Beroemdheden

Wat is er met Paige Wyatt gebeurd? Wiki, leeftijd, vermogen, vriendje

Wie is Paige Wyatt?

Voordat we je onthullen wat er met Paige is gebeurd en waar ze nu is, laten we haar eerst voorstellen aan die fans die niet helemaal bekend zijn met deze jonge schoonheid. Paige is een model, televisiepersoonlijkheid en vuurwapenenthousiasteling, die beroemd werd door te verschijnen in de reality-tv-serie American Guns, als onderdeel van de grote Wyatt-familie, met zijn patriarch Rich Wyatt, de beroemde vuurwapeninstructeur en de eigenaar van Gunsmoke Guns.

Bekijk dit bericht op Instagram

#instagram #instamood #instagood #instame #igers #iphone #igdaily #iphonesia #instagramhub #instabeautiful #tweetgram #jj #bestoftheday #love #laugh #loveyou #me #you #motocross #dirtbikes #picoftheday #photooftheday #nofilter #clou da # iphonesonly #instadaily #50likes #boy #girl

Een bericht gedeeld door Paige Wyatt (@paige_wyatt10) op 25 maart 2013 om 10:53 uur PDT

Wat is er met Paige Wyatt gebeurd?

De American Guns-show werd in 2012 geannuleerd. De eigenaar van Gunsmoke Guns, Rich Wyatt en Paige's stiefvader is onlangs veroordeeld tot 78 maanden gevangenisstraf op beschuldiging van een aantal jaren geleden dat er sprake was van minachting van de rechtbank. Na het einde van American Guns is Paige niet meer in de media verschenen en is ze meer gefocust op haar persoonlijke inspanningen dan op professionele. Volgens berichten heeft Paige sinds maart 2016 een relatie met Pete Hargis. Pete heeft Paige op Valentijnsdag 2019 ten huwelijk gevraagd en het zal geen verrassing zijn als ze hun huwelijk in de nabije toekomst aankondigen.

Paige Wyatt Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Paige Grewcock Wyatt op 30 oktober 1994 in Wheat Ridge, Colorado, VS, is zij de dochter van Renee, maar er is geen informatie over haar biologische vader. In plaats daarvan werd ze opgevoed door Renee en haar man Kurt, de stiefvader van Paige, in een groot gezin, met haar oudere broer Kurt en twee jongere halfzussen Ginger en Brooke. Paige is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar vroege leven, en als gevolg daarvan blijft haar educatieve achtergrond voorlopig onbekend. Hopelijk wordt Paige meer open en begint ze dergelijke informatie en nog een met haar fans te delen.

Paige Wyatt

Carrière en groei naar het sterrendom

Rich Wyatt, vuurwapenliefhebber, was eigenaar en exploitant van Gunsmoke Guns en heeft er een familiebedrijf van gemaakt, dat in de loop der jaren gestaag is verbeterd. De jonge Paige raakte zelf geïnteresseerd in wapens en leerde alles wat ze kon over vuurwapens toen ze opgroeide, en ze kwam bij de winkel als verkoopmedewerker. Geleidelijk aan breidde haar rol in het familiebedrijf zich uit, en toen de winkel werd opgepikt door Discovery Channel en de dagelijkse activiteiten in de winkel werden omgezet in de show, werd American Guns Paige er een onderdeel van.

De show ging in première op 10 oktober 2011 voor een miljoen publiek per aflevering. Paige veranderde langzaam in een ster naast de rest van de betrokken familie. Het tweede seizoen was nog populairder, maar helaas werd de show geannuleerd nadat werd ontdekt dat Rich zijn vergunning om vuurwapens te verkopen was kwijtgeraakt en de winkel onder iemand anders had geregistreerd. Dit was niet het einde van de familieproblemen, want Rich werd veroordeeld tot 78 maanden gevangenisstraf en de winkel sloot. Sindsdien heeft Paige zich teruggetrokken uit de media en heeft ze andere pogingen ondernomen.

andere interesses

Naast haar carrière op televisie, heeft Paige ook een modellencarrière nagestreefd; ze had een deal met Hughwear, waardoor ze haar eigen kledinglijn lanceerde en haar eigen website had, waarmee ze haar creaties verkocht. Dit heeft ook bijgedragen aan haar rijkdom.

Paige Wyatt Netto waarde

Sinds ze haar carrière lanceerde, werd Paige behoorlijk populair op televisie en lanceerde ze een modellen- en zakelijke carrière, die allemaal haar rijkdom hebben bijgedragen. Ze is echter al geruime tijd weg van de media-aandacht, wat haar vermogen op een negatieve manier beïnvloedde. Dus laten we eens kijken hoe rijk Paige Wyatt is, vanaf medio 2019. Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Paige's nettowaarde zo hoog is als $ 1 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Haar rijkdom zou de komende jaren kunnen toenemen, mocht ze haar carrière nieuw leven inblazen.

Paige Wyatt Internet Fame

Tijdens haar tijd op televisie had Paige een behoorlijke fanbase opgebouwd op internet, vooral op Instagram waarop ze meer dan 15.000 volgers had, maar heeft sindsdien de sociale-mediaplatforms verlaten en geniet van het leven ver weg van de nieuwsgierige blikken van de media.

Aanbevolen