Beroemdheden

Wat is er met PmsProxy gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje

Wie is PmsProxy?

Katie – achternaam onbekend – werd geboren op 24 juni 1993 in Canada, en is een Twitch-streamer, gamer en voormalig YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend om haar Twitch-stream waarin ze verschillende videogames live speelt. Voordat ze overstapte naar Twitch, was ze zeer actief op YouTube en maakte ze verschillende video's over videogames.

Morgen donderdag 11 juli vieren we mijn 3 jaar als twitch-partner!!

Er komen winacties, een nieuwe @Displate lancering, subathon en meer!

We beginnen om 4.30 uur! pic.twitter.com/WGkrj5dAlr

— Proxy (@PmsProxy) 10 juli 2019

De netto waarde van PmsProxy

Hoe rijk is PmsProxy? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 400.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze heeft enorm veel inkomsten uit haar streams gehaald, aangezien kijkers rechtstreeks geld aan haar kunnen doneren als ze van haar inhoud genieten. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er zijn bijna geen details gedeeld over het leven van Proxy voordat ze online beroemd werd. Het is bekend dat ze, voordat ze fulltime contentmaker werd, werkte als beeldend kunstenaar, zich toelegde op tekeningen en schilderijen en een deel van haar kunst in verschillende video's heeft laten zien. In 2012 besloot ze haar best te doen om video's te maken op het online platform YouTube, omdat het een succesvolle onderneming is geworden voor veel andere videogames-gerichte makers van inhoud.

PmsProxy

YouTube stelt makers van inhoud in staat om hun eigen video's te uploaden die vervolgens met het publiek worden gedeeld. Kijkers kunnen video's die ze leuk vinden beoordelen, aanbevelen en delen, terwijl ze zich ook kunnen abonneren op kanalen die ze leuk vinden. De site biedt een manier om inkomsten te verdienen via het Google AdSense-programma, dat advertentie-inkomsten oplevert. Het is een van de grootste mediabronnen op internet geworden, en ook een van de meest populaire websites. Video's zoals clips, muziekvideo's, korte films, livestreams, videoblogs (vlogs) en nog veel meer kunnen daar worden bekeken.

YouTube-inhoud en Twitch

Proxy begon haar kanaal met het plaatsen van verschillende video's waarin ze de videogame Minecraft speelde. Hoewel het haar hielp om een ​​vroeg publiek te krijgen, begon haar populariteit pas te stijgen toen ze andere videogames begon te streamen. Een van haar meest populaire video's is dat ze de videogame DayZ speelt, een op zichzelf staande opvolger van de gelijknamige mod. De game speelt zich af in een fictief post-sovjetland genaamd Chemarus, waar het grootste deel van de bevolking door een plaag in zombies is veranderd. Spelers moeten proberen de uitbraak en andere vijandelijkheden te overleven.

Ze bleef de komende twee jaar constant video's uploaden, maar in 2017 zag ze de mogelijkheid van een meer lucratieve optie via livestreaming. Ze ontdekte de website Twitch en besloot daarop te gaan streamen. Het is een platform voor livestreaming dat is gericht op het streamen van videogames en zeer populair is geworden, waardoor het de belangrijkste weg is voor uitzendingen van eSports-competities. Volgens de website hebben ze meer dan een miljoen gelijktijdige gebruikers met 15 miljoen die de website dagelijks gebruiken. Ze hebben ook maandelijks meer dan 2,2 miljoen omroepen.

Twitch-streams

Nadat ze het platform enige tijd had gebruikt, zei Proxy dat ze verliefd was geworden op streaming en besloot ze haar YouTube-kanaal achter te laten om zich te concentreren op Zenuwtrekking full time. Een van de belangrijkste factoren voor de overgang is het enorme verschil in winst tussen de twee, vooral omdat YouTube strenger is geworden met zijn beleid. Sommige van de games die ze tijdens het streamen speelt, zijn onder meer Grand Theft Auto V, de videogame gemaakt door Rockstar Games, en een vervolg op Grand Theft Auto IV uit 2008. Een van de redenen voor zijn populariteit is te danken aan de online multiplayer-modus, waarmee maximaal 30 spelers verschillende spelmodi kunnen spelen. Ze speelt vaak rollenspel (RP) streams waarin spelers rollen aannemen en met elkaar omgaan op basis van die rollen.

calamiteit<3

Gepost door PmsProxy Aan maandag 8 juli 2013

Ze speelt ook veel van het spel Ark: Survival Evolved , een spel waarin spelers moeten overleven op een eiland bevolkt door prehistorische dieren, natuurlijke gevaren en andere spelers. Het werd gelanceerd in 2015 en is sindsdien talloze keren bijgewerkt, waaronder verschillende uitbreidingen die beschikbaar zijn als downloadbare inhoud. Het heeft over het algemeen gemengde recensies ontvangen vanwege de straffende moeilijkheidsgraad.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Proxy getrouwd is, hoewel ze niet veel details over haar man heeft gedeeld. Ze heeft een vlog gemaakt met enkele van haar huwelijksvoorbereidingen, terwijl ze ook veel foto's plaatst naast haar man als ze naar buiten gaan. Het duo bezit een hond die ook veel voorkomt in haar accounts, en een paar huiskatten.

Proxy stond bekend om haar overgewicht en ze nam de beslissing om haar inspanningen om af te vallen in 2018 publiekelijk te documenteren. Sindsdien is ze erin geslaagd om 45 kilo af te vallen en ziet ze er een stuk gezonder uit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrijdagwandeling met deze knappe meneer @chairfight

Een bericht gedeeld door Katie (@pmsproxy) op 7 juni 2019 om 20:00 uur PDT

Net als tal van Twitch-streamers en YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een Instagram-account waarop ze meer dan 8.000 volgers heeft en dat fans een beeld geeft van haar leven buiten streaming, inclusief reizen, naar buiten gaan met haar man en hun hond, en een deel van het voedsel dat ze eet. Ze heeft ook een Twitter-account waarop ze regelmatig haar streams promoot en ook af en toe een paar foto's plaatst.

Aanbevolen