Beroemdheden

Wat is er met Yamimash gebeurd? Schandaal! Wiki Biografie, leeftijd, vriendin

Wie is Yamimash?

Aaron Ash, beter bekend onder zijn bijnaam Yamimash of Yami, werd geboren op 25 augustus 1991 in Warwick, Engeland en is momenteel 28 jaar. Hij is een YouTuber, vlogger en professionele gamer, die bekend staat om zijn opmerkingen over games als Vijf nachten bij Freddy's en Slender.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Aaron? (@aaronashz) op 19 februari 2018 om 15:00 uur PST

Yamimash netto waarde en activa

Carrière begon in 2009. Nu is zijn vermogen meer dan $ 600.000, inclusief activa als een Peugeot 206 uit 2001.

Het vroege leven en onderwijs

Yamimash bracht zijn jeugd blijkbaar door in zijn geboorteplaats Warwick. Volgens zijn privé-Facebook-account was Yamimash een student aan Leamington College.

Carrière als YouTube-gamer

Als het erop aankomt om over zijn carrière te praten, lanceerde hij zijn officiële YouTube-kanaal onder de gebruikersnaam 'Yamimash' in juni 2007, maar zijn carrière begon officieel in 2009, toen hij begon met het uploaden van video's. In het begin speelde hij God Of War 3 en produceerde hij GOW3-video's, en begon toen een ander spel te spelen, genaamd Call Of Duty, dus hij had een tijdje een kanaal voor twee games.

Destijds deed hij geen commentaar en facecam, totdat hij zich realiseerde dat het hem zou helpen zijn fanbase te vergroten en populariteit te vergroten, toen de game-industrie begon uit te breiden. In 2012 verhoogde Yamimash het aantal van zijn games, zoals Dream Of The Blood Moon, Hotel 626, MAZE, White Noise, Slender en vele andere. Hij heeft ook gameplay-video's geüpload voor Pokémon en Minecraft. Enkele van zijn meest populaire video's zijn Five Nights At Freddy's 2 Animation | GRAPPIGE MOMENTEN met meer dan 13 miljoen views, MISTY'S NAKED? | Pokemon ongecensureerde editie | 3, meer dan drie miljoen keer bekeken, en Slender vs Freddy met meer dan 2,3 miljoen keer bekeken.

zijn samenwerkingen

Hoewel hij waarschijnlijk het best wordt erkend als een solo-gamespeler, verhoogde Yamimash ook zijn populariteit dankzij een paar samenwerkingen met YouTube-gamers als Edge, met wie hij 20 video's uploadde voor de game Bloody Trapland, evenals voor andere games, waaronder Terraria en Slendytubbies. Hij heeft ook samengewerkt met Shane, beter bekend onder de bijnaam AaroInTheKnee - de twee speelden games als Legend Of Zelda, Minecraft en YOGBOX, enz. Hun YouTube-serie voor Minecraft is de langste die ze ooit hebben gemaakt, met meer dan 50 afleveringen. Yamimash heeft ook met Markiplier gewerkt aan verschillende video's.

Gepost door Aaron Ash Aan vrijdag 30 maart 2018

Controverse

In januari 2016 stond Yamimash in het middelpunt van de belangstelling vanwege een schandaal toen een andere YouTuber, bekend als Keemstar, een video uploadde die informatie onthulde dat Yamimash flirtte met een 14-jarig meisje, naar wie hij foto's van zijn geslachtsdelen stuurde. Daarna bracht Yamimash de video My Side Explained uit met zijn ex-vriendin, waarin hij verklaarde dat hij een gesprek had met het meisje, maar hij stuurde geen naaktfoto's, en beschuldigde haar ervan een aandachtstrekker te zijn.

NU: Wat is er met hem gebeurd?

Hoewel Yamimash zijn onschuld bewees, daalde het aantal fans als gevolg van het schandaal, dus uploadde hij de video met de titel My Channel Is Dead in februari 2017 en besloot in oktober van hetzelfde jaar te stoppen met zijn carrière. Hij keerde echter terug naar de gamewereld en begon begin 2018 met het uitbrengen van video's.

dit is mijn nieuwe favoriete sportschool-selfie totdat ik er nog een neem pic.twitter.com/CyvvConBRp

- Yamimash (@Yamimash) 19 augustus 2019

Priveleven

Als hij het over zijn persoonlijke leven heeft, heeft Yamimash de neiging om zijn privacy ver weg te houden van het oog van het publiek. Desalniettemin is bekend dat hij van medio 2013 tot 2017 verkering had met een meisje genaamd Jessica, toen het paar uit elkaar ging. Er wordt aangenomen dat hij momenteel single is. Zijn woonplaats is nog steeds in zijn geboorteplaats.

Aanwezigheid op sociale media

Aanbevolen