Ankers

Wat is er met Roxanne Evans gebeurd (Nieuws 12)? Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot

Wie is Roxanne Evans?

Roxanne Evans werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een uitzendjournalist, vooral bekend als onderdeel van de in New Jersey gevestigde televisiezender News 12 als milieuverslaggever. Ze is ook het avondnieuwsanker van het station.

Bekijk dit bericht op Instagram

Terug op de links!

Een bericht gedeeld door Roxanne Evans (@roxanneevanstv) op 6 oktober 2015 om 12:12 PDT

De rijkdom van Roxanne Evans

Hoe rijk is Roxanne Evans? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Haar werk heeft haar naar verschillende delen van het land geleid, aangezien ze zowel in als buiten het veld op spraakmakend nieuws heeft gerapporteerd. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen, aangezien haar huidige salaris naar verluidt bijna $ 100.000 is.

Vroege leven

Er is bijna geen informatie beschikbaar over het leven van Roxanne buiten haar professionele inspanningen. Er zijn geen details over haar familie, jeugd en haar opleiding. Zelfs de redenen en ervaringen die haar ertoe brachten haar carrière te kiezen, zijn nooit publiekelijk bekendgemaakt. Het is alleen bekend dat ze opgroeide in de VS, en enige tijd nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, nam ze de beslissing om journalistiek te worden.

Roxanne Evans

Journalistiek is de productie en distributie van rapporten over verschillende platforms zoals print, televisie, internet en radio. Concepten en rolverantwoordelijkheden verschillen van land tot land. Sommige journalisten zijn direct verbonden met de regering van een land, terwijl anderen voor onafhankelijke bedrijven werken. Ze kunnen ook worden ingehuurd door een particuliere industrie voor een specifiek doel. Met de komst van smartphones en internet is het medialandschap de afgelopen jaren veranderd, met meer focus op digitaal nieuws en snelle releases. Dit heeft ook geleid tot problemen met meer traditionele vormen van media. Sommige mensen blinken echter nog steeds uit op de meer traditionele gebieden, zoals Roxanne die dat op televisie heeft bewezen.

Nieuws 12

Volgens Evans heeft ze in het hele land gewerkt bij topzenders die grote markten bestrijken, hoewel ze de details van haar werk niet echt heeft gespecificeerd. Ze is ook betrokken geweest bij veldrapportage en heeft verslag gedaan van spraakmakende processen, verhalen over vermiste kinderen, politieke campagnes en grote natuurrampen in het hele land. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ze begon te werken met News 12, of de Nieuws 12 Netwerken , een groep regionale nieuwszenders via de kabel die eigendom zijn van Altice USA, en die 24 uur per dag nieuws bieden.

Ze bieden nieuws over verschillende regio's van het grootstedelijk gebied van New York City, met uitzondering van Staten Island, Queens en Manhattan; Roxanne maakt deel uit van het dekkingsteam van New Jersey. Het station begon zijn activiteiten in 1986 en is de eerste 24-uurs regionale kabelnieuwsdienst in het land. Het bedrijf kreeg kritiek toen het een abonnementsservice begon aan te rekenen voor degenen die buiten het kijkgebied wonen, in een tijd dat ze nog onder Newsday Media Holdings vielen. Het bedrijf werd vervolgens in 2016 gekocht door Altice.

Recente inspanningen

News 12 had toen nog een team uit Connecticut en Westchester, maar besloot de twee te consolideren en te verspreiden naar Long Island en New Jersey. In 2018 werd een nieuwe divisie met de naam Altice USA News opgericht en werd een nieuw programma met de naam I24News uitgezonden. Volgens Roxanne zijn enkele van haar meest memorabele verhalen de verhalen die een direct effect hebben op kijkers of consumenten. Ze deed verslag van sloppenwijkheren in het gebied en onderzocht zowel corrupte bedrijven als hun eigenaren. Ze heeft ook gerapporteerd over oplichting door oplichters die willen profiteren van de minder bedeelden.

Regen kan me niet van de peilingen houden. Vandaag is #Verkiezing Dag !!! Ik heb mijn deel gedaan, nu doe jij het jouwe ??? #gestemd #Amerikaans meisje pic.twitter.com/Fyg2OPmmqf

— Roxanne Evans (@roxanneevans12) 6 november 2018

Een van haar grootste prestaties in het veld tot nu toe was toen een van haar rapporten ertoe leidde dat alleenstaande moeders en ouderen hun geld terug kregen van een oplichterij. Ze deed ook verslag van verwarmingsproblemen in een gebied dat hielp om de warmte in een huis midden in de winter te herstellen. Haar rapporten hebben ook bijgedragen aan de ontdekking en arrestatie van verschillende criminelen. Ze maakt dagelijks rapportages en draagt ​​ook bij aan de digitale aanwezigheid van het netwerk. Haar video's en rapporten kunnen online worden bekeken via de website van het bedrijf, evenals op YouTube.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Evans. Ze heeft geen informatie over een vriend of echtgenoot openbaar gemaakt, dus bronnen stellen dat ze single is, omdat er geen bewijs is om het tegendeel te bewijzen. Volgens haar werkt ze graag als nieuwslezer, omdat ze hoopt dat haar werk een verschil kan maken voor de dag van haar kijkers.

Tover vandaag een lach op iemands gezicht! Het is #NationalTellAJokeDay Bekijk mijn #tache Laat me je beste bon horen!

Gepost door Roxanne Evans Aan zaterdag 16 augustus 2014

Net als tal van uitzendpersoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media, met name op Twitter, waar ze meer dan 4.000 volgers heeft. Ze twittert vooral over recente ontwikkelingen binnen het landelijke en lokale nieuws, maar doet niet zo vaak verslag als de meeste actieve online journalisten. Ze heeft ook een Instagram rekening met meer dan 1.500 volgers, die veel persoonlijke foto's bevat, waaronder met beroemdheden en van haar uitgaan naar evenementen in de stad. Ze plaatst ook foto's van achter de schermen op het werk. Ze heeft ook een Facebook-pagina, waarop ze af en toe berichten plaatst over ongebruikelijk of opmerkelijk nieuws in het gebied, evenals video's van enkele gedenkwaardige uitzendingen, hoewel ze niet vaak op dat account plaatst, soms maanden tussen de berichten.

Aanbevolen