Tv-Beroemdheden

Wat doet Eric Bolling vandaag? Zijn Wiki: vrouw Adrienne Bolling, Fox News Career, Net Worth, Family, Son's Death

Wie is Eric Bolling?

Eric Thomas Bolling werd geboren op 2 maart 1963 in Chicago, Illinois, VS, en is vooral bekend om zijn carrière als tv-analist van politieke en financiële gebeurtenissen. Vanaf maart 2011 werkte hij als co-host van de Fox News Channel talkshow The Five tot mei 2017.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor weer een geweldige week *AMericA?? *De show waar DC over fluistert.

Een bericht gedeeld door Eric Bolling (@ericbolling) op 2 aug. 2018 om 15:54 PDT

Wat doet Eric Bolling vandaag?

In september 2017 werd aangekondigd dat Eric afscheid heeft genomen van Fox News, en Eric is nu te zien op Conservative Review Television (CRTV), waar hij zijn eigen show America presenteert met Eric Bolling, die op 4 juli 2018 in première ging; tot nu toe heeft hij 17 afleveringen gehost. Hij is ook te zien in Morning Joe op NBC.

Eric Bolling Wiki: het vroege leven, gezin en onderwijs

De enige zoon van Marie Hildegarde (geboren Catino) en John Gustav Bolling, Eric had twee zussen, maar een van hen stierf aan kanker. Ook zijn moeder bezweek aan de vreselijke ziekte; zijn andere zus is een dominee.

Bolling behaalde zijn middelbare schooldiploma aan de Loyola Academy en na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in aan Rollins College, waar hij in 1984 afstudeerde met een BA-graad in economie; bovendien ontving hij een beurs aan de Duke University's School of Public Policy. Tijdens zijn tijd bij Rollins was Bolling een fervent honkbalspeler en werd later opgesteld door de Pittsburgh Pirates in de Baseball Draft van 1984, maar na een paar jaar in minor leagues kwam er een einde aan Erics carrière na een gescheurde rotator cuff-blessure.

#BusLife pic.twitter.com/8CvOggQG60

- Eric Bolling?? (@ericbolling) 9 juli 2018

Carrièrebegin

Dankzij zijn diploma economie kon hij een baan krijgen bij de New York Mercantile Exchange, gespecialiseerd in het handelssegment van ruwe olie, goud en landbouwgrondstoffen. Tijdens zijn carrière als handelaar steeg zijn vermogen enorm, aangezien hij met groot succes werkte. Uiteindelijk werd hij strategisch adviseur, na vijf jaar in de Raad van Bestuur te hebben gezeten.

Zijn carrière resulteerde in talrijke prestigieuze prijzen en prestaties; hij werd in 2005 en 2006 door de Trader Monthly in de top 100 van handelaren genoemd en ontving in 2007 de Maybach Man of the Year Award.


afbeeldingsbron

Stijging naar bekendheid

Al deze succesvolle inspanningen en prestaties leverden hem de kans op om een ​​carrière op televisie te lanceren. Hij kreeg een aanbod om voor CBS te werken, wat hij accepteerde, en naarmate hij populairder werd, kreeg hij de kans om zijn eigen show op CBS te hosten, getiteld Fast Money; hij verliet echter CBS voor de Fox News in 2008, omdat het hem meer vrijheid en bekendheid gaf. Ten eerste was hij presentator van de zakenshow Happy Hour, maar naarmate zijn ervaring met Fox News groeide, raakte hij meer betrokken bij het programma. In 2011 werd hij co-host van de talkshow The Five, samen met collega's Kimberly Guilfoyle, Dana Perino, Greg Gutfeld en Juan Williams. Bovendien was Bolling presentator van het Fox Business Channel-nieuwsprogramma Cashin in, als opvolger van Cheryl Casone in die positie; deze promotie kwam ook zijn vermogen ten goede. Terwijl hij voor Fox werkte, droeg Eric bij aan andere shows zoals The O`Reilly Factor, Hannity en ook The Glenn Beck Show. Aan zijn verblijf bij Fox kwam in mei 2017 een einde.

afbeeldingsbron

Controverse over seksuele intimidatie

Gedurende zijn carrière had Eric verschillende problemen met zijn opmerkingen, maar het culmineerde allemaal in augustus 2017 toen HuffPost verhalen publiceerde die waren gepubliceerd door freelance schrijver Yashar Ali, die schreef over Erics onzedelijke sms-berichten en ongepaste opmerkingen naar zijn vrouwelijke collega's. Bij een onderzoek werd Eric geschorst door het Fox Network, waarbij verschillende Fox-medewerkers naar voren kwamen, waaronder Caroline Heldman die sprak over de talloze ongewenste seksuele avances van Bolling naar haar toe. Eric klaagde Yashar Ali later aan voor $ 50 miljoen voor zijn valse verhalen.

Vertrek van Fox Network en andere controverses

Toen het onderzoek eenmaal was afgelopen, gingen Eric en het Fox Network in der minne uit elkaar. Hij werd vervangen door Trish Regan als presentator van Cashin' In.

Naast de controverse over seksuele beschuldigingen, is Eric tijdens zijn carrière betrokken geweest bij verschillende andere controverses. Een daarvan was de verklaring over het besluit van Barack Obama om de president van Gabon, Ali Bongo Ondimba, uit te nodigen in het Witte Huis, waarin stond: Raad eens wie er komt eten? Een dictator.

Bekijk dit bericht op Instagram

AMericA is deze week in Las Vegas om geweldige shows voor onze abonnees te brengen: Mandalay Bay Gedeconstrueerde pionsterren Rick Harrison Wayne Newton @KayaJones LV Burgemeester Goodman (Veel meer) Vraag: Wat is mijn betere pokerface?

Een bericht gedeeld door Eric Bolling (@ericbolling) op 16 september 2018 om 9:07 uur PDT

Weet je hoe rijk Eric Bolling is?

Sinds de start van zijn carrière heeft Eric bewezen een kwalitatief hoogstaand financieel adviseur en commentator te zijn, en heeft hij zichzelf ook bewezen als handelaar. Hoewel hij de afgelopen jaren met wat problemen te maken heeft gehad, is hij erin geslaagd de ontberingen te overwinnen en is hij blijkbaar weer op het goede spoor. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Eric Bolling medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bolling zo hoog is als $ 15 miljoen, terwijl zijn jaarsalaris naar verluidt $ 10 miljoen is. Best indrukwekkend vind je niet?

Kent u Eric's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, kinderen?

Als het gaat om het persoonlijke leven van Eric, is hij er vrij open over geweest en heeft hij alle belangrijke details gedeeld. Sinds 1997 is hij getrouwd met Adrienne Bolling - het paar verwelkomde hun kind in 1998, een zoon Eric Chase Bolling, die helaas stierf op 8 september 2017.

De dood van Eric Bolling zoon

Op 8 september 2017 werd de familie Bolling getroffen door een onvoorstelbare tragedie; hun zoon, die toen 19 was, werd dood aangetroffen en zijn dood werd geregeerd als een accidentele overdosis met opioïden. Eric is een van de mensen die geloven dat Eric Chase pleegde geen zelfmoord.

Internetpopulariteit

Eric heeft alle sociale-mediaplatforms volledig gebruikt, met de nadruk op het promoten van zijn meest recente carrière-inspanningen. Eric is behoorlijk populair geworden, met meer dan 1,5 miljoen volgers. Zijn officiële Facebook-pagina heeft meer dan 550.000 volgers, terwijl op Twitter , Eric wordt gevolgd door meer dan een miljoen trouwe fans, die hebben genoten van dagelijkse berichten, waaronder zijn strijd tegen de opioïden . Eric is ook actief op Instagram , met meer dan 45.000 volgers. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente tv-persoonlijkheid, dan is dit een geweldige kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen