Acteurs

Wat doet acteur Jason Gedrick nu? Zijn Wiki: ex-vrouw Dana Lavas, Net Worth, Iron Eagle, Sons, Plastic Surgery

Wie is Jason Gedrick?

Geboren als Jason Michael Gedroic op 7 februari 1965 in Chicago, Illinois, VS, als Jason Gedrick is hij een acteur, misschien nog het best bekend bij de wereld als Doug Masters in de actiefilm Iron Eagle (1986), en als Neil Avedon in de tv misdaaddramaserie Murder One (1995-1996), naast vele andere rollen die hij tot nu toe in zijn carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Er gaat niets boven werken, als je elkaars rug hebt. #neraidabega #ActsOfDesperation

Een bericht gedeeld door Jason Gedrick (@realjasongedrick) op 9 april 2018 om 18:18 PDT

Wat doet Jason Gedrick nu?

In de afgelopen jaren heeft Jason zich gericht op televisierollen, maar hij heeft een uitzondering gemaakt door hoofdrollen te bemachtigen in de films Bella's Story en Act of Desperation - hoewel beide films in de postproductie nog een releasedatum moeten ontvangen. Hopelijk is het snel, aangezien Jason niet meer op film is verschenen sinds de rol van Doug Demas in het sportdrama Skating to New York, dat in 2013 werd uitgebracht.

Jason Gedrick Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding

Jason is van Poolse afkomst en is het derde en jongste kind van zijn ouders, met Joel en Dawne als zijn oudere broers en zussen. Helaas zijn de namen van zijn ouders weggelaten uit zijn biografie, maar het is bekend dat ze scheidden toen Jason nog maar acht jaar oud was, en hij bij zijn moeder introk, terwijl zijn oudere broers en zussen bij hun vader gingen wonen. Hij ging naar de Gordon Technical High School, waar hij in 1982 afstudeerde, waarna hij zich inschreef aan de Drake University in Des Moines, Iowa, maar na slechts een jaar besloot hij dat college niets voor hem was, en verhuisde naar Hollywood om een ​​acteeropleiding te volgen. carrière. Zijn ouders waren de instrumenten in zijn opleiding, aangezien hij zich inschreef voor bedrijfskunde in plaats van acteren, wat hij aanbad. Toch vervulde hij uiteindelijk zijn dromen en werd hij een professionele acteur.

@falfans 89' Liam op training— pic.twitter.com/6X7Q0bDcah

— Jason Gedrick (@gee_dunk) 22 april 2016

Carrièrebegin

Bijna onmiddellijk nadat hij naar Hollywood was verhuisd, kreeg Jason zijn eerste rol, hoewel slechts een extra in de film Bad Boys, een thriller geregisseerd door Rick Rosenthal en met in de hoofdrollen Sean Penn, Reni Santoni en Jim Moody. Het duurde echter niet lang voordat Jason grotere en populaire rollen begon te krijgen, zoals Lenny Barnes in de romantische komediefilm The Heavenly Kid in 1985, met Lewis Smith en Jane Kaczmarek in de hoofdrol.

Afbeeldingsbron

Nick Wright Fox Sports Wiki

Iron Eagle en stijgt naar bekendheid

Jasons volgende rol was als Dough Masters in de oorlogsactiefilm Iron Eagle in 1986, met Louis Gossett Jr. en David Suchet in de hoofdrol - zijn optreden werd geprezen en maakte hem extreem populair. Hij ging redelijk succesvol door tot het einde van het decennium, en speelde in succesvolle projecten als de dramafilm Promised Land in 1987, met Jason in de hoofdrol naast Kiefer Sutherland en Meg Ryan, en hij verscheen ook in de oorlogsdramafilm Born op 4 juli een biopic over Ron Kovic, de veteraan uit de Vietnamoorlog, met in de hoofdrollen Tom Cruise, Raymond J. Barry en Caroline Kava. De film won twee Academy Awards en meerdere andere prestigieuze prijzen om het nog succesvoller te maken. Jason zette zijn carrière ook behoorlijk succesvol voort en bereikte halverwege de jaren 90 bekendheid met rollen in verschillende televisieseries. Hij was Bailey Connors in Sweet Justice van 1994 tot 1995 en vervolgens van 1995 tot 1996 speelde hij Neil Avedon in de tv-serie Murder One, een van zijn meest prominente rollen.

Voortdurend succes

Met het begin van het nieuwe millennium ging Jason verder met terugkerende rollen in tv-series, waaronder Falcone (2000), The Beast (2001) en Boomtown (2002-2003). Er veranderde niets voor Jason, aangezien zijn primaire focus op televisieseries lag, maar in de loop der jaren werd hij een van de vele acteurs die zichzelf in zoveel rollen verloren en er niet in slaagden een langdurige betrokkenheid te krijgen. Hij verscheen in 2015 met de rol van seriemoordenaar Raynard Waits in de tv-serie Bosch, en datzelfde jaar was Liam Cullen in de tv-fantasie-dramaserie Beauty & The Beast, terwijl hij van 2016 tot 2017 Mark Hickman speelde in de tv-serie Major Crimes. Meest recentelijk werd hij gecast als Sheriff Stone Geary in de tv-mysterie-dramaserie Trouble Creek (2017), waarvoor hij een IOWF Award-nominatie verdiende in de categorie Beste Acteur.

Hoe vind je deze foto's? Bedankt! #Grote misdrijven #BATB pic.twitter.com/OEuAZDJmN2

— Jason Gedrick (@gee_dunk) 3 maart 2016

Het vermogen van Jason Gedrick

Sinds de lancering van zijn carrière is Jason verschenen in meer dan 80 film- en tv-titels, waarvan sommige hem extreem populair maakten, met de meest succesvolle waaronder de film Iron Eagle, en een reeks tv-series in de jaren '90 en meer recent. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jason Gedrick is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Gedrick zo hoog is als $ 1,5 miljoen. Heel behoorlijk vind je niet?

Gepost door Jason Gedrick Aan dinsdag 23 maart 2010

Kent u Jasons persoonlijke leven, zaken, plastische chirurgie, huwelijk, ex-vrouw Dana Lavas, kinderen?

Als het gaat om het persoonlijke leven van Jason, is hij vrij open geweest over ups en downs die hem achter de camera overkomen; hij was getrouwd met Dana Lavas van 1989 tot 1997, gedurende welke tijd de twee drie zonen verwelkomden, Jian, Garrett en Ty. Sindsdien is Jason vrijgezel gebleven, gefocust op zijn carrière en zonen. Het gerucht gaat dat Jason op een bepaald moment in zijn leven plastische chirurgie heeft ondergaan die niet verliep zoals gepland, maar dat is slechts een gerucht gebleven waarop hij nooit heeft gereageerd.

Internetaanwezigheid

Jason is niet zo'n fan van sociale-mediaplatforms, hoewel hij een actief Twitter-account heeft waarop hij meer dan 4.000 volgers heeft. Hij heeft dit socialemediaplatform gebruikt om zijn carrière te promoten en heeft onlangs aangekondigd dat: Leeftijd van wanhoop postproductie is ingegaan, terwijl hij ook zijn mening heeft gedeeld over zijn politieke aspiraties , naast vele andere berichten. Dus, als je nog geen fan bent van deze populaire acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina. Hij is niet actief op Facebook of Instagram, maar misschien opent hij ook wel accounts op deze netwerken.

Aanbevolen