Websterren

Wat is er gebeurd met Zylbrad, Muselk en Shenpai? Drama's Wiki

Zylbrad Wiki Biografie

Zylbrad – voornaam Bradley maar achternaam nog niet bekendgemaakt – werd op 30 april 1996 in Australië geboren, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Australische nationaliteit – hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal waarop hij voornamelijk Counter Strike: Global Offensive (CS :GO) gameplay-video's, terwijl hij nu games speelt zoals Overwatch en PUBG.

Leuke nachten met Todd @ToddyQuest pic.twitter.com/bsGjOvJ8AE

— Zylbrad (@zylbrad7) 11 februari 2019

Wat gebeurde er met Zylbrad, Muselk en Shenpai?

Het trio dat samen video's maakte is niet meer. Zylbrad, Muselk en Shenpai waren beste vrienden en gamepartners die elkaar hielpen meer volgers te krijgen, terwijl ze ook aan talloze video's samenwerkten. Nadat Shenpai, wiens echte naam Veronique is en een anime-artiest en ontwerper is, echter slecht over Zylbrad sprak op haar sociale-mediaplatforms, kregen de twee ruzie. Daarna voegde Muselk toe dat Zylbrad leugens over hem verspreidde op het internet en dat hij samenwerkt met andere mensen achter zijn rug en Shenpai's rug om.

Hoewel het trio uit elkaar is gegaan, hebben Muselk en Zylbrad de problemen tussen hen opgelost en werken ze nu samen terwijl Shenpai nog steeds niet in beeld is.

Wie is Muselk?

Muselk, of Elliott Watkins, werd op 22 november 1994 in Australië geboren, dus onder het sterrenbeeld Schorpioen en met de Australische nationaliteit - net als Zylbrad is hij een populaire YouTuber wiens favoriete videogames Team Fortress 2, Garry's Mods, Overwatch, Star zijn Wars Battlefront en Rainbow Six Siege.

Bekijk dit bericht op Instagram

KOOP MIJN MERCH OF ANDERS? we hebben gewoon te veel nerf-pistolen in huis liggen ... (links in bio als je wilt)

Een bericht gedeeld door Muselk (@mrmuselk) op 27 mei 2019 om 13:57 PDT

Wie is Shenpai?

Shenpai, beter bekend als AeroViro, werd op 31 juli 1997 in Duitsland geboren, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en met de Duitse nationaliteit. Ze is populair vanwege haar YouTube-kanaal, waarop ze video's uploadt waarin ze ingewikkelde tekeningen maakt met behulp van Wacom Intros Art . Ze houdt ook van animatie en maakt korte animatievideo's.

Het vroege leven en onderwijs

Alle drie de populaire YouTubers zijn enigszins geheimzinnig als het gaat om hun vroege leven, omdat ze niet veel over hen met het publiek hebben gedeeld. We zullen er afzonderlijk over praten:

  • Zylbrad is de meest geheimzinnige onder hen, omdat hij met geen woord heeft gezegd over zijn kinderjaren of zijn familie. Er wordt gezegd dat hij enig kind is omdat hij niet over broers en zussen praat, en hij zou zijn opgegroeid in een middenklassegezin. Hij bracht het grootste deel van zijn middelbare schooltijd door met het spelen van videogames en besloot uiteindelijk zijn YouTube-kanaal te lanceren. Naarmate de tijd verstreek en hij veel abonnees verzamelde, besloot hij af te zien van de universiteit en zich te concentreren op zijn online carrière, die al behoorlijk wat geld voor hem opleverde.
  • Het verhaal van Muselk lijkt erg op dat van Zylbrad, omdat hij volledig gefocust is op zijn gamen en vermijdt om over zijn familie en zijn persoonlijke zaken te praten. Hij begon videogames te spelen terwijl hij nog op de middelbare school zat, en zijn favoriete game, evenals degene waar zijn video's vooral op gericht zijn, is Team Fortress 2, waar hij erg goed in is.
  • Shenpai is het enige meisje in het ex-trio - ze is geen gamer, maar eerder een artiest en ontwerper. Ze begon anime te kijken met haar oudere zus, omdat dit soort films en tv-series haar favoriet waren - het duurde niet lang voordat ze verliefd werd op anime, en ze begon haar eigen animaties te maken. Terwijl haar leeftijdsgenoten liever buiten waren en sporten, winkelen of feesten bijwoonden, zou Shenpai liever helemaal alleen leren over het maken van anime.

Ze begonnen alle drie op internet te werken en lanceerden hun YouTube-kanalen toen ze elkaar online ontmoetten, en begonnen samen te werken terwijl ze ook langzaam beste vrienden werden.

Hun carrières op YouTube

Zylbrad lanceerde zijn Youtube kanaal op 14 januari 2016 met een geestig onderschrift 'Ik wilde altijd al een torentje worden als ik ouder ben en nu ben ik Bradstion.' Er zijn momenteel bijna 1,4 miljoen mensen geabonneerd op zijn kanaal, dat ook meer dan 325 miljoen views telt zijn video's gecombineerd. Aanvankelijk uploadde hij voornamelijk CS:GO-video's, inclusief zijn tutorials en trucs voordat hij in de zomer van 2016 overstapte naar de Overwatch-gamevideo's. Na een tijdje stopte hij hiermee volledig en begon hij andere games te spelen, zoals PUBG, Sea of Dieven en Apex Legends. Zylbrad heeft ook een Twitch-kanaal met meer dan 47.000 volgers en 151.000 views van al zijn livestreams tot nu toe - hij heeft geen enkele video geüpload naar zijn kanaal, maar gaat alleen livestreamen tijdens het spelen van games zoals Apex Legends en PUBG.

Muselk's Youtube kanaal werd gelanceerd op 13 januari 2012 met een korte beschrijving met de tekst 'Memes win games' - er zijn momenteel bijna acht miljoen mensen geabonneerd op zijn kanaal, dat ook meer dan 2,6 miljard views van al zijn video's samen telt. Hij werd populair vanwege zijn livecommentaar tijdens het spelen van Team Fortress 2, hoewel hij nu populair is vanwege zijn Fortnite: Battle Royale-video's. Hij maakt ook zijn YouTube-serie getiteld Tryhard Tuesday, Mythbusters, Is it OP! en EXTREME Rancho Relaxo. Hij speelde ook Subnautica Survival in drie van zijn video's, maar wat zijn fans verraste was toen hij Overwatch begon te spelen en 'grappige momenten'-video's maakte, wat niet zijn stijl was. Muselk is ook vrij actief op Twitch , waarop hij meestal livestreamt tijdens het spelen van games zoals Borderlands 3, World of Warships en PlayerUnknown Battlegrounds - het kanaal wordt momenteel gevolgd door meer dan 400.000 mensen met meer dan 1,5 miljoen views van al zijn video's samen.

Shenpai of AeroViro runt het minst geabonneerde kanaal van het trio - ze lanceerde haar kanaal op 11 november 2012 met een deel van haar onderschrift met de tekst 'Hallo, mijn naam is Vero en ik sta meestal bekend als Shenpai. Er zijn momenteel meer dan 350.000 mensen geabonneerd op haar kanaal, terwijl het bijna 35 miljoen views van al haar video's samen telt. Shenpai uploadt meestal haar eigen animatievideo's, maar ze is ook te zien bij het beoordelen van videogames, vooral de in-game verhalen, terwijl ze ook games speelt zoals Final Fantasy en The Legend of Zelda. Shenpai is ook behoorlijk actief op de Twitch-platform , en is vooral live te zien tijdens het spelen van de Final Fantasy XIV Online-videogame – het kanaal wordt momenteel gevolgd door meer dan 135.000 mensen, terwijl ze meer dan 2,3 miljoen views van al haar video's samen heeft verzameld.

Muselk lijkt het meest geabonneerde YouTube-kanaal van de drie te hebben, met Zylbrad op de tweede plaats en Shenpai op de derde plaats. Als het op Twitch aankomt, zijn Shenpai's livestream-video's het hoogste aantal keer bekeken, met Muselk op de tweede plaats en Zylbrad op de derde plaats staan.

Bij het streamlabs-partnerdiner met een paar enorme nerds @LinkusSpeedRun @NvBckDwn @nedaiej pic.twitter.com/0nq7FpvfLm

— “Feestelijke Shenpai?” (@AeroViro) 14 april 2019

Zylbrads liefdesleven

Net als de meeste andere YouTubers is Zylbrad een beetje geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, maar hij had in 2016 een vriendin die vaak in zijn video's te zien was. Ze gebruikte Taylota als bijnaam terwijl ze videogames speelde, maar dat is alles wat er over haar bekend is. De twee gingen om onbekende redenen in hetzelfde jaar uit elkaar, en daarna begon Zylbrad met Shenpai te daten, wat geen goed idee bleek te zijn, aangezien de twee vrij snel uit elkaar gingen, en zoals sommigen hebben verklaard, leidde dit tot de splitsing van het populaire trio.

Zylbrad heeft niet over meisjes gesproken na zijn breuk met Shenpai, en hij lijkt momenteel vrijgezel te zijn, is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

De relaties van Muselk

Muselk zegt altijd met wie hij aan het daten is - in 2016 had Muselk een relatie met Hannah, beter bekend als HyperShame en ook een YouTuber. De twee gingen na een paar maanden uit elkaar om onbekende redenen, maar er wordt gezegd dat ze weinig tijd voor elkaar hadden omdat ze allebei bezig waren met hun YouTube-kanalen. Hij ging toen uit met Lynette - beter bekend als LuneBun - die een andere YouTuber is en vaak te zien was in zijn video's, meestal in zijn Overwatch-gameplays terwijl ze het spel samen speelden. Muselk is momenteel aan het daten met Liv Bevan, die een populaire zangeres werd nadat ze in de tv-show The Voice Australia verscheen, maar hij is nog steeds ongehuwd en heeft geen kinderen.

Gepost door Muselk Aan dinsdag 1 januari 2019

Het liefdesleven van Shenpai

Shenpai is de meest geheimzinnige van de drie, omdat ze niets over haar vroegere of huidige zaken met het publiek heeft gedeeld. Het enige dat met zekerheid bekend is, is dat ze in 2017 een tijdje met Zylbrad aan het daten was, en er wordt gezegd dat ze erg gekwetst was nadat ze uit elkaar gingen, waarbij Zylbrad de schuld kreeg van het uiteenvallen. Sindsdien probeert ze weg te blijven van relaties, maar het gerucht gaat dat ze momenteel uitgaat met een andere YouTuber – dit is niet door haar bevestigd.

Afgaande op haar sociale media-accounts lijkt Shenpai momenteel single te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen – volgens haar Omschrijving op haar Twitter-account is Shenpai biseksueel.

Bekijk dit bericht op Instagram

WIJ ZIJN BINNEN

Een bericht gedeeld door Shenpai (@therealshenpai) op ​​15 september 2018 om 10:20 uur PDT

Uiterlijk en vermogen

Zylbrad is momenteel 23 jaar oud. Hij heeft lang bruin haar, een bruine baard en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 300.000, en neemt het gestaag toe dankzij zijn YouTube-kanaal.

Muselk is momenteel 24 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn onbekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 1 miljoen, en neemt het snel toe dankzij zijn YouTube-kanaal en de merchandise die hij online verkoopt.

AeroViro is bijna 22 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en blauwe ogen, terwijl haar lengte en gewicht onbekend zijn. Haar nettowaarde wordt geschat op meer dan $ 500.000, voornamelijk dankzij haar baan als animator, die erkenning krijgt dankzij haar YouTube-kanaal en haar samenwerking met de momenteel meest geabonneerde persoon op YouTube, genaamd PewDiePie. Ze verkoopt haar merchandise ook op internet, en in tegenstelling tot Zylbrad en Muselk heeft ze een Patreon-profiel maar is er slechts in geslaagd om 44 klanten te verzamelen, die haar samen $ 775 per maand betalen - haar klanten krijgen vroegtijdig toegang tot haar pagina's en karakterintroducties, terwijl degenen die wat meer betalen kunnen krijgen wat ze willen, geschetst door Shenpai.

Fred Blankenship

Hun aanwezigheid op sociale mediaplatforms

Alle drie zijn ze erg actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor hun carrières van YouTubers en internetpersoonlijkheden:

  • Zylbrad lijkt niet actief te zijn op het Instagram-platform, maar er zijn 742 foto's geüpload met zijn hashtag #zylbrad. Hij lanceerde zijn Twitter account in februari 2016, en is er tot nu toe in geslaagd om meer dan 100.000 volgers te verzamelen terwijl hij bijna 900 keer heeft getweet. Hij beheert ook een Facebook-pagina die momenteel door bijna 5.000 mensen wordt gevolgd.
  • Van de drie wordt Muselk het meest gevolgd op internet. Hij lanceerde zijn Twitter-account in oktober 2013 met een beschrijving die luidt: 'Ik vecht tegen kangoeroes en speel games voor de kost. Mijn huisdierenspin timothy helpt...' - het account wordt momenteel gevolgd door meer dan 700.000 mensen, terwijl hij bijna 10.000 keer heeft getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan een miljoen mensen, terwijl hij er meer dan 130 foto's op heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door bijna 40.000 mensen.
  • En AeroViro - ze lanceerde haar Twitter-account in januari 2013, dat tot nu toe bijna 70.000 volgers heeft, terwijl ze meer dan 8.500 keer heeft getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 3.000 mensen, maar ze heeft er slechts 23 foto's op geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 1.000 mensen.

Aanbevolen