Websterren

Wat is er met Lui Calibre gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, vermogen, dating

Lui Calibre Wiki Bio

Lui werd geboren in Californië, VS, op 4 juli 1984, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal, waarop hij vooral de videogame Grand Theft Auto speelt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben klaar voor YouTube.

Een bericht gedeeld door Zijn (@luicalibre) op 28 april 2019 om 13:47 PDT

Wat is er met Lui Calibre gebeurd?

Er is tegenwoordig niet veel bekend over Lui, aangezien hij is gestopt met het uploaden van video's naar zijn YouTube-kanaal. Sommige van zijn fans maakten zich zorgen over hem nadat hij ongeveer een half jaar helemaal stopte met het uploaden van video's en spoorloos verdween. Er circuleren veel geruchten op internet over wat er precies is gebeurd in dit half jaar, maar Lui heeft de zaak niet besproken en was terug naar YouTube. Hij is echter twee jaar geleden gestopt met het gebruik van zijn kanaal en is sindsdien niet meer teruggekeerd.

Het vroege leven en onderwijs

Lui heeft niet veel over zijn ouders gedeeld, omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt en hij respecteert de privacy van zijn ouders. Hij heeft niet gezegd dat hij broers of zussen heeft en daarom wordt hij als enig kind beschouwd.

Lui begon op zeer jonge leeftijd met het spelen van videogames, toen games nog niet zo goed waren als nu. Hoewel de graphics gevorderd zijn, gelooft Lui dat de verhalen beter waren in oudere games. Tijdens de middelbare school bracht Lui zijn vrije tijd niet graag door met zijn leeftijdsgenoten, maar was hij eerder geïnteresseerd in het spelen van videogames waarin hij erg goed was.

Hem Kaliber

Nadat hij van de middelbare school was afgestudeerd, schreef Lui zich niet in op de universiteit, maar deed hij veel klusjes om zichzelf financieel te onderhouden - nadat hij zijn YouTube-kanaal had gelanceerd en genoeg geld begon te verdienen, besloot hij er een fulltime baan van te maken.

Carrière van een YouTuber

Lui's carrière begon op het moment dat hij zijn . lanceerde Youtube kanaal op 16 januari 2009, met een kort onderschrift dat luidt: 'I'm not a kid. Ik klink gewoon als een - er zijn momenteel meer dan 5,1 miljoen mensen geabonneerd op zijn kanaal, dat ook meer dan 570 miljoen views van al zijn video's samen telt. Lui uploadt echter al meer dan twee jaar geen video's naar zijn kanaal - de laatste video die hij heeft geüpload, heet Late Night Pokemon Go met Lui , en het is tot nu toe meer dan 1,6 miljoen keer bekeken.

Terwijl hij nog steeds actief was en video's uploadde, speelde Lui vooral de populaire videogame Grand Theft Auto V, maar ook andere zoals Halo en World of Warcraft.

Naast YouTube was Lui ook behoorlijk actief op de Twitch-platform , een plek waar je kunt livestreamen, meestal door mensen terwijl ze videogames spelen, omdat ze willen delen hoe goed ze zijn - hoe meer volgers en weergaven je krijgt, hoe meer geld je verdient. Lui's kanaal wordt momenteel gevolgd door bijna 62.000 mensen en telt bijna 150.000 views van al zijn livestreams samen, maar hij is er al geruime tijd niet meer actief op.

Hoewel hij meestal alleen werkte, werkte Lui soms samen met andere populaire YouTubers, waaronder H20 Delirious, Vanoss, I Am Wildcat en verschillende anderen.

Houd van het leven en relaties

Lui is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, omdat hij er niet veel details over heeft gedeeld met het publiek. Het is bekend dat Lui in 2013 met Jonna Mae aan het daten was, die ook een YouTuber is – het is heel normaal dat mensen die YouTubers zijn met elkaar uitgaan, aangezien dit een heel unieke manier van leven is. Lui en Jonna waren niet al te lang aan het daten omdat ze om onbekende redenen uit elkaar gingen, waarna Lui met Emily Rexz begon te daten, een Twitch-ster en een cosplaymodel, en het gerucht gaat dat de twee nog steeds samen uitgaan.

Afgaande op zijn sociale media-accounts, zou Lui momenteel met Emily aan het daten zijn, hij is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Ik rijd gewoon naar huis. Laten we gaan @Porsche . Geen zorgen. pic.twitter.com/UmE3PE8wsU

- Hem Kaliber (@LuiCalibre) 17 februari 2018

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto is een actie-adventure-videogameserie gemaakt door David Jones en Mike Dailly, terwijl de volgende titels zijn gemaakt door Sam en Dan Houser, Aaron Garbut en Leslie Benzies - de game werd uitgebracht door het bedrijf Rockstar Games.

De meeste GTA-games die tot nu toe zijn uitgebracht, spelen zich af in fictieve steden die er echt uit moeten zien: Liberty City, Vice City en San Andreas lijken respectievelijk op New York City, Miami en Californië. Met de gameplay kun je een open wereld gebruiken en missies kiezen om te doen als je het verhaal wilt voortzetten en het spel wilt beëindigen - daarnaast kun je mensen verslaan, auto's stelen, racen, schieten en dergelijke. Elke game is gericht op criminele activiteiten en de speler streeft ernaar de beste crimineel in zijn stad te worden.

De serie telt tot nu toe 11 games en vier uitbreidingspakketten - de derde game in de serie genaamd Grand Theft Auto III wordt als de belangrijkste beschouwd, omdat het een 3D-instelling gebruikt - alle games daarna waren er min of meer op gebaseerd . De spellen zijn niet voor minderjarigen, maar hebben een volwassen karakter (je kunt bijvoorbeeld seks hebben met vrouwen nadat je ze hebt betaald) en gewelddadige thema's.

De hele serie heeft momenteel de positie van de vierde best verkochte videogamefranchise aller tijden, met meer dan 250 miljoen verkochte eenheden, terwijl de eerste drie plaatsen worden ingenomen door Mario, Pokemon en de onvergetelijke Tetris.

Gepost door Hem Kaliber Aan vrijdag 1 februari 2013

Likes en andere interesses

Lui's grootste passie is altijd gamen geweest en hij bezoekt graag GameCons en andere game-evenementen die in zijn buurt worden georganiseerd. Hij houdt ook van reizen, dus het is voor hem geen probleem om een ​​game-evenement bij te wonen dat niet bij hem in de buurt plaatsvindt. Hij lijkt veel vrienden te hebben, omdat hij vaak foto's van hen samen uploadt naar zijn Instagram-account. Hij lijkt een grote liefhebber van eten te zijn, aangezien hij op veel van zijn foto's aan het eten is - daarnaast lijkt hij dat ook te zijn een goede kok .

Uiterlijk en vermogen

Lui is 35 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar, een zwarte baard en zwarte ogen, is 1,7 m lang en weegt ongeveer 65 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Lui geschat op meer dan $ 1 miljoen vanaf medio 2019, en het is niet bekend of het stijgt of daalt, omdat we niet weten wat Lui momenteel doet en of hij enig geld.

Chillen met winnaars! De legende van Zelda en Cuphead! #TheGameAwards #TheGameAwards2017 pic.twitter.com/LGtzK8TCQ8

- Hem Kaliber (@LuiCalibre) 8 december 2017

Aanwezigheid op sociale media

Hoewel Lui niet langer actief is op YouTube, lijkt hij zijn sociale media-accounts dagelijks te gebruiken - hij lanceerde zijn Twitter account in mei 2009 en heeft meer dan 1,75 miljoen volgers verzameld en bijna 41.000 keer getweet. Zijn Instagram-account telt meer dan 920.000 volgers, terwijl hij er bijna 50 foto's op heeft geüpload - zijn geestige bijschrift luidt: 'Hoe upload je foto's naar Instagram?' Lui heeft ook een Facebook-pagina, die momenteel wordt gevolgd door meer dan 90.000 mensen.

Aanbevolen