Beroemdheden

Wat is er met Taylor Strecker gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, homo, vriendin, echtscheiding

Wie is Taylor Strecker?

Taylor Strecker is een Amerikaanse radiopersoonlijkheid en presentator, vooral bekend van haar werk aan de populaire SiriusXM-ochtendshow, Wake Up with Taylor, die werd uitgezonden van 7.00 uur tot 10.00 uur EST.

Dus, wil je meer te weten komen over het leven en werk van Taylor Strecker, van haar vroege jeugd tot nu toe, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je dichter bij de Amerikaanse radiopresentator brengen.

Bekijk dit bericht op Instagram

@bustle je weet echt hoe je een meisje moet uitdagen ????

Een bericht gedeeld door Taylor Strecker (@taylorstrecker) op 11 april 2019 om 13:51 uur PDT

Taylor Strecker's Wiki Bio, leeftijd

Taylor Strecker werd geboren in New York City, maar het exacte geboortejaar is onbekend, omdat ze een nogal geheimzinnig persoon is en tot nu toe niet over haar leeftijd heeft gesproken. Strecker werd geboren als zoon van een arts, een vader die afstudeerde aan de Harvard University, en een moeder die afstudeerde aan het Boston College. Taylor groeide op in een klein stadje buiten Boston, Cohasset genaamd, in een katholieke omgeving en aangezien haar ouders allebei maagd waren toen ze trouwden, wilden ze hetzelfde voor haar. Strecker studeerde af aan de Park School of Communication van Ithaca College en hoefde niet lang te wachten op haar eerste baan in de radio-industrie.

Een carrière als radiopresentator

Kort na haar afstuderen ontdekte een programmadirecteur van SiriusXM Taylor Strecker in New York en bood haar in maart 2006 een baan aan bij Cosmo Radio. verschillende onderwerpen in de popcultuur, en voerde talloze interviews met beroemdheden zoals Channing Tatum, Taylor Kitsch, Selena Gomez, Justin Bieber, Hilary Duff en Kim Kardashian, onder anderen. Na 11 jaar Wake Up with Taylor stopte Strecker in 2017 met werken aan SiriusXM, en tot op de dag van vandaag weten we niet waarom.

Hey meisje Hey! #taylordoesthemoonman pic.twitter.com/th5TInOCtk

- Taylor Strecker (@taylorstrecker) 9 april 2016

Taylor Strecker Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Taylor als radiopresentator bij een paar radiostations gewerkt, heeft ze ook haar eigen blog en maakt ze virale video's op YouTube, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Taylor Strecker is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Strecker zo hoog is als $ 100.000. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze zijn carrière met succes voortzet.

Wat is er met Taylor Strecker gebeurd?

Dezelfde vraag heeft de hoofden van Streckers fans gekweld nadat haar populaire ochtendshow Wake Up with Taylor stopte met uitzenden. Ze verdween plotseling uit de show en SiriusXM-radio in het algemeen, en niemand weet zeker waarom. Het is mogelijk dat de leidinggevenden de show hebben geannuleerd zonder haar hiervan op de hoogte te stellen, maar het radiostation heeft hierover geen persbericht uitgebracht. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat Taylor is gestopt, maar voorlopig tasten we in het duister. Desalniettemin is het veilig om te zeggen dat we Taylor niet snel op Sirius XM zullen horen of zien, omdat haar show is vervangen. Echter, je kunt haar vinden in haar nieuwe onafhankelijke radioshow genaamd The Taylor Strecker Show, die live wordt uitgezonden van maandag tot vrijdag van 8 tot 10 uur EST. Ze host ook virale YouTube-video's en een lifestyleblog.

Taylor Strecker

De scheiding van Taylor Strecker

Taylor Strecker was getrouwd met Brett Epstein, maar dat huwelijk duurde niet lang. Ze ontmoetten elkaar op een lacrossefeest in Penn State en na een geweldig weekend samen te hebben doorgebracht, begonnen ze te daten in 2010. Taylor en Brett trouwden vier jaar later, maar scheidden na slechts een jaar omdat er, volgens Strecker, een gebrek aan passie was.

Taylor Strecker homo, vriendin

Een van Taylor's redenen om te scheiden van Brett Epstein was weinig interesse in zowel mannen als seks met mannen, en hoewel haar man niet opdringerig was als het op geslachtsgemeenschap aankwam, begon hun huwelijk uit elkaar te vallen. In 2016, Strecker ontmoette haar vriendin , Taylor Donohue, die als videograaf werkte voor een wederzijdse vriend. Het begon echter niet goed voor hen twee, aangezien Strecker enigszins jaloers was op Donohue vanwege haar lengte en mooie gezicht. Toch bleven ze vrienden en begon hun relatie uit te groeien tot iets sterkers dan vriendschap, terwijl Streckers huwelijk met Brett tegelijkertijd in een crisis verkeerde. Na een tijdje gaf Strecker eindelijk aan zichzelf en Donohue toe dat ze verliefd op haar was, maar Donohue wilde geen nieuwe relatie aangaan na een recente scheiding. Ze begonnen officieel te daten na een kus in Miami die op sociale media werd gedeeld, en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Gepost door Taylor Strecker Aan Donderdag 8 juni 2017

Taylor Strecker Internet Fame

In de loop der jaren is Taylor behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Instagram en Twitter, hoewel je haar ook op Facebook kunt vinden. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 50.000 volgers met wie ze details uit haar carrière heeft gedeeld, maar ook uit haar dagelijks leven, zoals: deze , onder andere berichten. Taylor is behoorlijk actief op Twitter , waarop ze iets meer dan 27.000 volgers heeft, terwijl op Facebook , heeft Taylor zo'n 3.500 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente radiopersoonlijkheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen