Ankers

Wat is er met Steve Langford gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris, vrouw, kinderen

Wie is Steve Langford?

Steve Langford is een bekende Amerikaanse journalist en nieuwsverslaggever. Hij werd geboren op 6 februari 1956 in London, Ontario, Canada, dus zijn geboorteteken is een Waterman, zijn etniciteit is blank en hij heeft nu de Amerikaanse nationaliteit.

Jeugd en onderwijs

Steve bracht ongeveer 30 jaar door in Ontario, Canada, totdat hij en zijn gezin besloten naar de VS te verhuizen. Zijn vader en moeder hadden goedbetaalde banen toen hij jong was, dus bijna alles was voor hem beschikbaar. Toen hij klaar was met de middelbare school en de middelbare school, was het zijn droom om journalist te worden, dus ging hij studeren aan de Universiteit voor Journalistiek in Laval, Quebec. Na een paar jaar naar de universiteit te zijn gegaan en het met groot succes te hebben gedaan, was zijn volgende stop de University of Western Ontario. Toen hij voor het eerst naar de VS kwam, ging hij meteen op zoek naar een baan, en met zijn journalistieke diploma's was het niet moeilijk voor hem om er een te vinden.

Carrière en begin

Kort nadat hij naar de VS was gekomen, werkte hij van 1994 tot 1995 bij KENS-TV, wat erg succesvol bleek te zijn en daarna kreeg hij een baan bij het tv-programma Hard Copy, waar hij werkte als verslaggever en producent. Terwijl hij als producer werkte, kon zijn talent worden gezien door veel mensen die populair zijn in de nieuwsindustrie, wat hem in de toekomst zou helpen om goedbetaalde banen te krijgen. Sommige bronnen zeggen dat hij in deze periode meer dan 100 reportages maakte over verschillende evenementen en meer dan 150 uitzendingen produceerde. Begin 1999 kreeg hij promotie om als presentator te werken voor het nieuwsbedrijf Nash Entertainment, en aan het eind van het jaar nam hij een pauze tot 2001, toen hij werd aangenomen om als producer te werken voor National Enquirer TV en MSNBC. Hij was ook bureauchef en producer bij Celebrity Justice, terwijl hij ook werkte bij radiozenders SiriusXM FM en FM News 101.9 New York.

Steve Langford

Werken bij Howard News

Zijn beroemdste baan die hem maakte tot wie hij nu is, was bij de Howard 100 News. Terwijl hij voor hen werkte, werd hij echt beroemd en werd hij genoemd als een van de beste nieuwslezers - in een interview zei hij: 'Maar toen las ik op een dag in de krant dat Howard Stern overstapt naar satelliet en dat hij een nieuwsafdeling wil beginnen. … Ik was gefascineerd door het idee en heb toen een paar mensen gemaild.” Hij was erg enthousiast over deze baan: “Toen kreeg ik ineens een “telefoontje. ‘Kun je op maandagochtend binnenkomen?’ en dat duurde 6 jaar.’ Steve werd in oktober 2005 aangenomen om voor SiriusXm te werken totdat Howard News live ging.

Langford deed verslag van een verscheidenheid aan verhalen en gebeurtenissen in de periode van 2005 tot 2011, als de belangrijkste nieuwsverslaggever bij het bedrijf, en blijkbaar ook de beste. Helaas ging het niet zoals Steve gepland had. Kort na een vakantie die hij in 2011 nam, besloot hij zijn baan op te zeggen, wat iedereen schokte. Al zijn fans en al zijn collega's wachtten geduldig tot hij over dit evenement zou spreken en waarom hij besloot te stoppen en in een interview dat hij deed, zei hij: 'Na vijf jaar kon je een beetje voelen dat de focus van de show was aan het veranderen en dus was het tijd om verder te gaan'. Na daar zes jaar gewerkt te hebben besluit hij te verhuizen naar een ander FM-station in New York.

Netto waarde

De nieuwsverslaggever heeft veel contracten en samenwerkingen gehad met verschillende tv-stations en radiozenders, die zijn belangrijkste bron van inkomsten zijn geweest. Bronnen schatten dat zijn nettowaarde medio 2019 meer dan $ 500.000 bedraagt, maar blijkbaar heeft hij veel geld geïnvesteerd in onroerend goed en radiokanalen. Er is geen informatie over zijn huidige salaris.

Gezins- en privéleven

Steve is een getrouwde man, voor Randi. Deze twee brachten veel tijd samen door voordat ze trouwden, kort daarna beviel Randi van hun eerste kind en twee jaar later werd hun tweede kind geboren. Tegenwoordig woont het gezin samen in New York.

Steve Langford

Verschijning

Steve is 180 cm lang en weegt ongeveer 80 kg. Hij heeft blond haar en blauwe ogen. Hij kleedt zich graag formeel, omdat hij voor zijn werk in de meeste gevallen een pak moet dragen.

Sociale media

Hij heeft geen Twitter- of Instagram-profielen en ook geen andere sociale media-accounts.

Aanbevolen