Beroemdheden

Wat is er met LifeSimmer gebeurd? Wiki Bio, echte naam, vriendje, vermogen

Wie is LifeSimmer?

De gamegemeenschap wordt steeds groter en nieuwe games worden bijna dagelijks populair; er zijn echter een paar klassiekers die hun aantrekkingskracht nooit verliezen, waaronder Sims. LifeSimmer is een videogamer die bekendheid heeft verworven door het spelen van de videogame Sims en het plaatsen van gameplayvideo's op YouTube.

Dus, wil je meer te weten komen over LifeSimmer, van haar echte naam en leeftijd tot de meest recente carrière-inspanningen en ook haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, terwijl we je voorstellen aan deze prominente YouTube-persoonlijkheid en videogamer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoewel mijn instagram iets is dat ik niet echt gebruik, dacht ik dat ik jullie allemaal zou laten weten dat ik alle liefde waardeer, het zorgt er echt voor dat ik een sterker en beter persoon wil zijn. Ik heb een video opgenomen en zal deze vanavond of morgen uploaden. Ik moest gewoon laten weten (zelfs mijn kleine instagram-community) hoeveel ik van ze hou en ze en alle zegeningen waardeer.

Een bericht gedeeld door Cristina (@lifesimmeryt) op 9 november 2017 om 13:34 uur PST

LifeSimmer Wiki: echte naam, leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Cristina Sarakas op 15 maart 1998 in Lowell, Massachusetts, VS, bracht ze een groot deel van haar jeugd door in Palm Bay, Florida, waar ze naar school ging. Nu bekend als LifeSimmer, is ze de jongste in het gezin met vier oudere broers. Ze begon het populaire videospel Sims te spelen toen ze nog maar vier jaar oud was, en naarmate de tijd verstreek, verbeterde ze haar vaardigheden. Toen ze 13 jaar oud werd, begon ze haar YouTube-kanaal, LifeSimmer .

Carrièrebegin

Pas in juli 2012 plaatste ze haar eerste YouTube-video; recht hebben Pretty Little Liars: Spencer, Emily, Hanna, Aria, Ali (5-1) , heeft de video inmiddels meer dan 235.000 views. Toen de eerste weergaven en reacties binnenkwamen, en in haar woorden van steun, besloot ze door te gaan met oefenen en begon ze met de categorie Let's Play, waarbij ze nogal vaak video's begon te uploaden. Video's zoals Lets Play: Sims Life Stories S1- (Deel 1) – Welkom bij Four Corners , dan Lets Play: Sims Life Stories S1 – (Deel 2) – Eerste date al snel volgde, en ze won snel aan populariteit, en ze werd volledig gefocust op haar nieuwe carrière op YouTube.

Ze ging op 16-jarige leeftijd het huis uit, sindsdien staat LifeSimmer er alleen voor, zonder enige hulp van haar familie.

LifeSimmer

Stijgen naar het sterrendom

Haar populariteit verbeterde met grote snelheid en met elke nieuwe video trok LifeSimmer nieuwe abonnees. In een mum van tijd had ze meer dan 100.000, wat haar alleen maar aanmoedigde om nieuwe video's te maken. Ze implementeerde nieuwe ideeën. en naast de Lets Play-serie begon ze met nieuwe series, waaronder Cats and Dogs, en andere die haar nog populairder maakten. Ze heeft nu meer dan 750.000 abonnees en haar video's zijn meer dan 210 miljoen keer bekeken. Enkele van haar meest populaire video's zijn: Let's Play: The Sims 4 – (Deel 1) – May The Fourth Be With You , die meer dan 3,4 miljoen views heeft, dan Let's Play: De Sims 3 Generaties – (Deel 1) – Creëer een Sim , met iets meer dan 3,1 miljoen views, Let's Play: De Sims 3 Universiteitsleven – (Deel 1) – Creëer een Sim, met meer dan 2,3 miljoen views, en Let’s Play: De Sims 3 Seizoenen – (Deel 1) – Creëer een Sim , die ongeveer twee miljoen keer is bekeken, naast vele andere video's die hebben bijgedragen aan het vergroten van zowel haar populariteit als rijkdom.

Ze heeft nu een ander YouTube-kanaal, Stina , wat meer een vlogkanaal is, waarop ze video's heeft geplaatst die haar persoonlijke leven laten zien. Ze heeft ongeveer 90.000 volgers op dit kanaal.

Wat is er met Lifesimmer, Hiatus gebeurd

Op het hoogtepunt van haar populariteit verdween Lifesimmer net van YouTube; zonder enige uitleg of update stopte Lifesimmer met het uploaden van Sims-video's op haar kanaal. Echter, na een pauze, ze een video gemaakt waarin ze uitlegde dat ze worstelt met depressies en zelfmoordgedachten heeft gehad, maar hoopt op een terugkeer.

LifeSimmer Nettowaarde

Sinds de lancering van haar carrière is LifeSimmer behoorlijk populair geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk LifeSimmer is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van LifeSimmer maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren nog groter worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes hervat.

https://twitter.com/Lifesimmer/status/1005823122782801920

LifeSimmer Persoonlijk leven, is ze vrijgezel, aan het daten, vriendje?

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze jonge YouTube-ster? Welnu, er zijn enkele feiten over LifeSimmer online beschikbaar, dus laten we ze delen. Ze heeft een relatie met een man genaamd Mark, maar er zijn geen verdere details bekend over hun relatie. LifeSimmer is een fervent hondenliefhebber en heeft vaak foto's van zichzelf met haar hond gedeeld op sociale media.

LifeSimmer internetpopulariteit

YouTube heeft haar beroemd gemaakt en sindsdien heeft ze haar populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Haar officieel Twitter-account heeft meer dan 240.000 volgers, met wie ze details uit haar leven heeft gedeeld, maar ook haar nieuwste gameplay-video's, zoals De Sims 4: Seizoenen Deel 1- Ontmoet de familie , gepubliceerd op 20 juni 2018, naast tal van andere berichten. Je kunt haar vinden op Instagram ook, waarop ze ongeveer 79.000 fans heeft, die genoten hebben van haar foto's, zoals deze , onder vele anderen. Ze heeft ook een paar foto's gedeeld van haar hond .

Aanbevolen