Acteurs

Wat is er met Theresa Randle gebeurd? Wiki, Netto waarde, Echtgenoot

Wie is Theresa Randle?

Geboren in Gary, Indiana, VS, op 27 december 1964 onder het aardeteken Steenbok , Theresa E. Randle is een 54-jarige Amerikaanse film- en televisieactrice. Sinds ze een kind was, was het haar droom om een ​​carrière in de podiumkunsten te hebben, en ze volgde een opleiding in verschillende vormen van dans en acteren , maakte eerst naam voor zichzelf in commercials en verschillende kleine toneelstukken in Los Angeles, Californië. Haar grote doorbraak kwam in 1987, toen ze werd gecast in Maid to Order, gevolgd door veelgeprezen optredens in films als Space Jam, Bad Boys, Bad Boys II, Sugar Hill en vele anderen. Ze wordt algemeen gezien als een van de actrices die de jaren negentig zo'n iconisch tijdperk in de filmgeschiedenis maakten.

Gefeliciteerd met je verjaardag Theresa Randle. #theresarandle#badboysforlife pic.twitter.com/97h9jB2aEG

— Hansom Ransom (@HansomRansom4) 28 december 2019

Vanwege het brede scala aan genres waaraan ze heeft gewerkt en de rollen die ze heeft aangenomen, werd veelzijdigheid haar visitekaartje in Hollywood.

Het vroege leven en onderwijs: van Indiana tot LA

Kort nadat Theresa was geboren, verhuisde de familie Randle naar Los Angeles, maar er is geen andere informatie over haar ouders beschikbaar, omdat ze altijd niet bereid was om over haar privéleven te praten en altijd beleefd weigerde om vragen te beantwoorden die geen betrekking hadden op haar carrière . We weten echter heel veel over haar opleiding. Als kind studeerde ze jazz, moderne dans en traditionele dans, naast stand-up en improvisatiecomedy om haar zelfvertrouwen op te bouwen. Theresa was al veelzijdig en hardwerkend in haar vroege tienerjaren en schreef zich in op Beverly Hills High School voor een speciaal programma voor uitzonderlijk begaafde kinderen.

Ze studeerde af in 1982 en ging verder met een academische graad. Hoewel ze haar alma mater niet heeft gespecificeerd, wordt algemeen aangenomen dat ze student was aan een van de vele liberale kunstuniversiteiten in Californië.

Carrièrebegin: verschillende toneelstukken, George Clinton en meer

Als tiener trad Randle regelmatig op in het Los Angeles Inner City Cultural Center (LAICCC). Dit theater werd opgericht in 1965 , met als doel de beste podiumkunsten beschikbaar te maken voor minderheden en eventuele bewoners van de binnenstad, en om jongeren te motiveren om hun artistieke kant te koesteren. Voormalige studenten en artiesten van het centrum zijn onder meer Academy Award-winnaars zoals Denzel Washington, Jon Voight en Beah Richards.

Theresa Randle

Theresa trad in hun voetsporen, zoals ze verscheen in Command of the Children, Fight the Good Fight, Sonata, 6 Parts of Musical Broadway en vele andere producties.

Rond dezelfde tijd begon ze ook erkenning te krijgen als actrice in commercials, en in 1983 trok ze landelijke aandacht door te verschijnen in de video voor Last Dance van funklegende George Clinton. Ook al had ze meteen meer prominente rollen op zich kunnen nemen, ze wilde eerst haar opleiding afmaken. 'Ik weet dat veel hedendaagse kunstenaars zo snel mogelijk beroemd willen worden', zei Randle over het onderwerp. 'Natuurlijk had ik die drang ook, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet omdat de universiteit me op zoveel manieren heeft geholpen.'

Stardom bereiken: Maid to Order, Jungle Fever, Malcolm X, Space Jam en meer

In 1987 kreeg Theresa haar eerste rol op het grote scherm als Doni in Maid to Order - omdat ze als kind comedy had gestudeerd, voelde ze zich meteen thuis bij wat er van haar werd gevraagd tijdens het filmen. In hetzelfde jaar nam ze nog een kleine rol op zich, in Near Dark, gevolgd door Easy Wheels en haar debuut op het kleine scherm - A Different World. In 1990 verscheen ze in The Guardian, King of New York en Heart Condition naast Denzel Washington en Bob Hoskins.

Langzaam maar zeker werden zowel de films als de rollen groter voor Theresa, wat een passend bewijs was van al het harde werk dat ze deed om naam te maken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Theresa Randle als Eve ('CB4' 1993).???✏? #tbt #blackgirlsrock #theresarandle #eve #journalism #cb4 #90s #blackcinema #golden #melanin #queens #legends #icons #style #fashion #trendsetters #purple #favoritecolor #photoedit #mychildhood #inspiration #blackgirlsarebeautiful

Een bericht gedeeld door @ bigmeesh90 op 1 februari 2018 om 18:44 PST

Na kleine rollen in The Five Heartbeats en Seinfeld, sloeg deze ambitieuze jonge actrice goud met twee 'joints' van de in New York gevestigde regisseur Spike Lee; Jungle Fever en Malcolm X worden beschouwd als baanbrekende Afro-Amerikaanse films uit de jaren negentig. In 1993 maakte Randle opnieuw indruk, dit keer in CB4 en Sugar Hill. Tegen de tijd dat we haar konden zien in Beverly Hills Cop III, Bad Boys en Space Jam, was ze al een begrip in Hollywood, en de enige manier voor haar was omhoog.

Zeldzame, maar kwalitatieve verschijningen: Bad Boys II, Law & Order, State of Mind en meer

Na Space Jam voorspelden mensen grote dingen voor Theresa, maar ze leek het acteren moe te worden.

Rond de eeuwwisseling wijdde ze wat tijd aan stemacteren, met rollen in Spawn en Partners en Crime op dat moment haar belangrijkste optredens op het scherm. In de jaren 2000 was ze bijna nergens te bekennen, behalve als assistent-officier van justitie Patricia Kent in Law & Order: Criminal Intent en Cordelia Banks in State of Mind. Haar laatste twee credits zijn Ink and Sh*t Year in 2010, waarna ze schijnbaar van de grid verdween.

Echter, na een onderbreking van bijna tien jaar van acteren, gaan we haar weer op het grote scherm zien. Theresa heeft zelf bevestigd dat ze zal haar rol als de vrouw van Marcus opnieuw opnemen in de langverwachte Bad Boys III. Ook al is ze halverwege de vijftig, ze heeft fans over de hele wereld nog steeds veel te bieden.

Persoonlijk leven: is Theresa Randle getrouwd? Wie is haar echtgenoot?

Theresa Randle is getrouwd met rapper Vader MC (echte naam Timothy Brown), maar er is geen informatie over hoe deze twee elkaar ontmoetten en wanneer ze in het huwelijksbootje stapten. Zowel Tim als Theresa zijn zeer privémensen en zullen niet eens verklappen of ze kinderen hebben of niet.

Father MC is in de loop van zijn carrière een onderwerp van controverse geweest, voor zaken als late betaling van kinderbijslag, ontrouw en nog veel meer. rapporten zeggen: dat hij eerder getrouwd was met een vrouw genaamd Tori Wilkinson, met wie hij een dochter had genaamd Antonia, maar het meisje stierf aan griepgerelateerde complicaties - blijkbaar was Timothy niet eens aanwezig op haar begrafenis.

Zijn schandalen eindigen daar niet, want hij bedroog Tori ook met haar beste vriend, Tracy Johnson, met wie hij ook een kind verwekte - een jongen genaamd Tyson. Het is niet bekend of Theresa Tyson herkent als haar stiefkind of niet.

Nettowaarde: hoe rijk is Theresa Randle?

Heb je je ooit afgevraagd hoe welvarend deze prominente actrice werkelijk is? Volgens verschillende betrouwbare bronnen heeft Theresa Randle een vermogen van ongeveer $ 3 miljoen , vanaf eind 2019, verzameld door zich een weg te banen door de gelederen van Hollywood, voordat ze halverwege de jaren negentig begon aan een reeks veelgeprezen uitvoeringen.

59139170BEVERLY HILLS, CA - 12 DECEMBER: Actrice Theresa Randle woont de opening bij van Luxury Jewels of Beverly Hills...

Gepost door Theresa Randle Aan zondag 3 november 2013

Ook al is ze al een tijdje met pensioen, ze zal waarschijnlijk haar bescheiden fortuin vergroten in het nog niet uitgebrachte Bad Boys III - als ze ervoor kiest om meer rollen op zich te nemen, wie weet?

Lichaamsmaten: hoe lang is Theresa Randle?

Theresa Randle is 5ft 5in (165cm) lang, weegt ongeveer 119lbs (54kgs) en heeft een slank zandloperfiguur, te oordelen naar haar vitale statistieken van 36-25-37 . Haar cupmaat is 34B, terwijl haar schoenmaat 6 (VS) is, en het is bekend dat ze jurken in maat 6 (VS) draagt.

Aanwezigheid op sociale media

Ondanks dat ze een van de meest succesvolle actrices van de jaren negentig was, wilde Theresa niet inhaken op de trend om sociale media te gebruiken om haar populariteit te vergroten. Misschien zal ze met Bad Boys III een grootse entree maken op het wereldwijde podium van sociale netwerken.

Aanbevolen