Beroemdheden

Wat is er met Robby Ayala gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, lengte, vrouw, vermogen

Wat is er met Robby Ayala gebeurd? Wiki Bio en leeftijd

Robby Ayala was geboren op 20 mei 1991 , in West Palm Beach, Florida, VS, wat betekent dat zijn sterrenbeeld Stier is, hij 27 jaar oud is en de nationaliteit Amerikaans is. Robby is vooral bekend als Viner en YouTuber, en op dat gebied heeft hij video's geproduceerd zoals BECOMING A ROYAL FAMILY | DATUM DAG 2 en Accidental Prank War.

Cali brah

Gepost door Robby Ayala Aan maandag 3 augustus 2015

Netto waarde

$ 1 miljoen.

Etniciteit en achtergrond

Robby is blank en heeft donker haar en blauwe ogen.

Robby Ayala

Sociale media

Zijn Twitter-account is vergrendeld en alleen mensen die hem volgen, nog steeds 170.000, kunnen zijn berichten zien.

Instagram

Robby wordt gevolgd door meer dan 300.000 mensen op Instagram , en gebruikt het genoemde netwerk om zijn fans een kijkje achter de schermen te laten nemen. Hij heeft onlangs een foto van hem en zijn vrouw Sara gepost met het onderschrift Iemand heeft ons een echte kist ananas gestuurd. We hebben ook ongeveer 6 ananaskoekjes en 7-10 sets ananaszout- en pepervaatjes. Laat het me weten als iemand wat ananas spul wil, Sara gaat morgen de stad uit. Daarnaast plaatste hij een foto van zijn hond, waar zijn fans dol op lijken te zijn, en voegde eraan toe Dit is hoe het bereiken van een levensdoel eruit ziet! Eindelijk heb ik Lilly op me laten slapen. Zijn volgers stuurden talloze lieve berichten en opmerkingen en noemden de foto schattig.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoe langer ik hiernaar kijk, hoe meer ik me realiseer dat haar hand eruitziet als een soort reptielenklauw... als een roofvogelvoet... of een... kip. (Ze wees me hierop btw.) ??? @sayhop

Een bericht gedeeld door Robby Ayala (@robbyjayala) op 20 maart 2018 om 18:57 PDT

Relatie status

Sara en Robby kennen elkaar naar verluidt al sinds hun vroege dagen op Vine. Hoewel hij er de voorkeur aan geeft wat informatie over zijn privéleven achter gesloten deuren te houden, sprak Robby over zijn huwelijk. In feite hebben hij en zijn vrouw hun trouwvideo geüpload naar hun gezamenlijke YouTube-kanaal. Het stel maakte onlangs bekend dat Sara zwanger is.

Vrouw Sara Ayala

Robby's vrouw is vooral bekend als ex-Viner, die YouTuber werd. Sara Hopkins Ayala werd geboren op 16 maart 1991 in Columbus, Georgia, VS, wat betekent dat haar sterrenbeeld Vissen is, 28 jaar oud is en de Amerikaanse nationaliteit heeft. Ze is vooral bekend als YouTuber en ex-Viner, en op dat gebied heeft ze meegewerkt aan video's als Finding My Perfect Match, Get ready with me * Makeup in REAL TIME en Dear Sayhop | Moet ik mijn belofte ring teruggeven?. Als het om haar etniciteit gaat, is Sara blank, met blauwe ogen en bruin haar, dat ze soms wat lichter verft, en dat past ook perfect bij haar huidskleur. Ze ging naar de Auburn University, waar ze radio, televisie en film studeerde, en studeerde af met een BA-graad.

Ik denk dat Chico weet dat ik zwanger ben.

Hij wil niet meer op mijn buik lopen en hij is zo voorzichtig als hij op mijn schoot of borst kruipt.

WAAROM ZIJN HONDEN ZO PRACHTIG pic.twitter.com/IAosYaNTez

— Sara Hopkins Ayala (@Sayhop) 31 maart 2019

Instagram

Instagram-account wordt gevolgd door 240.000 mensen en ze heeft onlangs een foto van haar man en haar honden gedeeld met het bijschrift: When you real are your last Easter as a family of 4. Haar volgers feliciteerden haar verder met haar zwangerschap en voegden eraan toe dat ze niet kunnen wachten op baby Ayala.

Carrière

Sara en Robby uploadden hun eerste video-slaapkamerchats in 2018 en maakten vervolgens Husband Guesses What My Makeup Does, REAGEEREND OP ONZE OUDE WIJNSTOKKEN!, *ULTIMATE YouTube Challenge CHALLENGE en REAGEREN OP ONZE HOGE SCHOOL PICS! *IN ELKAAR KRIMPEN*. Vanaf hun meest recente video's, deze omvatten ONZE HUWELIJKSVIDEO | Sara en Robby en welke hond zijn wij? Krijgen we kinderen?. In totaal heeft het paar 13 video's gemaakt, waardoor ze beroemd werden en meer fans bij het publiek kregen.

Aanbevolen