Ankers

Wat is er met Molly Rosenblatt (WCCO) gebeurd? Wiki, verloofd

Wie is Molly Rosenblatt?

Voordat we je onthullen wat er met Molly is gebeurd en waar ze nu is, laten we eerst wat informatie over haar delen. Molly is een Amerikaanse meteoroloog die voor het laatst voor de... WCCO als een weermeisje. Eerder had Molly ook gewerkt voor KRTV, WOFL-TV en WGNO, naast verschillende andere stations.

Dus, wil je meer te weten komen over Molly Rosenblatt, van haar kinderjaren tot de meest recente inspanningen, inclusief wat er met haar is gebeurd, en details uit haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze prominente meteoroloog.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik zei jullie toch dat de winter meteen in de zomer zou veranderen ️❤️? @chasingseals. . . . . . . . . . #happy #happyplace #spring #summer #minneapolis #minnesota #true #mngirl #minnesotagirl #bornandraised #sunshine #love #minnstagrammers #bestofneminneapolis #capture #mn #capturemn #getoutside #lifeisgood #goodvibes #gratitude

Een bericht gedeeld door Mollyrosenblatt (@mollyrosenblatt) op 6 mei 2018 om 16:58 PDT

Wat is er met Molly Rosenblatt gebeurd?

Molly maakte naam in de nieuwsindustrie en werkte hard voor de WCCO, toen ze in juli 2018 abrupt het station verliet. Sindsdien heeft Molly de media vermeden en is ze niet meer betrokken. Velen hebben zich afgevraagd wat er met haar is gebeurd, omdat er geen officiële verklaring was van het station waarvoor ze werkte. Volgens sommige bronnen had Molly ruzie met haar meerdere en werd ze ontslagen, terwijl sommige bronnen beweren dat ze bezweken is aan drugs en alcohol. Helaas is er geen officieel nieuws over de verblijfplaats van Molly openbaar gemaakt. Hopelijk verslaat Molly alle demonen waar ze tegen vecht en keert terug naar de schijnwerpers van de uitzending.

Molly Rosenblatt Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Molly Rosenblatt werd geboren op 21 februari 1989 in Rochester, Minnesota USA, de dochter van Morris Rosenblatt en zijn vrouw Sadie. Ze groeide op in haar geboorteplaats en diende tijdens haar middelbare schooltijd als weerverslaggever voor haar middelbare school. Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Universiteit van Minnesota en studeerde af met een Bachelor of Arts-graad in Broadcast Journalism. Haar wens om een ​​gecertificeerde meteoroloog te worden, zorgde ervoor dat ze zich uiteindelijk inschreef aan de Mississippi State University, waar ze haar diploma in meteorologie behaalde.

Molly Rosenblatt

Carrièrebegin

Molly's carrière begon in april 2006 toen ze zich aansloot bij het CBS-filiaal KRTV, met het hoofdkantoor in Great Falls, Montana. Ze bleef tot juni 2008 op het station, gedurende die tijd was ze weersvoorspeller in het weekend en verslaggever voor algemene opdrachten. Hierna wisselde Molly van staat en sloot zich aan bij KTSM-TV News Channel 9, een NBC-affiliate station met het hoofdkantoor in El Paso, Texas. Geleidelijk verbeterde Molly's carrière en ze werd steeds populairder, en werd vervolgens aangeworven door WGNO ABC26, een ABC-filiaal in New Orleans, Louisiana. Ze bleef jarenlang op het station, waar ze diende als meteoroloog en weerverslaggever, wat haar carrière op een hoger plan had gebracht.

Daarna keerde ze terug naar Florida, waar ze werd ingehuurd door Fox 35 Orlando, waar ze van oktober 2013 tot november 2015 diende als ochtendmeteoroloog en verkeersanker.

Stijging naar bekendheid

Het was in december 2015 dat haar harde werk werd erkend, toen ze werd ingehuurd door de WCCO-TV, een CBS-filiaal met hoofdkantoor in Minneapolis, Minnesota, en eindelijk terug naar de staat waar ze werd geboren. Ze bleef op het station tot juli 2018 toen ze vertrok, en sindsdien lijkt ze nergens te werken. Desalniettemin werd ze een ster tijdens haar periode bij WCCO-TV en wordt ze erkend als een van de meest prominente uitzendmeteorologen.

Molly Rosenblatt Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Molly behoorlijk succesvol geworden, waardoor haar rijkdom gestaag is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Molly Rosenblatt medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Rosenblatt zo hoog is als $ 1,5 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar rijkdom de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze terugkeert om haar carrière voort te zetten.

Molly Rosenblatt Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Molly? Welnu, deze prominente meteoroloog en nieuwsanker is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, waarvan haar recente acties spreken. Toch zijn we er toch in geslaagd om enkele interessante feiten over haar te ontdekken. Welnu, Molly is getrouwd met Herman Geller, maar helaas hebben de twee niet gezegd wanneer en waar de huwelijksceremonie werd gehouden. Ze hebben geen kinderen.

In haar vrije tijd houdt Molly van surfen in de zomer en skiën in de winter.

Mediadag in de Superdome!

Gepost door Molly Rosenblatt Aan dinsdag 29 januari 2013

Molly Rosenblatt Internet Fame

In de loop der jaren is Molly behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 6.000 volgers, maar ze is sinds eind 2018 niet meer actief. Je kunt Molly vinden op Instagram ook, waarop ze een kleine 4.000 volgers heeft, met wie ze de meest recente gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals haar surftrip op 4 juli , naast tal van andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist en meteoroloog, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Molly Rosenblatt Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet jij hoe lang Molly Rosenblatt is en hoeveel ze weegt? Welnu, Molly staat op 5ft 3ins, wat gelijk is aan 1,61m, terwijl ze ongeveer 105lbs of 48kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 33-24-34 inches. Ze heeft blond haar en bruine ogen.

Aanbevolen