Beroemdheden

Wat is er met Lobos Jr gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd, echtgenote, rijkdom

Wie is Lobos Jr?

LobosJr is een videogamespeler, Twitch-streamer en YouTube-ster, die beroemd is geworden door rollenspellen, zoals Dark Souls en Final Fantasy-franchises, onder andere. Hij heeft nu meer dan 330.000 abonnees op zijn Youtube kanaal , en meer dan 340.000 volgers op zijn officieel Twitch-kanaal .

Dus, wil je meer te weten komen over LobosJr, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je kennis laten maken met deze prominente gamer en streamer.

Wat is er met Lobos Jr gebeurd?

In de afgelopen jaren heeft Lobos een aantal grote veranderingen ondergaan, van het afzeggen van zijn verloving tot het starten van een nieuwe relatie. Dit had allemaal invloed op zijn productiviteit en hij was niet zo actief als voorheen. De dingen vallen echter langzaam op hun plaats en hij heeft zich weer fulltime op zijn carrière als streamer gekeerd.

Terug naar huis van St. Jude! Tot snel ?#twitch #streamer #charity #stjudeplaylive

Gepost door Lobosjr Aan zaterdag 27 april 2019

LobsJr Wiki: echte naam, leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Mike Villalobos op 27 januari 1987 in Costa Rica, heeft Lobos Jr helaas niet veel onthuld over zijn kinderjaren, inclusief de namen van zijn ouders en hun beroepen, hoewel we erachter zijn gekomen dat hij de jongere broer is van acteur en gamer Brian Villalobos. Met betrekking tot zijn opleiding, nadat hij de middelbare school had voltooid, schreef LobosJr zich in aan de Universiteit van Texas, San Antonio, waar hij van 2005 tot 2007 woonde, en ging vervolgens naar het Texas State Technical College.

Carrièrebegin

Voordat hij een prominente gamer werd, was LobosJr een medewerker bij game-ontwikkelaar BioWare, in de QA-sectie van de online role-playing game Star Wars: The Old Republic. Het was in 2013 dat zijn gamecarrière begon, met het spelen van games als Dark Souls, en hij besloot een YouTube-kanaal te starten. Zijn eerste video was Dark Souls Lmfao boogschutters , die nu meer dan 70.000 views heeft, en hij ging door met Dark Souls-video's, waarbij zijn populariteit langzaam toenam. Hij besloot toen om zichzelf te proberen als een streamer. Toen hij eenmaal zijn Twitch-kanaal had gestart, schakelde hij gestaag al zijn acties ernaartoe en deelde hij af en toe video's van Twitch op YouTube.

LobosJr

Stijging naar bekendheid

Hij begon andere games te spelen, zoals Final Fantasy, Fallout, Bloodborne en andere, wat zijn populariteit verder verhoogde, vooral via zijn YouTube-kanaal, waarop hij nu meer dan 330.000 abonnees heeft, terwijl zijn video's meer dan 110 miljoen keer zijn bekeken; enkele van zijn meest populaire zijn onder meer: Dark Souls 'One Punch Man' Run , die meer dan 1,7 miljoen views heeft, dan DS1 Gebruik wat je ziet Randomizer Run (Pt. 1) en Dark Souls Gun Game Mod (Pt. 1) , beide met meer dan 1,3 miljoen views, en Dark Souls Boss Rush Mod , die iets meer dan een miljoen heeft, naast andere video's, die zijn populariteit en rijkdom hebben vergroot. Met zijn populariteit op YouTube werd hij ook steeds populairder op Twitch en heeft hij nu meer dan 350.000 volgers. Zijn hoogste aantal kijkers was 7.342, wat hem alleen op de 1999e positie bracht, maar dit is nog steeds een goed resultaat.

LobosJr Nettowaarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Lobos Jr. behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Lobos Jr. medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van LobosJr zo hoog is als $ 1,4 miljoen, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Mogelijk vandaag FFXIII afronden?? Missies na de game wissen! Kom hangen: https://t.co/MjfWzy6bMt pic.twitter.com/PDY7M6HFxm

— Lobosjr (@Lobosjrgaming) 21 juni 2019

LobosJr Persoonlijk leven, daten, vriendin, verloving

Wat weet je over het persoonlijke leven van LobosJr? Welnu, deze prominente YouTuber en Twitch-ster zijn heel open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn privéleven, waarbij hij vaak informatie met zijn fans deelt. Hij heeft een relatie met YouTuber en Twitch-ster Bloodyfaster. Voor haar was LobosJr verloofd met een andere YouTuber, FieldyFiled. De twee kondigden hun verloving aan in 2014, maar in 2017 gingen de twee uit elkaar.

In zijn vrije tijd is LobosJr muzikant en is hij te zien in verschillende coverbands, waaronder The Returners, Gimmick! en Lords of Thunder.

LobosJr Internet Fame

LobosJr werd beroemd door Twitch en YouTube en heeft sindsdien zijn populariteit uitgebreid naar andere sociale mediaplatforms, met name Twitter en Facebook, hoewel hij ook behoorlijk populair is op Instagram, zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 40.000 volgers met wie hij zijn recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, waaronder de nieuwste podcast Gameshow op zaterdagochtend , onder andere posten met betrekking tot zijn carrière. Mike is ook populair op Facebook, met meer dan 10.500 volgers, terwijl Mike op Instagram iets minder dan 8.000 trouwe fans heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente gamer, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen