Ankers

Wat is er met Tyisha Fernandes gebeurd? Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, salaris, kinderen

Wie is Tyisha Fernandes?

Tyisha Marie Fernandes werd geboren op 15 mei 1979 in Brockton, Massachusetts, VS. Ze is een uitzendjournalist, verslaggever, ondernemer en fitnessliefhebber, vooral bekend van haar werk voor WSB-TV in Atlanta, Georgia, waar ze sinds eind 2014 bij werkt. Voordat ze bij het bedrijf kwam, werkte ze voor Black Triangle Media en Fox25 Nieuws.

De rijkdom Tyisha Fernandes

Hoe rijk is Tyisha Fernandes? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Ze is al vele jaren actief in de branche en heeft ook rijkdom vergaard dankzij haar zakelijke inspanningen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Tyisha is van Kaapverdië afdaling, een eilandland dat een archipel van 10 vulkanische eilanden in de Atlantische Oceaan beslaat. De plaats staat bekend als een van de grootste tropische bestemmingen ter wereld en staat bekend om zijn ongerepte stranden en kustgemeenschappen. Terwijl ze werd geboren in Brockton, verhuisde haar familie later naar Boston, Massachusetts, waar ze zou opgroeien.

Tyisha Fernandes

Ze keerde terug naar Brockton voor de middelbare school toen ze naar de Brockton High School ging en studeerde af in 1997. Daarna schreef ze zich in aan de Universiteit van Massachusetts in Boston, waar ze een jaar studeerde voordat ze naar Washington DC verhuisde, zich inschreef aan Howard University en een diploma behaalde in Uitzendjournalistiek. Tijdens haar tijd daar diende ze ook als co-producer en presentator voor de nieuwsshow van de school, en liep ze stage bij het bedrijf BET.com in 2001, waar ze haar zoektocht naar en ervaring opdeed met het werken als een professionele televisiejournalist.

Journalistieke carrière

Na het voltooien van haar opleiding begon Fernandes te werken als multimediajournalist bij het station KWES-TV in Midlands, Texas. Het is een aan NBC gelieerd televisiestation dat verschillende gesyndiceerde programma's uitzendt, zoals Dr. Phil, The Ellen DeGeneres Show en Inside Edition. Ze diende voornamelijk als doordeweekse verslaggever voor het station en lag in de weekenden voor anker. Na twee en een half jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt, verhuisde ze naar Fox 4 News, waar ze een vergelijkbare functie vervulde, in het station dat voornamelijk de regio Dallas-Fort Worth bedient, voorheen een CBS-filiaal voordat ze een Fox-zender werd.

Een meisje van de middelbare school had meerdere keren seks met de banddirecteur op en buiten de campus, de politie arresteerde hem. Toen liet een rechter...

Gepost door Tyisha Fernandes Aan dinsdag 2 april 2019

Ze werkte de volgende vijf jaar voor Fox 4 en verhuisde in 2010 terug naar de thuisbasis in Boston om te dienen bij Fox25 News, waar ze zowel een anker als een verslaggever voor het station werd. Het station, ook bekend als WXFT, is qua marktomvang het grootste Fox-filiaal dat niet rechtstreeks eigendom is van het netwerk, hoewel het tijdens haar tijd daar nog steeds rechtstreeks door Fox werd geëxploiteerd en ze daar twee jaar bleef.

Recente projecten

Tyisha werd een verslaggever voor Black Triangle Media en blijft in die hoedanigheid dienen, terwijl ze ook in Atlanta, Georgia werkt. WSB-TV , een ABC-filiaal en het vlaggenschip van de Cox Media Group. Het staat bekend om zijn wekelijkse nieuwsuitzendingen, waaronder zeven uur nieuwsprogramma's elke weekdag en ongeveer vier tot vijf uur zowel op zaterdag als op zondag.

Als je dit feelgood-verhaal vandaag hebt gemist, moet je het om 12.00 uur op Ch2 zien. Een hoge officier werd neergeschoten tijdens een overval, het verlamde hem, hij kreeg een beroerte, hij stierf en dokters brachten hem weer tot leven. Zijn verhaal is onvergetelijk - vandaag om 12 uur op Ch2 pic.twitter.com/dg8LVbVfx5

- Tyisha Fernandes (@TyishaWSB) 8 mei 2019

Afgezien van haar rapportagetaken, staat ze bekend als een fitnessliefhebber en houdt ze van Zumba tot op het punt dat ze een gecertificeerde Zumba-instructeur is geworden. Zumba is een oefenprogramma dat in de jaren negentig is ontwikkeld en waarbij aerobe en dansbewegingen worden gecombineerd met energieke muziek. De choreografie van Zumba-routines omvat dansbewegingen van samba, salsa, merengue, mambo en hiphop, en naar schatting volgen ongeveer 15 miljoen mensen wekelijkse Zumba-lessen in 180 landen; de dans staat erom bekend geen licentiekosten in rekening te brengen bij fitnesscentra, wat bijdraagt ​​aan zijn populariteit.

In 2011 richtte Tyisha haar eigen fitnessbedrijf op genaamd TD Zumba die ze leidt en fungeert als een van de beste instructeurs van de school. Haar bedrijf is gevestigd in Brockton en ze hielden wekelijkse lessen tot 2017, toen ze door de artsen werd bevolen een pauze te nemen van haar werk omdat ze zwanger was. Het is niet bekend of ze haar fysieke inspanningen heeft hervat na de zwangerschap.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Fernandes een kind heeft, hoewel ze geen details over haar openbaar heeft gedeeld; het is niet bekend of ze getrouwd is of een relatie heeft met de vader van het kind. Wanneer ze niet aan het werk is voor zaken of haar televisieactiviteiten, brengt ze veel tijd door met haar familie en vrienden, en natuurlijk gebruikt ze een deel van haar vrije tijd om te sporten en fit te blijven. Ze is ook betrokken bij liefdadigheidsactiviteiten en heeft vrijwilligerswerk gedaan bij de Contras Criolas Cancer-organisatie die geld inzamelt om kankeronderzoek te helpen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik voel me zo geliefd ... Op een dagelijkse - maar op mijn verjaardag - wordt het versterkt? Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes #repost @amdacos ・・・ Deze geweldige vrouw is niet alleen mooi en sterk van buiten maar 10x van binnen. Ik voel me gezegend dat ze me vriend noemt. Ze heeft altijd het goede in mij gezien als ik het niet in mezelf kon zien. Help me alsjeblieft deze geweldige dame @tyishafernandes een gelukkige verjaardag te wensen. ? #40looksgoodonyou #wedonttakeenoughpictutes

Een bericht gedeeld door WSB/Kaapverdische Zumba Queen (@tyishafernandes) op 15 mei 2019 om 14:19 PDT

Ze heeft ook de Edward R. Murrow Award gekregen dankzij haar bijdragen aan het lokale nieuws en de lokale gemeenschap.

Net als tal van uitzendpersoonlijkheden, is ze online actief via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze zichzelf de titel Kaapverdische Zumba-koningin geeft. Ze plaatst veel persoonlijke foto's op haar account. Ze heeft ook een Twitter-account waarop ze recent nieuws promoot waar ze verslag van doet, evenals haar televisieoptredens en recente projecten.

Aanbevolen