Acteurs

Wat is er met Miranda Khan (Newsmax) gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot

Wie is Miranda Khan?

Geboren onder het teken Steenbok op de 16evan januari 1975 in Kansas City - die in de staat Kansas, VS - Miranda Khan is een 44-jarige gedeeltelijk Aziatische actrice, model en tv-presentator van Pakistaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid in de media en op het tv-scherm, zowel als presentator als als actrice, vooral bekend om haar langdurige positie op NewsMax TV. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar vaak lucratieve acteer- en journalistieke carrière sinds 1998.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Kansas City

Miranda werd blijkbaar als enig kind in haar geboorteplaats opgevoed door haar soennitische Pakistaanse vader en een Amerikaanse protestantse moeder. Ze ging eerst naar de Shawnee Mission Northwest High School, waar ze in 1993 afstudeerde. Ze vervolgde haar studie door zich in 1995 in te schrijven aan de Universiteit van Kansas, waar ze in 1998 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in nieuwsuitzendingen.

Carrière: van journalistiek, tot acteren, tot journalistiek

In de loop van haar carrière heeft Miranda een breed scala aan verantwoordelijkheden gehad in meerdere situaties. Haar eerste baan was als anker voor KPLC-TV in Louisiana van 1998 tot 2000, waarna ze bij WQAD-TV in Illinois kwam werken en daar bleef tot 2004. Vervolgens ging ze naar WPTV Newschannel 5, in Palm Beach, Florida, waar ze bleef meer dan drie jaar, waarna ze op zoek ging naar acteerrollen, en verscheen in haar eerste titel, Lost Angel as Madison, die in 2009 werd uitgebracht. In totaal verscheen ze in 15 titels als actrice, en één als zichzelf . Ondertussen werkte ze in 2009 ook als journalist, nadat ze de positie van woordvoerder had verworven bij Chumney & Associates, waar ze tot op de dag van vandaag blijft. In hetzelfde jaar kreeg ze nog twee andere functies die ze nog steeds heeft: een presentator bij World's Greatest en bij Better Living Television.

Tijd voor het laatste presidentiële debat! Al voorspellingen voor vanavond? Wat wil je horen?

Gepost door Miranda Khan Aan woensdag 19 oktober 2016

In 2014 trad ze toe tot NewsMax als televisiepresentator, waar ze bleef tot oktober 2018, en gedurende haar tijd daar had ze nogal wat invloed hebben , en deze baan is dan ook een van haar hoogtepunten in haar carrière. In 2016 eindigde haar acteercarrière officieel, volgens haar eigen beslissing, hoewel de laatste film waaraan ze deelnam in 2013 werd uitgebracht.

Is ze stripper geworden?

volgens an artikel door TVSpy, werd aangenomen dat Miranda de journalistieke wereld volledig had verlaten om een ​​stripper te worden. Zoals ze in haar eigen woorden zei: 'Ik speel een stripper, want hardop huilen, ik ben van zo'n serieus beroep naar dit gegaan. Ik voelde geen nieuws meer. Ik wilde iets creatievers doen.’ Dit citaat stamt echter uit 2011 en ze verwees naar een rol in een van de films waaraan ze zou gaan meedoen. Tegenwoordig is ze, zoals gezegd, nog steeds een actieve journaliste en geen actrice meer. Dat gezegd hebbende, het is waar dat ze niet zoveel publieke bekendheid heeft als vroeger, maar dit verandert niets aan het behouden karakter van haar beroep.

Wat is het vermogen van Miranda Khan?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Miranda Khan is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Miranda bijna $ 500.000 bedraagt, terwijl wordt aangenomen dat haar huidige jaarlijkse inkomsten tot $ 100.000 bedragen, afhankelijk van specifieke opdrachten. Ze verdiende haar fortuin door haar acteer- en journalistieke expertise te lenen aan verschillende titels en mediakanalen gedurende haar carrière, met name aan NewsMax als televisiepresentator. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

America Talks Live is NU AAN! Waar wacht je op? Inschakelen! @newsmax pic.twitter.com/9nFwcsBh3c

— Bloesems van Floraland (@BFloraland) 21 maart 2018

Lichaams metingen

Ze is 5ft 4in (163 cm) lang en dat haar haar lichtblond is, evenals dat haar ogen donkerbruin zijn en dat haar huidskleur overwegend helder is. Ten slotte wordt haar lichaamsvorm over het algemeen beschreven als rond.

Aanbevolen