Ankers

Wat is er gebeurd met Megan Telles (KTLA 5 Nieuws)? Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot

Wie is Megan Telles?

Megan Telles is een Amerikaanse journalist en nieuwsverslaggever die momenteel voor KTLA 5 News werkt als verslaggever voor een algemene opdracht. Ze heeft eerder voor verschillende andere stations gewerkt, waaronder KXTV.

Dus, wil je meer te weten komen over Megan Telles, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je voorstellen aan deze Emmy Award-winnende journalist en nieuwsverslaggever.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ongeveer 10 jaar geleden woonde ik mijn eerste #vrouwenconferentie bij met mijn moeder. Vandaag merkte ik dat ik me backstage aan het voorbereiden was voor mijn sprekerdebuut voor vrouwenconferenties! Ik word gesterkt door alles wat @randizuckerberg en @damcgrath te zeggen hadden over: leven, passie en je eigen weg banen. ?

Een bericht gedeeld door Megan Zo (@mtelly) op 12 april 2019 om 20:23 uur PDT

Megan Telles Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Megan Telles werd geboren op 24 januari 1989 in West Covina, Californië, VS, een 'legergek' die als gevolg daarvan veel bewoog tijdens haar kinderjaren. Het gezin vestigde zich uiteindelijk in Rancho Cucamonga, waar Megan naar de Los Osos High School ging, en na haar toelatingsexamen haar dromen nastreefde om een ​​professionele journalist te worden, door zich in te schrijven aan de Universiteit van South Carolina, waar ze afstudeerde in communicatie en journalistiek en afstudeerde met een BA-graad.

Carrièrebegin

Na het einde van haar studie vond Megan een plek voor zichzelf bij Disney ABC Television Group als Entertainment News Intern, en begon na een tijdje aan het stageprogramma bij CBS2. Ze verbeterde haar vaardigheden op het station en rapporteerde over een aantal verhalen die haar hielpen haar carrière te verbeteren. Nadat haar stage bij CBS2 was afgelopen, ging Megan verder en werd lid van The San Diego Union-Tribune, terwijl ze ook werkte als assistent-producer bij Petra Productions. Megan bleef haar vaardigheden verbeteren en haar harde werk werd beloond toen ze werd aangeworven door The E.W Scripps Company en werd genoemd als de nieuwe verslaggever van het nieuwsteam, wat haar veel heeft geholpen in haar toekomstige carrière. Na enige tijd daar verhuisde ze naar Celebrity Page TV, wat haar meer tijd op het scherm gaf, en haar gezicht had kunnen worden gezien op REELZ en verschillende aangesloten stations van netwerken als ABC, CBS, Fox en NBC.

Megan Zo

Wat is er met Megan Telles gebeurd?

Tijdens haar tijd bij Celebrity Page TV nam Megans populariteit toe en interviews die ze had afgenomen met sterren als Lionel Richie, Jennifer Lopez, Mariah Carey en anderen, hielpen haar alleen maar om een ​​beroemde nieuwsverslaggever te worden. In 2016 verliet ze Celebrity Page TV en trad toe tot KXTV, met het hoofdkantoor in Sacramento, en werkte de volgende twee jaar voor het station, waardoor ze haar carrière verder verbeterde. Ze kreeg de kans om haar verankeringsvaardigheden te laten zien, aangezien ze de presentator was van de show Morning Blend, en ze deed duidelijk geweldig werk sinds ze aanbiedingen van andere tv-stations begon te ontvangen. Eén aanbod was te mooi om te weigeren, van KTLA 5 News, en ze werd officieel lid van het station in september 2018 en dient sindsdien als een algemene opdrachtreporter, wat haar niet alleen roem maar ook fortuin opleverde.

Megan Telles Nettowaarde

Sinds de lancering van haar carrière is Megan een vrij populaire journalist en nieuwsverslaggever geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Megan Telles is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Telles maar liefst $ 300.000 is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Volgens rapporten is haar jaarinkomen ook ongeveer $ 52.000. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren nog groter worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Perfecte start van de week met de early @KTLAMorningNews bemanning! @ChrisKTLA @henrydicarlo @DaynaDevon @ktlagingerchan Bedankt fam voor het plezier van het ankerbureau. Nu inpakken voor een spannende opdracht in #LasVegas ! ? pic.twitter.com/qKcrdXeeVP

- Megan Telles (@mtelles) 3 april 2019

Megan Telles Persoonlijk leven, is ze getrouwd, heeft ze kinderen?

Wat weet je over het persoonlijke leven van Megan? Nou, Megan is een getrouwde vrouw; op de middelbare school ontmoette ze de liefde van haar leven. De naam van haar man is Cesar en de twee trouwden in 2015 tijdens een huwelijksceremonie op 10 oktober in Rancho Las Lomas. Voorlopig heeft het paar geen kinderen.

Megan Telles Internet Fame

In de loop der jaren is Megan behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral op Facebook en Instagram, hoewel je haar ook op Instagram kunt vinden. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 13.000 volgers, met wie ze haar nieuwste rapporten heeft gedeeld, waaronder over de LA Rams , onder andere berichten. Megan is ook behoorlijk populair op Instagram , waarop ze iets meer dan 12.000 volgers heeft die hebben genoten van Megan's verhalen over recent nieuws, maar ook van enkele gebeurtenissen uit Megan's persoonlijke leven, die je allemaal kunt zien op haar officiële pagina. Je kunt Megan ook op Twitter vinden, hoewel haar fanbase vrij klein is, met iets meer dan 6.000 trouwe fans met wie ze ook haar meest recente inspanningen heeft gedeeld, waaronder haar reis naar Palms Casino Resort .

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen