Acteurs

Wat is er met Robin Vernon gebeurd? Wiki, split, gewicht, netto waarde

Wie is Robin Vernon?

Robin Vernon werd geboren in 1968, in de Verenigde Staten van Amerika, en is zowel actrice als reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend als onderdeel van de show South Beach Classics, waaraan ze samen met haar ex-man Ted werkte. Vernon in zijn bedrijf genaamd Ted Vernon Specialty Automobiles.

Ja! Precies wat we nodig hadden, een Scooby Doo Van!

Gepost door Robin Vernon Aan dinsdag 5 januari 2016

Het vermogen van Robin Vernon

Hoe rijk is Robin Vernon? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom verworven dankzij haar omgang met haar voormalige echtgenoot, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 15 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Er is heel weinig bekend over het leven van Robin voordat ze beroemd werd via televisie - ze heeft geen details over haar familie en jeugd gedeeld. Het is waarschijnlijk dat ze op jonge leeftijd een carrière in acteren wilde nastreven, zoals blijkt uit de projecten die ze op zich nam voordat ze een reality-tv-persoonlijkheid werd.

Ze was aanwezig Middelbare school Torrejon dat was een school van het Ministerie van Defensie (DOD) buiten Madrid, Spanje, op de luchtmachtbasis Torrejon. Dit geeft aan dat Robin in haar jeugd mogelijk veel is verhuisd omdat een ouder in het leger zit. De school was oorspronkelijk bekend als Madrid High School, die werd opgericht in de jaren 1950, maar later werd geopend in een omgebouwde kazerne op de luchtmachtbasis Torrejon. De school zette haar activiteiten voort tot in de jaren negentig totdat de Amerikaanse aanwezigheid in het gebied werd afgebouwd, wat leidde tot de laatste toelatingsklasse in 1992.

South Beach-klassiekers

In 2011 besloot Robin samen met haar toenmalige echtgenoot Ted om samen te werken voor een reality-tv-show getiteld South Beach-klassiekers . De show concentreerde zich op het duo samen met een bemanning die ze de waterspuwers noemen, die klassieke auto's op de markt koopt, verkoopt en verhandelt. De show werd een semi-documentaire over de groei van hun bedrijf, omdat ze de show begonnen als een kleine dealer, maar naarmate de seizoenen vorderden, werden ze uiteindelijk een onderneming van meerdere miljoenen dollars, die handelde van auto's zoals Rolls-Royces tot antieke Ford-modellen, waardoor ze een van de grootste klassieke autowinkels in Florida zijn.

De show loopt in totaal vier seizoenen, met een vijfde seizoen op komst na een onderbreking - de show werd eerder uitgezonden op Discovery Network, maar wordt nu uitgezonden op YouTube en een regionaal netwerk genaamd Beach Channel. In de laatste seizoenen van de show verdween Robin langzaam uit de schijnwerpers vanwege een echtscheidingsprocedure en een moeizame relatie, ook al hebben ze een gezin. Het vijfde seizoen heeft haar aanwezigheid niet aangegeven, en het zullen waarschijnlijk Ted en zijn bemanning zijn die Ted Vernon Specialty Automobile Inc leiden. Later kondigde hij aan dat hij samen met marketingspecialist Christine Morrie zou co-hosten.

Ex-echtgenoot Ted Vernon

Ted Vernon – ook wel de Wolfman genoemd – heeft veel gedaan in zijn leven. Afgezien van zijn autodealerbedrijf, heeft hij zich verdiept in acteren, productie en amateurboksen. Hij begon met de laatste, boksen toen hij achter in de twintig was nadat hij al wat rijkdom had verworven. Hij slaagde erin om de professionele status te bereiken en had een paar goede gevechten voordat hij uiteindelijk werd verslagen door Kent Baker in het Miami Beach Convention Center. Hij beëindigde zijn professionele carrière met een record van 3-1 en ging toen verder met acteren.

ted vernon pic.twitter.com/72FUlTXqAu

— Ted Vernon (@TedVernon) 23 april 2013

De meeste van zijn acteerprojecten zijn B-films die in Florida zijn gemaakt, en terwijl hij dat deed, concentreerde hij zich ook op het opbouwen van zijn zakelijke inspanningen. Hij handelt in klassieke auto's van alle soorten, daterend uit de jaren 1920 tot de vroege jaren 2000. De films waaraan hij heeft gewerkt zijn onder meer Scarecrows waarin hij een hoofdrol had, en de horrorfilm Angel of Dying. Hij probeerde ook zijn hand op muziek en creëerde zijn eigen groep genaamd Ted Vernon and the Bulldogs, en werd toen de leadzanger van de band The Chromatics en The Autotones. Hij is ook te zien in muziekvideo's zoals Miami High Boy en My Blue Angel van Aaron Tippin.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Robin in 2000 met Ted trouwde en 16 jaar bij elkaar bleef. Voorafgaand aan hun huwelijk was hij gescheiden en had hij drie kinderen uit zijn eerste huwelijk dat in een scheiding was geëindigd. Hij is 30 jaar ouder dan zij – de twee ontmoetten elkaar op een blind date en kregen na hun huwelijk samen een kind, maar scheidden in 2017.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Robin Vernon (@robin_vernon_sbc) op 31 mei 2015 om 14:20 PDT

Volgens haar is ze het slachtoffer van huiselijk geweld, en dat Ted bekend staat als... beledigend richting zijn gezin. Hij doet zijn best om dit feit te verbergen, maar alle familieleden die dicht bij hem staan, hebben zijn geweld op de een of andere manier ervaren. In 2017 werd Robin opgenomen in het ziekenhuis nadat ze fysiek was aangevallen nadat ze haar toevlucht had gezocht in het huis van een buurman. Ze beweerde dat haar ex-man haar had aangevallen, maar hij was nergens te bekennen. Hoewel hij de aantijgingen ontkende, zijn tal van leden van zijn familie uit zijn vorige huwelijk naar voren getreden om de beweringen te bevestigen. Een dochter van haar besloot als tiener van huis weg te lopen, ergens ver weg te gaan wonen en haar naam te veranderen om zo ver mogelijk bij hem vandaan te zijn. Ondanks dit alles heeft Robin besloten geen aanklacht tegen hem in te dienen.

Aanbevolen