Beroemdheden

Wat is er met Zeke Tenhoff gebeurd? Wiki Bio, Leeftijd, Vriendin, Netto waarde, Dood

Wie is Zeke Tenhoff?

Zeke Tenhoff is een beroemde reality-tv-persoonlijkheid, die vooral bekend is van zijn cast in de reality-tv-serie Bering Sea Gold. Dit is een Discovery Channel-show waarvan de verhaallijn het leven volgt van goudzuigers die actief zijn in de wateren van Alaska, dicht bij de poolcirkel.

Hard aan het werk in de kou – go 2014! met @LeGrandGlenBSG @BeringSeaGold pic.twitter.com/FBuv7Dk0tG

- Ezechiël Tenhoff (@ZekeTenhoff) 22 februari 2014

Zeke Tenhoff Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

Hoewel de exacte geboortedatum van Zeke niet bekend is, maar bronnen zeggen dat hij in 1987 in Alaska als Ezechiël Tenhoff werd geboren – dus hij is Amerikaans van nationaliteit en behoort tot de blanke etniciteit – waar hij ook opgroeide samen met zijn twee jongere broers, Gabe en Sem. Zijn broers werken ook als duikers en zijn ook verschillende keren in Bering Sea Gold verschenen om te assisteren bij de operaties van Zeke.

Zeke volgde geen formeel onderwijs, maar kreeg thuisonderwijs van zijn ouders. Als jong kind was Zeke een leergierig persoon die ook alles leerde door te kijken wat er in zijn omgeving gebeurde. Er is geen informatie over wie zijn ouders waren en wat ze voor de kost deden, behalve dat ze hem tenminste leerden lezen en schrijven. Hij was een briljant kind en daarom is hij erin geslaagd zo'n succesvol persoon te worden, maar er is geen informatie over Zeke die naar een universiteit ging.

Zeke Tenhoff Professionele carrière

Zeke begon zijn carrière op 20-jarige leeftijd toen hij zich in de goudmijnbouw waagde. Na een aantal succesvolle expedities kon Zeke genoeg middelen verzamelen om zijn eerste schip, de Clark, te kopen. Een aantal jaren zeilde Zeke rond in zijn schip op zoek naar goud in de Beringzee, blijkbaar relatief succesvol, want na een tijdje kocht hij een andere baggerschip en noemde het The Edge.

Toen hij begon, werkte Zeke samen met zijn goede vriendin Emily Reidel en leerde haar alles wat ze nodig had om te leren over goudwinning; later kocht ze The Edge van Zeke en werd de kapitein, en noemde het The Eroica. Dit schip is ook te zien in Bering Sea Gold: Under the Ice.

Zeke is erg enthousiast en gepassioneerd over zijn carrière. Hij heeft zowel goede als slechte dagen gekend, maar ook moeilijke tijden, maar als kapitein van The Clark is Zeke zich blijven inzetten voor zijn werk. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van een team van goudzoekers rond de Beringzee.

De Discovery-zender was onder de indruk van al zijn goudzoekersactiviteiten die ertoe leidden dat ze een overeenkomst met Zeke ondertekenden en hem een ​​​​tv-persoonlijkheid maakten. Dit betekende dat Zeke miljoenen kijkers meenam op zijn baggerexpedities, die bijna uit de eerste hand ervaren wat er nodig is om naar verschillende gebieden van de Beringzee te zeilen en diep onder de zee te duiken op zoek naar goud. Al snel waren zijn fans verslaafd en er waren veel positieve recensies van de show. Zo werd Tenhoff een Amerikaanse televisiesensatie.

Volgens de wettelijke statuten is het gevonden goud eigendom van Zeke, hoewel sommige commissies aan de overheid moeten worden betaald. In elke aflevering van de show blijven de fans verbijsterd achter als Zeke en zijn bemanning een aantal locaties in The Clark doorkruisen op zoek naar goud, waaronder Alaska en Nome, en hoewel veel mensen zouden vermijden om naar dergelijke locaties te gaan, is Zeke niet bang voor daar heen gaan.

Dit is normaal gesproken een avontuur voor Zeke, die ervan houdt om op zee te zijn en allerlei uitdagingen aan te gaan waar hij normaal gesproken op is voorbereid, aangezien de zeeën normaal gesproken onvoorspelbaar zijn. Elke dag onthult echter een nieuwe wending voor Zeka en zijn bemanning op The Clark, dit was de prijs die ze moesten betalen als ze iets waardevols wilden opgraven - Zeke leeft voor de zoektocht naar goud.

In zijn carrière als ervaren duiker en goudzuiger heeft Zeke moeilijke tijden doorgemaakt. Zijn eerste moeilijke ervaring was toen hij moest scheiden met twee van zijn beste vrienden. De eerste was Emily die The Edge van hem kocht en haar eigen bemanning kreeg nadat ze het schip The Eroica had omgedoopt. Emily vaart ook met haar team op zoek naar gipsgoud.

Gepost door Megan Goldstein Aan zaterdag 22 oktober 2011

Zeke nam ook afscheid van Glen LeBaron, nadat ze tijdens de show onverzoenlijke meningsverschillen hadden. Hij verloor ook John Bruce, zijn beste vriend, wat een zeer moeilijke periode bleek te zijn omdat ze erg op elkaar waren gaan letten. Zeke was er kapot van toen hij hoorde dat John zich van het leven had beroofd, maar hij heeft al deze moeilijke situaties met een dapper gezicht en hart doorstaan ​​en is toegewijd aan zijn werk gebleven. Met al deze afleidingen zou je verwachten dat Zeke terugdeinzen voor televisie, maar hij is blijven doen waar hij goed in is en dit heeft ervoor gezorgd dat hij een favoriete realityster is gebleven, en meer mensen kijken graag naar hem op Bering Sea Gold.

Zeke Tenhoff persoonlijk leven

Zeke heeft geluk gehad in zijn romantische leven. Zijn eerste relatie was met zijn goede vriend en collega, Emily Riedel. Zeke liet haar kennismaken met goudbaggeren nadat ze haar hbo-opleiding had voltooid. De twee hebben een aantal moeilijkheden doorgemaakt, waaronder frequente onenigheid over hun relatieproblemen, evenals technische problemen. Dit koppel deelde ook veel romantische momenten op het scherm, evenals veel break-ups.

Nadat de twee uit elkaar gingen, lieten ze het niet tussen hen komen terwijl ze bleven samenwerken, maar in plaats van geliefden werden ze eenvoudige vrienden en collega's. De twee gingen door met hun professionele relatie tot 2017, toen ze hun eigen weg gingen qua carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Slaperig vertrek van de bagger om vier uur 's ochtends

Een bericht gedeeld door Emily Riedel (@emsau1) op 31 mei 2019 om 5:55 uur PDT

In 2012 nadat Zeke's vriend zelfmoord pleegde, werd hij depressief en verviel in middelenmisbruik. Zeke probeerde dit verlies het hoofd te bieden en verhuisde naar New Orleans, waar hij Sarah Dunn ontmoette en al snel werden ze een item. Sarah, een artiest, stal onmiddellijk Zeke's hart, en toen ze eenmaal een relatie hadden, kon hij zijn verdriet overwinnen. Deze relatie gaf Zeke nieuwe redenen om door te gaan met zijn leven.

Sarah verhuisde met Zeke naar Nome, waar ze haar foodtruckbedrijf begon. De vrachtwagen genaamd The Au Gratin was voorheen een schoolbus die Zeke had gekocht van de vader van zijn ex-vriendin. De twee zagen er erg gelukkig uit in hun laatste optredens, en hoewel ze nooit in Bering Sea Gold seizoen 10 verschenen, is er geen nieuws online dat de twee uit elkaar gaan. Ze lijken gelukkig met elkaar te zijn.

Zeke Tenhoff Nettowaarde

Behalve dat hij een reality-tv-ster is, is Zeke ook betrokken geweest bij tal van aanbevelingen die hem erg populair hebben gemaakt. Hij is vastberaden en onstuitbaar gebleven in zijn carrière als goudzuiger, waardoor zijn inkomen aanzienlijk is gestegen. Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Zeke Tenhoff vanaf medio 2019 op minimaal $ 125.000.

Aanbevolen