Beroemdheden

Wat is er met Steven Assanti gebeurd? Is hij dood vandaag? Wiki Bio

Steven Assanti Wiki Bio

Steven Assanti werd geboren in Providence, Rhode Island, VS, op 2 december 1981, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is populair omdat hij in de Mijn leven van 600 pond TLC-show.

Gepost door Steven Assanti PIZZAFEEST Aan dinsdag 11 juni 2019

Wat is er met Steven Assanti gebeurd?

Het is niet met zekerheid bekend wat er met Steven Assanti is gebeurd. Nadat hij de My 600lb Life-show had verlaten, zou hij zijn blijven afvallen en trouw zijn gebleven aan zijn belofte aan zichzelf om het leven dat hij eerder had te verlaten. Er wordt ook gezegd dat hij getrouwd is met Stephanie Sanger, een gediplomeerd massagetherapeut.

Is hij dood vandaag?

Hoewel er geruchten waren dat Steven dood zou zijn omdat hij de afgelopen jaren niet op tv is verschenen, zijn deze niet waar. Steven verschijnt misschien niet meer op tv, maar dat is alleen omdat hij niet langer te zwaar is - hij is geopereerd en zorgt nu goed voor zijn gezondheid. Er wordt zelfs gezegd dat hij nu bijna een jaar getrouwd is.

Steven Assanti

Het vroege leven en onderwijs

Steven bracht een deel van zijn jeugd door in Rhode Island en een deel in Texas toen hij daar tijdens zijn tienerjaren naartoe verhuisde met zijn gezin. Er is niet veel bekend over de familie van Steven, omdat hij er liever niet over praat, maar het is bekend dat zijn broer Justin ook te zwaar is, zoals ze allebei in de show verschenen. Hun ouders gingen uit elkaar omdat hun moeder alcoholist was en ze werden opgevoed door hun vader.

Steven ontwikkelde zijn verslaving aan eten tijdens de jaren die hij op de middelbare school doorbracht - na zijn toelatingsexamen besloot hij geen hbo-opleiding te volgen.

Problemen met zijn gewicht en zijn verschijning op tv

Steven trok de aandacht van het publiek na zijn optreden in de Dr. Phil-show in 2007, waarin hij sprak over zijn doel om af te vallen en zijn leven weer normaal te maken - hij sprak ook over zijn doel om acteur te worden. Drie jaar gingen voorbij en er werd geen vooruitgang geboekt - totdat Steven een videopleidooi deed om in The Biggest Loser-show te verschijnen, maar zijn verzoek werd afgewezen (zo grote verliezer was hij).

Kort daarna benaderde TLC hem en vroeg of hij wilde verschijnen in hun My 600lb Life-show - Steven was op dat moment in slechte conditie omdat hij meer dan 730 pond woog en zijn been was geïnfecteerd. Hoewel hij het tijdens de show min of meer goed deed, verslechterde zijn toestand na afloop en werd hij nog zwaarder. Hij en zijn broer Justin besloten om de beste dokter te zoeken die ze konden, en uiteindelijk spraken ze met de beroemde Iraanse chirurg Dr. Younan Nowzaradan. De chirurg besloot de twee broers te helpen, en nadat Steven een maagbypassoperatie had ondergaan, slaagde hij erin om veel gewicht te verliezen. Sindsdien is hij niet meer op tv verschenen, maar naar verluidt bleef hij afvallen en leidt hij vandaag een gelukkig en gezond leven.

De My 600lb Life-show

My 600lb Life is een reality-tv-serie die sinds 2012 op het TLC-kanaal wordt uitgezonden. Elke aflevering van de serie volgt een enkele persoon die ernstig zwaarlijvig is en een jaar van hun leven laat zien - al degenen die in de show schitteren wegen meer dan 600 pond, en probeer af te vallen tijdens dat ene jaar filmen. De patiënten werken samen met de beroemdste chirurg voor zwaarlijvige mensen, Younan Nowzaradan – hij probeert eerst hun gewicht te verlagen door middel van diëten en oefeningen, en stelt vervolgens operaties voor zoals een maagbypassoperatie en sleeve-gastrectomie.

De serie heeft ook een speciaal deel met de titel Waar zijn ze nu?, dat laat zien of de vorige patiënten erin geslaagd zijn om af te vallen en een gezond leven zijn gaan leiden.

Persoonlijk leven en relaties

Steven is erg geheimzinnig als het gaat om zijn persoonlijke zaken. Hij heeft nooit over zijn vroegere of huidige affaires gesproken, maar het publiek denkt dat dit komt omdat hij vanwege zijn gewicht niet veel geluk heeft gehad met de meisjes.

Het gerucht gaat echter dat Steven getrouwd is met Stephanie Sanger, een gediplomeerd massagetherapeut - ze heeft een foto met Steven op haar Facebook-profiel geüpload met het bijschrift: 'Het is een mooie dag voor een witte bruiloft. Net getrouwd met Stephanie Assanti en Steven Assanti - steek mijn hart over en hoop te sterven aan mijn geliefde, ik zal nooit liegen. Het is alleen hij en ik'. De bruiloft van de twee vond vermoedelijk plaats in de kamers van de Des Moines-rechter op 17 mei 2018 - ze zouden ook bijpassende tatoeages hebben, zoals Steven's leest 'ze houdt van al mijn donker' terwijl Stephanie leest 'hij ziet al mijn licht'.

Onbeleefd zijn tegen het ziekenhuispersoneel

Het is zeker niet aardig om onbeleefd te zijn tegen iemand die je alleen maar probeert te helpen. Terwijl Steven in een ziekenhuis lag tijdens het filmen van de My 600lb Life, werd hij erg onbeleefd en agressief tegen de mensen die in het ziekenhuis werkten. Waarom? Omdat hij wilde pizza bestellen en het personeel liet hem niet toe. De scène eindigde met Steven die uit het ziekenhuis werd gegooid vanwege zijn ongepast gedrag.

Steven's uiterlijk en vermogen

Steven is momenteel 37 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen, hij draagt ​​een bril, maar zijn lengte en – niet verwonderlijk – gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen is het huidige vermogen van Steven meer dan $ 10.000.

Steven Assanti

Aanwezigheid op sociale media

Steven is helemaal niet actief op internet, maar er zijn enkele door fans gemaakte (of door hater gemaakte) accounts op verschillende platforms. Er bestaat een Twitter-account dat in maart 2011 werd gelanceerd, gevolgd door meer dan 550 mensen, maar er staat geen enkele tweet op. Er is ook een YouTube-kanaalsite met de titel Steven Assanti Official oftewel fatboygetdownlive, dat op 29 oktober 2012 werd gelanceerd en tot nu toe bijna 1.000 abonnees telt.

Aanbevolen