Ankers

Wat is er met Sheena Parveen gebeurd? Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Sheena Parveen?

Sheena werd geboren in India op 23 mei 1987, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en nu met de Amerikaanse nationaliteit toen ze op zeer jonge leeftijd naar de VS verhuisde - Sheena kwam in de schijnwerpers nadat ze begon te werken als weerverslaggever voor de NBC netwerk in San Diego.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze lieve jongen is Santana!! Hij is beschikbaar voor een liefdevol huis bij @ranchocoastal #ADOPT ??

Een bericht gedeeld door Sheena Parveen (@sheenaparveen) op 27 maart 2019 om 12:01 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Sheena bracht haar hele jeugd door aan de kust van Florida met haar ouders - haar liefde voor meteorologie begon zich al op zeer jonge leeftijd te ontwikkelen omdat ze het weer altijd als fascinerend beschouwde. Haar vader komt oorspronkelijk uit India en heeft als computerprogrammeur gewerkt, terwijl haar moeder oorspronkelijk uit de VS komt en in de vastgoedsector heeft gewerkt. Sheena is enig kind en heeft geen broers en zussen.

Terwijl andere kinderen een hekel hadden aan slecht weer en onweer waar ze bang voor waren, was Sheena er verbaasd over en wilde ze er meer over weten. ‘ Ik keek naar onweersbuien de hele tijd, en ik hield er altijd van om naar bliksem te kijken, dus ik wist dat ik iets met het weer wilde doen. Pas toen ik naar de universiteit ging, besefte ik dat ik dit kon nastreven. En in Florida State, als je door de meteorologie-afdeling gaat, heb je de kans om dingen voor de camera te doen, en toen begon ik te beseffen dat ik dit kon doen.'

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Florida, schreef Sheena zich in aan de Florida University en studeerde af met een bachelordiploma in meteorologie.

Carrière in de journalistiek

Sheena was klaar om aan het werk te gaan zodra ze haar diploma had behaald - haar eerste baan was een verslaggever en een meteoroloog voor het ABC's MSBC TV-station in Tallahassee in Florida. Mensen vielen bijna onmiddellijk voor Sheena dankzij haar uiterlijk en haar rapportagevaardigheden, maar ze bleef niet lang bij het station toen ze overstapte naar WCTV en werd hun weerverslaggever en columnist. Ze organiseerde ook een speciaal soort show getiteld Adoptie van huisdieren die elke zondagochtend werd uitgezonden, met de nadruk op tal van problemen met het adopteren van huisdieren, en vaak gastheer was van mensen van de Human Society of Tampa Bay - Sheena hielp zelfs bij het adopteren van een paar puppy's.

Ze werd in december 2011 onderdeel van het NBC 10-team in Philadelphia - ze werd geprezen voor haar optreden daar en werd in 2012 door de Daily News uitgeroepen tot It Girl. In de jaren die ze doorbracht als onderdeel van de NBC 10, werkte Sheena ook af en toe met andere radio- en tv-stations zoals 101.1 MORE FM, CSN en de 76ers. Ze maakte vijf jaar deel uit van de NBC 10 tot 2016, toen ze overstapte naar NBC 4 in Washington D.C.

Sinds begin 2019 werkt Sheena voor NBC 7 San Diego en is ze te zien tijdens hun News Today- en News Midday-shows - ze heeft nu bijna alle mogelijke weersomstandigheden behandeld, waaronder orkanen, tornado's en sneeuwstormen. Enkele van de belangrijkste verhalen die ze behandelde waren de orkaan Sandy toen deze de Jersey Shore trof, de sneeuwstorm die in 2016 plaatsvond en waarbij ze mensen meerdere keren per dag gedurende een paar dagen moest informeren, en ze behandelde ook de EF5-tornado die vernietigde een basisschool in Moore in Oklahoma.

Sheena Parveen

Persoonlijk leven en relaties

Sheena is min of meer geheimzinnig als het gaat om haar persoonlijke zaken, maar het gerucht gaat dat ze met verschillende mensen is uitgegaan, van wie de meesten beroemdheden zijn, waaronder William Green, Jamison Uhler, een populair anker dat voor NBC 10 had gewerkt, Hugh Jackson, en zelfs Jason Statham, een van de huidige beroemde acteurs in Hollywood. Geen van deze geruchten is bevestigd, terwijl ze die over Jason Statham verwierp omdat de twee elkaar blijkbaar maar één keer hebben ontmoet, toen Sheena de kans kreeg om hem te interviewen.

Het gerucht gaat dat Sheena eerder getrouwd was met een man genaamd Charlie, maar dit is niet door haar bevestigd, hoewel veel mensen erover spraken. Ze zou momenteel uitgaan met een populaire ijshockeyspeler genaamd Scott Hartnell nadat de twee een paar keer samen waren gezien, maar geen van beiden heeft de geruchten bevestigd (noch ontkend).

Andere voorkeuren en interesses

Sheena is geïnteresseerd in sport sinds ze op de middelbare school zat en speelde volleybal voor het team van haar middelbare school, terwijl ze nu golft en gaat paddleboarden - ze zou een paddleboard uit San Diego hebben besteld om naar haar in Philadelphia te worden verzonden, en beschouwde dat als haar 'beste beslissing ooit'. Ze is een groot hondenliefhebber en brengt haar vrije tijd graag door met haar honden Max en Bella, die ze heeft geadopteerd uit Georgië en Afrika. Ze houdt ook erg van reizen en vindt het leuk om plekken te ontdekken waar ze nog nooit is geweest. Volgens haar interview met Philly Mag , Sheena houdt van koken en kan alles maken wat je maar kunt bedenken - haar persoonlijke favoriete gerecht is spaghetti met vleessaus of chili. Haar favoriete tv-programma is Curb your Enthusiasm, zozeer zelfs dat ze van het themalied de ringtone op haar telefoon maakte.

Verdorie, ik heb de kerstman net gemist. ?? Lever vandaag nog je onverpakte speelgoed in voor onze Toys For Tots-rit! Donaties de hele dag tot 19:00 uur! Info bij https://t.co/JWdpTAYTkm @nbcsandiego pic.twitter.com/YtNoyeC7wD

— Sheena Parveen (@SheenaParveen) 7 december 2018

Uiterlijk en vermogen

Sheena is momenteel 31 jaar oud en rookt of drinkt niet. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1.57 m lang, weegt ongeveer 48 kg en haar vitale statistieken zijn 35-26-34 - en heeft geen tatoeages omdat ze geen grote fan is van hen. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Sheena geschat op ongeveer $ 3 miljoen, terwijl ze naar verluidt $ 150.000 per jaar verdient als meteoroloog voor NBC 7.

Leuk weetje

Main Line Magazine noemde Sheena de beste tv-weerpersoon.

Aanwezigheid op sociale media

Sheena is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in december 2011 en heeft tot nu toe meer dan 45.000 volgers verzameld en bijna 7.500 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 33.000 mensen, terwijl ze ongeveer 1.100 foto's heeft gepost - ze heeft ook een Facebook-pagina, die wordt gevolgd door ongeveer 33.500 fans.

Aanbevolen