Acteurs

Wat doet actrice Lisa Eilbacher nu? Haar bio: nettowaarde, een officier en een heer, familie, echtscheiding, daten

Wie is Lisa Eilbacher?

Lisa Marie Eilbacher werd geboren op 5 mei 1956 in Dhahran, Saoedi-Arabië, en is een actrice, vooral bekend door haar rollen in verschillende films, waaronder Beverly Hills Cop en An Officer and a Gentleman, waarin ze de kandidaat van de Amerikaanse marine-luchtvaartofficier Casey speelde. Zieger.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lisa Eilbacher uit Beverly Hills agent en officier en heren!! Met Paul Nutall met Djveno Veno Houston Nastiza Nutall Iml Sheppard #2ndchancefga #abc #Nbc #PaulNutall #Bravo #lisaeilbacher

Een bericht gedeeld door 2e kans tv- en radioprogramma? (@2nd_chance_saves_lives) op 1 november 2015 om 23:49 uur PST

De rijkdom van Lisa Eilbacher

Hoe rijk is Lisa Eilbacher? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze heeft ook talloze optredens gedaan in verschillende populaire tv-shows, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van acteren

Lisa's familie, geboren in Dhahran, waar haar vader destijds woonde vanwege zijn werk als directeur van een oliemaatschappij, zou later naar Frankrijk verhuizen, waar ze zou opgroeien met een jongere zus, die beiden streefden naar het nastreven van acteercarrières vanaf zeer jonge leeftijd. Haar ambities kwamen snel tot wasdom, toen ze als kind in populaire shows werd gegoten, waaronder My Three Sons en Bonanza, en vervolgens gastoptredens maakte in The Brady Bunch en Gunsmoke. Ze had haar eerste filmrol in The War Between Men and Women, waarin ze Caroline Kozienko speelde en met Jack Lemmon en Barbara Harris in de hoofdrollen, gebaseerd op de geschriften van James Thurber. Lisa's populariteit begon te stijgen, wat leidde tot continu werk in de jaren zeventig, nog steeds voornamelijk in gastrollen, samen met een paar televisiefilms zoals Bad Ronald, plus optredens in tv-series, waaronder The Waltons, Happy Days en Caribe.

Overstappen naar volwassen rollen

In de late jaren 1970, Eilbacher overgestapt naar meer volwassen rollen, en werd gegoten in een terugkerende rol in de serie The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries als Callie Shaw, die is gebaseerd op twee nieuwe series de Hardy Boys en Nancy Drew. Ze probeerde auditie te doen voor de rol van prinses Leia in Star Wars, maar was niet succesvol, maar haar filmwerk begon ook toe te nemen naarmate ze ouder werd, en in 1982 had ze een van haar meest opvallende rollen in An Officer en een Gentleman speelt de populaire en charmante vrouw Casey Seeger, met in de hoofdrol Richard Gere, Debra Winger en Louis Gossett Jr., die dankzij zijn optreden een Academy Award zou winnen, waardoor hij de eerste Afro-Amerikaan was die een Oscar won voor Beste Mannelijke Bijrol, en was een financieel succes met een brutowinst van $ 130 miljoen tegen een budget van $ 6 miljoen. Eilbacher zei dat de uitdaging van haar rol was om te doen alsof ze niet in vorm was, omdat ze in het echte leven eigenlijk een bodybuilder was.

Haar volgende grote project zou twee jaar later komen in Beverly Hills Cop, gecast als Jeannette Jenny Summers, een jeugdvriend van Eddie Murphy's personage, en de twee herenigen zich om de moord op een wederzijdse vriend op te lossen. De film is de reden dat Murphy een internationale ster zou worden en werd genomineerd voor talloze prijzen. Het was de best scorende film in de VS in dat jaar, met $ 234 miljoen aan de kassa.

Gepost door Lisa Eilbacher Aan zaterdag 21 juli 2012

Latere carrière

Lisa keerde kort daarna terug naar de televisie en speelde in de televisieminiserie The Winds of War, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Herman Wouk. In 1985 had ze vervolgens een hoofdrol in de ABC-serie Me and Mom, die zich richt op privédetective Kate Morgan, maar die slechts zes afleveringen duurde voordat deze werd geannuleerd vanwege lage kijkcijfers.

Van de late jaren tachtig tot de jaren negentig had ze alleen low-profile rollen, meestal in televisiefilms, waaronder Monte Carlo en Joshua's Heart. Daarna kreeg ze een vaste rol in de serie Midnight Caller waarin ze een jaar verbleef, waarin de dramatische mogelijkheden van radioprogramma's werden besproken. Haar filmwerk nam ook af naarmate haar carrière vorderde; enkele van haar laatste paar filmprojecten omvatten Leviathan, een sciencefiction-horrorfilm die negatieve recensies ontving, en Live Wire, dat draait om het ongewone geval van spontane menselijke verbranding. Ze werd inactief uit de industrie na de televisiefilm uit 2000 919 Fifth Avenue.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Eilbacher in 1988 met Bradford May trouwde, hoewel er zeer weinig informatie beschikbaar is over hun relatie. Haar jongere broers en zussen zijn actrice Cindy Eilbacher die verscheen in Planet of the Apes en The Young and the Restless. Bobby Eilbacher verscheen daarentegen in 'Days of Our Lives en The Fantastic Journey. Ze hadden relatief korte acteercarrières in vergelijking met Lisa.

Afbeeldingsbron

Aanbevolen