Beroemdheden

Wat is er met Morgan Beasley (Mountain Men) gebeurd? Wiki Bio, nettowaarde

Wat is er met Morgan Beasley (Mountain Men) gebeurd?

Morgan Beasley is een Amerikaan die ervoor heeft gekozen om als nomade te leven. De datum en plaats van zijn geboorte zijn niet bekend - hij kreeg erkenning na zijn verschijning in de Mountain Men reality-tv-show. Morgan woont momenteel diep in de bossen van Alaska en probeert de strijd tegen de strenge winter in Alaska te winnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Daarna kwam de roedelreis, september 2015. Er zijn maar heel weinig foto's van de echte roedel binnen. Het weer was afschuwelijk voor het grootste deel van de reis - waaiende wind en hagel. Meteen moest de snaar vijf rivierkanalen zwemmen. Dat was het moeilijkste deel van de reis, en met dat achter ons konden we wat rustiger ademen. Onderweg toonden zich zes grizzlyberen, een enorme stiereland en tientallen kariboes. Het pad zwom in en uit magere sparren en langs oude rivierkanalen terwijl we onze weg naar huis zochten. De roedelpaarden waren volgeladen met de benodigdheden: een met appelbomen, rabarberknollen en mierikswortelplanten om meteen in de grond te zetten, en de andere met voer en onze slaapspullen. Het was een super stressvolle reis, maar de paarden bleken sterk, slim in het bos en in staat tot zowat alles wat ze zouden kunnen tegenkomen in, zoals de piloot het noemde, de nieuwe wereld. De reis van 60 mijl duurde ongeveer 5 dagen vanwege al het zoeken naar de route. Wat zou jij hebben ingepakt? Foto's van Morgan en Feila, het plantenpaard direct na de rivieroversteek, en Margaret op onze ene niet-regenachtige nacht op pad met een slaperige Rufous. #offgrid #packtrip #offthegrid #357 #exploremore #thealaskalife #liveyouradventure #adventurealways #stayoutside #getoutside #thelastfrontier #wildernessliving #horsepacking #packhorse #alaskaliving #pioneer #homesteaders #homestead #campfirelife #thegoodlife

Een bericht gedeeld door Sunny Alaska Homestead (@ak_homestead) op 23 april 2019 om 11:59 uur PDT

Morgan's vroege leven en opleiding

Morgan is erg geheimzinnig als het gaat om zijn persoonlijke zaken en heeft zijn achtergrondverhaal, inclusief details over zijn ouders, niet gedeeld - het is alleen bekend dat hij een jongere zus heeft, Jill Beasley, die werkt als medisch verkoopmedewerker.

Hij is een goed opgeleide persoon aangezien hij aanwezig was en afstudeerde aan de Universiteit van Idaho met een bachelor's degree in milieuwetenschappen.

Carrière

In tegenstelling tot de meeste mensen, besloot Morgan om geen specifieke carrière na te streven in zijn studiegebied, noch op enig ander gebied - hij steunde zichzelf door op verschillende bouwplaatsen te werken terwijl hij ook aan het vissen was en vis verkocht, en toeristen begeleidde aangezien hij de eigenaar is van de Apricity Alaska Wilderness Adventure, een organisatie die reizen en rondleidingen voor toeristen aanbiedt. Morgan legde uit hoe hij de industrie beu werd en geniet van klussen en tijd doorbrengen in de natuur.

Hij kwam in de schijnwerpers nadat hij te zien was in het vierde seizoen van de Mountain Men reality-tv-show van History Channel, naast andere sterren zoals Eustace Conway en Tom Oar.

Morgan Beasley

Het leven van een nomade

Veel mensen praten erover, niet veel mensen zouden erin slagen, en bijna niemand besluit het te doen - Morgan koos ervoor om het leven van een nomade te leiden en verhuisde naar Alaska om dat te doen. Hij leidt dit leven nu al meer dan 10 jaar en bezit 37 acres land in Alaska, maar gaat er alleen heen als het weer te bar voor hem is om aan te kunnen - hij brengt al zijn tijd door in de wildernis en heeft gereisd ten minste twee keer volledig over Alaska.

Mountain Men TV-serie

Morgan begon te verschijnen in Mountain Men reality-tv-serie in 2015, en is tot op de dag van vandaag onderdeel van de show gebleven. De serie wordt uitgezonden op History Channel en draait om Eustace Conway en zijn Turtle Island - Eustace brengt mensen naar het eiland en leert hen wat basisvaardigheden om te overleven in de wildernis. De show toont ook andere mensen, waaronder Marty Meierotto die woont in een klein stadje in Alaska genaamd Two Rivers, en vliegt met het Piper PA-18A0159 Super Cub-vliegtuig, Tom Oar, die een voormalige rodeo-cowboy was, en George Michaud, een pelsjager die leeft. in Idaho.

Persoonlijk leven en relaties. Is hij getrouwd?

Morgan is niet getrouwd, mede door zijn levensstijl van nomade, en is bijna altijd in beweging. Hij zou een relatie hebben met Margaret Stern, een botanicus, die hij ontmoette tijdens het filmen van de Mountain Men - ze zijn mede-eigenaars van het bureau Apricity Alaska.

Wie is Margaret Stern?

Net als Morgan heeft Margaret haar geboortedatum niet met het publiek gedeeld - ze werd geboren in Houston, Texas US A, maar ging naar een van de middelbare scholen in Maine. Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan het College of the Atlantic, waar ze botanie en natuurlijke historie studeerde.

Ze kwam in de schijnwerpers nadat ze deel uitmaakte van de cast van de Mountain Men-serie - haar vaardigheden omvatten onder meer een taxidermist - zeer goed in het conserveren van het lichaam van een dier door het op te vullen en op te zetten. Margaret is ook een gepubliceerde schrijver wiens boeken verschillende botanische onderwerpen behandelen.

Ze is dol op het zadelen van paarden en vindt het heerlijk om de wind op haar gezicht te voelen tijdens het rijden - ze heeft drie paarden genaamd Frilla, Feila en Neisty. Ze houdt blijkbaar van alle dieren en niet alleen van paarden - ze heeft twee honden die Maggie en Rufous heten. Margaret brengt haar vrije tijd graag door met vogels kijken, de bossen verkennen en brood bakken.

Het is een beetje ironisch dat twee mensen die geen menselijk contact willen, samen in het bos wonen en van elkaars gezelschap genieten - Margaret en Morgan lijken best gelukkig met elkaar te zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

De paardenhoeven zijn getrimd, vachten geborsteld en de stal... nou, die heeft een voorjaarsschoonmaak nodig. Het tuig zal spoedig geolied worden en elke dag zullen de paarden naar de bergen vertrekken om te grazen op rijk, wild voer. De dagen zijn warm en de sneeuw smelt snel. Nog minder dan een meter te gaan! Het vriest 's nachts nog steeds, maar de zomer is zo dichtbij dat je het kunt proeven. Throwback naar afgelopen zomer, na een ritje terug naar huis racen. Kijk er naar uit. Alaska in de zomer is een droom. Kom met ons mee rijden! #alaskaisdream #bushlife #icelandichorse #icelandichorses #icelandichorse #offthegrid #homesteaders #offairport #norunway #liveyouradventure #alaskaliving #thealaskalife #summerdreaming #wildernessculture #experiential travel #wwoofalaska #travelalaska #alaskaala #mountain

Een bericht gedeeld door Sunny Alaska Homestead (@ak_homestead) op 4 mei 2019 om 12.00 uur PDT

Bijzondere prestatie

Morgan is de allereerste persoon die knoflook teelt in Alaska - hij is erin geslaagd om het te doen dankzij zijn goede kennis van de bodem en de atmosfeer daar, maar heeft het geheim erachter met niemand gedeeld.

Netto waarde

Het is niet eenvoudig om het vermogen van Morgan te berekenen, aangezien hij een nomade is die in de natuur leeft en niet veel contact heeft met andere mensen. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn vermogen echter geschat op meer dan $ 1 miljoen, grotendeels dankzij zijn verschijning in de Mountain Men-serie en zijn toeristenbureau Apricity Alaska.

Leeftijd, uiterlijk, lengte en gewicht

Morgan heeft zijn exacte geboortedatum niet met het publiek gedeeld, maar zou in de veertig zijn. Hij heeft lang bruin haar en een bruine baard, blauwe ogen, is 1,78 m lang en weegt ongeveer 75 kg.

Morgan Beasley

Aanwezigheid op sociale media

Het is niet moeilijk om te concluderen dat Morgan helemaal niet actief is op internet – er is echter een Instagram verslag van zijn bureau Apricity Alaska, dat wordt gevolgd door bijna 1.800 mensen, terwijl er meer dan 260 foto's zijn geüpload. De beschrijving luidt 'Morgan Beasley & Margaret Stern, Off-grid Homestead die avonturen te voet en te paard organiseert. Snapshots van Wilderness Living.'

Margaret, de vermeende vriendin van Morgan, runt ook de... website van het bureau waarop je de avonturen van andere mensen kunt lezen, de tours kunt bekijken die ze aanbieden en contact met hen kunt opnemen als je vragen of suggesties hebt.

Aanbevolen