Acteurs

Wat doet Bitty Schram van Monk nu? Haar Wiki: Nettowaarde vandaag, Carrière, Echtgenoot, Familie, Salaris

Wat doet Bitty Schram van Monk nu?

Geboren Elizabeth Natalie Schram op 17 juli 1968 in Mountainside, New Jersey, VS, 'Bitty' is een Golden Globe Award-genomineerde actrice, waarschijnlijk het best bekend in de wereld als Sharona Fleming in de tv-komedie-dramaserie Monk (2002-2009) , en ook als RF Evelyn Gardner in de film A League of Their Own in 1992.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heerlijk ? #bittyschram #sharonafleming #monk #adrian #mrmonk #adrianmonk #love #tvshow #crime #tv #detective #ocd #lol #obsessed #best #show #ever

Een bericht gedeeld door Fanpagina van Adrian Monk (@ocd_monk) op 12 mei 2013 om 20:36 PDT

Wat doet Bitty Schram nu?

Bitty verliet Monk halverwege het derde seizoen en is sindsdien niet veel meer betrokken geweest bij de entertainmentindustrie. Afgezien van een gastrol in het laatste seizoen van de serie, heeft Bitty blijkbaar maar één rol gehad, als Officer Lori in de avonturenkomedie-dramafilm Moments of Clarity in 2016. Sindsdien is ze weggebleven van het publieke toneel. , een vredig leven leiden weg van de camera. Ze maakte echter wel een enkele publieke verschijning op Cleveland Ballpark in juni 2018 , een promotie in het honkbalstadion van Akron met als thema A League of their Own.

Afbeeldingsbron

Bitty Schram Wiki: het vroege leven, het gezin en het onderwijs

Bitty had een nogal moeilijke jeugd; haar ouders scheidden toen ze tien was, en de tweede oudste van vier kinderen, met haar broers en zussen kreeg ze te maken met gezamenlijke voogdij en frequente verhuizingen van de ene plaats naar de andere. Gelukkig slaagde ze erin om die problemen te overwinnen en er sterker dan ooit uit te komen, en na het succesvol afronden van de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Maryland, waar ze een graad in reclame behaalde. Ze realiseerde zich echter al snel dat de bedrijfswereld niets voor haar was, en ze begon haar passie na te jagen: acteren.

#NewProfilePic pic.twitter.com/EL9XLWBjwU

- Bitty Schram (@BittySchram) 31 januari 2018

Carrièrebegin

Bitty's carrière begon in 1992 met een ondergeschikte rol in de thrillerfilm Fathers & Sons, terwijl ze later datzelfde jaar werd gekozen voor de rol van RF Evelyn Gardner in de comedy-dramafilm A League of their Own, en behoorlijk bekend werd voor de zin tegen haar gesproken door het personage van Tom Hanks, Er is geen huilen in honkbal. Ze bleef redelijk succesvol in de jaren '90 en verscheen in verschillende bekende films zoals The Night We Never Met, met Matthew Broderick, Jeanne Tripplehorn en Annabella Sciorra, daarna het thrillerdrama Caught in 1996 en het voor een Academy Award genomineerde romantische komedie-drama film One Fine Day, met onder andere George Clooney en Michelle Pfeiffer, die haar hielp naam te maken in de entertainmentindustrie.

Stijging naar bekendheid

Met het begin van de jaren 2000 werd Bitty steeds populairder, en in 2002 werd haar harde werk beloond, toen ze werd gekozen voor de rol van Sharona Fleming in de tv-komedie-dramaserie Monk. Ze bleef slechts tot het derde seizoen in de show en werd een soort beroemdheid. In 2004 werd aangekondigd dat Bitty zou niet terugkeren? voor de tweede helft van het derde seizoen, omdat de scenarioschrijvers en de productie hadden besloten zich te concentreren op een nieuwe richting voor de serie. Ze maakte geen grote ophef over het feit dat haar personage uit de serie werd geschreven, maar concentreerde zich op andere projecten. Ze keerde wel terug voor één aflevering in het laatste seizoen van Monk. Ze vervolgde haar carrière met een paar kleine rollen, in de dramafilm The Sure Hand of God in 2004, terwijl ze in 2006 verscheen in de comedy-drama A-List. Ze nam een ​​pauze van acteren tot 2009 en haar heroptreden in Monk, en dan weer tot 2016 en de rol van Officer Lori in de avonturenkomedie-dramafilm Moments of Clarity, met Kristin Wallace, Lyndsy Fonseca en Mackenzie Astin.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hahahaha hou van hun gezichten in de eerste. Van meneer Monk trouwt #mrmonk #adrianmonk #tonyshalhoub #sharonafleming #bittyschram #greatactors #getmarried #kissing

Een bericht gedeeld door adriaan monnik (@adrianmonk1000) op 7 maart 2016 om 5:33 uur PST

Bitty Schram Nettowaarde vandaag

Hoewel ze niet langer erg actief is, heeft Bitty behoorlijk wat geld verdiend met haar acteeractiviteiten, met name Monk en A League of their Own, onder anderen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Bitty Schram is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Schram zo hoog is als $ 2,5 miljoen, behoorlijk behoorlijk vind je niet?
https://www.facebook.com/331888433502941/photos/a.399255646766219/399255656766218/?type=3&theater

Kent u Bitty's persoonlijke leven, zaken, dating, echtgenoot, huwelijk?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, heeft Bitty niet veel onthuld over haar privézaken, omdat ze ze graag verborgen houdt, inclusief haar romantische leven, en of ze kinderen heeft of niet. Het is bekend dat ze graag leest en experimenteert met verschillende soorten voedsel.

Internetpopulariteit

Bitty was niet dol op sociale-medianetwerken, hoewel ze een actieve Facebook pagina , met iets meer dan 1.500 volgers, maar die sinds maart 2017 niet meer is bijgewerkt; ze is niet actief op Instagram of Twitter. Hopelijk verandert ze in de toekomst haar geheimzinnige karakter en begint ze enkele intieme details met haar fans te delen.

Aanbevolen