Beroemdheden

Wat doet Brooke Sealey nu? Haar Wiki: Ex-man Jeff Gordon, Leeftijd, Nettowaarde, Echtscheiding, Familie

Wie is Brooke Sealey?

Brooke Sealey is een model, geboren in Winston-Salem, North Carolina, VS, begin jaren 70 - informatie over haar werkelijke geboortedatum is weggelaten uit de media. Hoe dan ook, ze werd bekend nadat ze was getrouwd met NASCAR-coureur Jeff Gordon. De twee zijn sindsdien gescheiden en Brooke werd het onderwerp van een van de grootste echtscheidingsregelingen.

Afbeeldingsbron

Wat doet Brooke Sealey nu?

Brooke is al geruime tijd weg van de publieke belangstelling; na de scheiding van Jeff in 2000, is ze weg geweest van alle media-gebeurtenissen, genietend van haar leven met haar tweede echtgenoot Mullins Mcleod, een voormalige gouverneurskandidaat van South Carolina.

Brooke Sealey Wiki: Vroege leven en carrière

Er zijn niet veel details over Brooke's leven voordat ze bekendheid kreeg. Helaas voor ons is ze erin geslaagd om alle belangrijke details voor het publiek verborgen te houden. Dit omvat de identiteit van haar ouders, of ze broers of zussen heeft en zelfs naar welke school ze ging.

Afbeeldingsbron

hoe oud is onsterfelijkhd

Brooke werd het middelpunt van de belangstelling toen ze de nieuwe Miss Winston werd genoemd en kreeg de kans om een ​​raceveldster te worden en de coureurs te begroeten in de overwinningsbaan van NASCAR-races. Terwijl ze haar werk deed, werd ze opgemerkt door Jeff Gordon, en de twee begonnen een geheime relatie omdat het tot nu toe verboden was voor Winston-werknemers. Toen haar titel eenmaal was verlopen en ze niet langer de race-fielder was, maakten Brooke en Jeff hun romantische relatie openbaar. Dit maakte Brooke nog populairder, en toen de twee in 1994 trouwden, was Brooke een ster. Iedereen wilde alles over haar weten, maar ze heeft alle belangrijke details over haar verleden standvastig verborgen gehouden. Helaas liep Brooke's huwelijk langzaam op zijn einde, aangezien Jeff affaires begon te krijgen met andere meisjes. De twee scheidden uiteindelijk in 2002 en Brooke ontving meer dan $ 15 miljoen als schikking, wat tot op heden een van de meest lucratieve echtscheidingsregelingen in de geschiedenis van NASCAR is.

Afbeeldingsbron

tyler 1 vriendin

Leven na scheiding van Jeff

Sinds de scheiding is Brooke doorgegaan met haar leven - ze beviel van een kind met een man genaamd James Dixon II, maar de twee zijn sindsdien uit elkaar gegaan. Brooke is echter niet de enige, want ze is voor de tweede keer getrouwd met Mullins Mcleod. Helaas zijn er geen verdere details over hun huwelijk, ook niet wanneer de twee trouwden, en hebben ze samen kinderen, aangezien Brooke dergelijke informatie graag privé houdt. Om verder te spreken over haar geheimhouding, ze is niet actief op een social media-platform, maar hopelijk begint ze in de nabije toekomst details over haar persoonlijke leven met haar fans te delen.

Afbeeldingsbron

Weet je hoe rijk Brooke Sealey is?

Brooke heeft sinds haar scheiding niet veel op professioneel gebied gedaan, maar is meer gefocust op het gezin. Zoals gedetailleerd, heeft ze een behoorlijk bedrag ontvangen van de echtscheidingsregeling, en haar eerdere werk heeft ook bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Brooke Sealey is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Sealey zo hoog is als $ 15 miljoen.

Afbeeldingsbron

Brooke Sealey ex-echtgenoot Jeff Gordon

Nu we alle belangrijke details over Brooke's leven hebben gedeeld, laten we wat informatie delen over haar ex-man, de succesvolle autocoureur Jeff Gordon. Geboren als Jeffrey Michael Gordon op 4 augustus 1971 in Vallejo, Californië, VS, is hij nu een gepensioneerde stockcar-coureur, die van 1993 tot 2015 deelnam aan de NASCAR Sprint Cup Series, rijdend voor Hendrick Motorsports.

De zoon van William Grinnell Gordon en Carol Ann Bickford, hij is van Schots-Ierse afkomst. Zijn ouders scheidden toen hij nog maar zes maanden oud was, en hij heeft een zus die ouder is dan hij, genaamd Kim. Hij ging naar de Tri-West Hendricks High School in Lizton, Indiana, waar hij in 1989 afstudeerde. Jeff was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in fietsen en auto's, en toen hij nog maar vijf jaar oud was, begon hij met het racen met quarter midgets. Naarmate de jaren verstreken, verbeterden Jeff's vaardigheden en op 16-jarige leeftijd werd hij de jongste bestuurder die een USAC-licentie ontving.

A CLASSIC: That FOX Sports stuurt de duivel naar #NASCARxFOX , slagen #NFLxFOX , in plaats van voor één keer een ander evenement uit te stellen om de race live te passeren ... Ongelooflijk ... pic.twitter.com/vBKe3FZpBZ

— Jeffrey Michael Gordon (@JeffGordonWeb_) 7 oktober 2018

Carrièreprestaties en nettowaarde

Jeff maakte zijn debuut in de Busch-race op 20 oktober 1990, op North Carolina Motor Speedway in de AC-Delco 200, terwijl hij in 1991 fulltime coureur werd in de Busch-serie. Hij was de Rookie of the Year en liet zien dat hij waarschijnlijk geweldige dingen zou bereiken in zijn carrière, en dat is precies wat hij deed. Jeff won de Monster Energy NASCAR Cup Series vier keer, in 1995, 1997, 1998 en 2001, en behaalde in totaal 93 overwinningen in zijn carrière in de NASCAR Cup Series. Dankzij zijn succesvolle carrière is Jeff opgenomen in de Motorsports Hall of Fame of America en NASCAR Hall of Fame, naast vele andere verschillende prestaties. Het vermogen van Jeff wordt geschat op $ 200 miljoen, vanaf medio 2018.

Aanbevolen