens haar tijd bij het bedrijf heeft ze verslag gedaan van tal van belangrijke economische en financiële nieuwsgebeurtenissen; ze was een van de verslaggevers die uitgebreid verslag deed van de financiële crisis van 2008, waaronder het faillissement van de Lehman Brothers. Ze deed ook verslag van de olieramp bij BP en over Bernie Madoff, van wie bekend is dat hij het grootste Ponzi-plan in de geschiedenis heeft uitgevoerd met fraude voor een bedrag van $ 64,8 miljard.

Het bestuur van de NYPD Columbia Association die de magie mogelijk maakt! Speciale dank aan Richard Angeletti (man op…

Gepost door Lauren Simonetti Aan maandag 5 mei 2014

Ze deed ook verslag van grote beursintroducties (IPO), waarbij bedrijven hun aandelen voor het eerst aan het publiek zouden aanbieden - een van de belangrijkste beursintroducties die ze meldde, was Facebook. Ze voerde ook veel interviews met handelaren en vooraanstaande Wall Street-managers, waaronder van NASDAQ, NYMEX en de New York Stock Exchange. Voor haar werk bij FBN werd ze beloond met de Italiaans-Amerikaanse Achievement Award van de NYPD Columbia Association. Voordat ze voor de tweede keer met zwangerschapsverlof ging, was ze de enige zakelijke producent van content met betrekking tot de New York Stock Exchange. Ze verliet Fox Business Network in 2017 kort omdat ze door haar zwangerschap niet in staat was haar normale werkschema aan te houden. Velen speculeerden dat ze het netwerk had verlaten, maar later werd verduidelijkt dat ze gewoon verlof had genomen van haar werk. Ze keerde terug in 2018 en nam opnieuw deel aan het ochtendprogramma van Fox Business Network.

Afbeeldingsbron

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Simonetti is getrouwd met Mark Cubrilo die een satellietingenieur is voor het Fox Business Network. De twee begonnen te daten in 2008 en trouwden drie jaar later, met hun bruiloft in het Crystal Plaza in Livingston, New Jersey, en reisden naar verschillende delen van Afrika tijdens hun huwelijksreis. Ze hebben nu samen twee kinderen.

Zit Lauren Simonetti op sociale media?

Net als tal van journalistieke persoonlijkheden, is Lauren zeer actief online via sociale media. Ze heeft accounts die zijn gekoppeld aan Twitter, Facebook en Instagram - haar Twitter-account richt zich vooral op het promoten van haar werk met FBN:AM en haar terugkeer naar de show na een lange afwezigheid. Ze houdt haar volgers ook op de hoogte van het laatste nieuws, meestal met betrekking tot bedrijven en de economische status van landen over de hele wereld. Ze heeft ook foto's geplaatst van haar zoon die in april 2018 werd geboren.

Hoe denk je over #espn het volkslied niet uitzenden? @Jared_Max heeft het verhaal @FoxBusinessAM @cherylcasone pic.twitter.com/HaEfnhdXiS

- Lauren Simonetti (@SimonettiLauren) 22 augustus 2018


Haar Facebook-account is het minst actief van haar accounts, hoewel ze meestal berichten op haar pagina plaatst om haar te helpen communiceren met fans. Ze heeft ook videoclips op haar pagina, samen met clips die online worden gedeeld via de website YouTube. Haar Instagram-account staat vol met foto's van achter de schermen op het werk, en ze plaatst ook foto's van haar met familieleden, vooral haar kinderen. Ze is ook te zien tijdens haar vrije tijd door het land te reizen.

Aanbevolen