Acteurs

Wat is er met Maren Jensen gebeurd? Waar is ze nu? Actrice Wiki: Nettowaarde, Echtgenoot, Hoogte, Familie

Wie is Maren Jensen en wat is er met haar gebeurd?

Maren Kawehilani Jensen werd geboren op 23 september 1956 in Glendale, Californië, VS, dus ze is 61 jaar oud en haar sterrenbeeld is Maagd. Maren is vooral bekend als de actrice die luitenant Athena speelde in Battlestar Galactica en Martha Schmidt in Deadly Blessing. De actrice is sinds 1984 niet meer actief in de Hollywood-business, maar ze diende als productieontwerper voor The Ace. Over haar lengte gesproken, ze is 170 centimeter lang (5ft 7 ins), maar we hebben geen verdere informatie over de rest van haar lichaamsafmetingen. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft ze een verbazingwekkend figuur en zag ze er vroeger zeker prachtig uit.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Maren Jensen vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom grotendeels is opgebouwd uit haar zeven jaar lange carrière in het eerder genoemde veld. Er is echter geen verdere informatie over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, bekendgemaakt.

Het vroege leven en onderwijs

Maren was een student van de Herbert Hoover High School van 1971 tot 1974, en na haar toelatingsexamen ging ze studeren aan de UCLA, met als hoofdvak theaterkunsten gedurende de drie jaar die ze aan de genoemde universiteit doorbracht. Ze verscheen ook in universiteitsproducties, en toen ze daarover sprak, gaf ze toe dat ze absoluut niets professioneels deed, zelfs niet het Californische equivalent van off-off-off Broadway. Kort daarna begon ze echter als model te werken en verscheen ze in tijdschriften als Cosmopolitan en Seventeen. Later werd Jensen voorgesteld aan Barbara Gale, een agent, en was naar verluidt verrast door haar enthousiasme.

Acteercarrière: het begin

Maren maakte haar acteerdebuut met de rol van Maryann Dalton / Teri Turner in The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries in 1978, en in hetzelfde jaar portretteerde ze luitenant Athena in Battlestar Galactica, de film, en zou later hetzelfde personage in de film spelen. gelijknamige televisieserie. De actrice werkte aan de genoemde veelgeprezen film en kreeg de kans om samen te werken met acteurs als Richard Hatch, Dirk Benedict, Lorne Greene en Herbert Jefferson Jr., en dankzij de prominente rol die ze speelde, kon Maren erkenning krijgen met de publiek en naam maken.

laatste carrière

Jensen begon vervolgens luitenant Athena te spelen in Battlestar Galactica, de televisieserie gebaseerd op de film met dezelfde titel, waaraan ze in de loop van een jaar en 21 afleveringen bleef werken, waarbij de serie haar nog meer bekendheid verwierf, vooral als het werd genomineerd voor twee Golden Globe-awards en won twee Primetime Emmy-awards. In 1979 kreeg ze de rol van Diana, een van de hoofdpersonen van Beyond the Reef, een romantische avonturenfilm, en speelde ze tegelijkertijd de rol van Sharon Patrick / Suzanna Wells in drie afleveringen van The Love Boat. jaar. Daarna speelde Maren Martha Schmidt in Deadly Blessing, een horrorfilm die zich richt op het leven van een weduwe, wiens echtgenoot onder mysterieuze omstandigheden sterft. De film is gemaakt door Wes Craven, een horrorfilmlegende, en Jensen stond tegenover acteurs als Sharon Stone, Susan Buckner en Jeff East.

Echtgenoot en gezin

Jensen had lange tijd een relatie met singer-songwriter Don Henley en in 1982, toen hij zijn eerste album uitbracht, werd het aan haar opgedragen; ze wordt ook gecrediteerd voor Harmony Vocals op het nummer Johnny Can't Read, en in 1984 verscheen ze in zijn video voor het nummer getiteld Not Enough Love in the World. Het stel was op een gegeven moment verloofd, maar kort daarna gingen ze uit elkaar, maar ze hielp hem begin jaren '90 met het opzetten van The Walden Woods Project. Later zou ze met activist John Kugelberg getrouwd zijn, maar ook hun relatie liep op de klippen. Gedurende de tijd die ze samen doorbrachten, hadden de media weinig informatie over hun persoonlijke leven, omdat ze probeerden het achter gesloten deuren te houden. Naar verluidt woont de actrice in het metrogebied van New York, maar af en toe woont ze in Los Angeles.

Aanbevolen